Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Joj jest Vico lopov stavio sudiju iz Sarajeva da sudi Sarajevu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pa i hoce samo njima ce opet biti neregularna sezona i Borac koji namjesta. Sta ces
" "!
1926
1926
- ElCartel11
- Kontakt:
Normalno je da ste namjestili prvenstvo. Sta se pravite nevini i cvijecke. Svi to vide samo se vi pravite pametni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zar ti kao Ljuti Krajisnik ne bi trebao navijati za Borac? Gore je Borac najveci.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 01:40Normalno je da ste namjestili prvenstvo. Sta se pravite nevini i cvijecke. Svi to vide samo se vi pravite pametni.
Nema to veze s vjerom ili nacijom, Lesinare su osnovali muslimani vecim dijelom, a znas i sam kako je Alija docekan 1990 u Banja Luci? Navijaj za pravi klub , **** te vijetnamska prčija.
Aj Borac !!!
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Borac nema veze sa mojom Krajinom.Ritamreda je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:34Zar ti kao Ljuti Krajisnik ne bi trebao navijati za Borac? Gore je Borac najveci.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 01:40Normalno je da ste namjestili prvenstvo. Sta se pravite nevini i cvijecke. Svi to vide samo se vi pravite pametni.
Nema to veze s vjerom ili nacijom, Lesinare su osnovali muslimani vecim dijelom, a znas i sam kako je Alija docekan 1990 u Banja Luci? Navijaj za pravi klub , **** te vijetnamska prčija.
Aj Borac !!!
Najveci klub u Krajini je Jedinstvo Bihac gigant za ovu politicku prciju tzv. Borac koji ce ubrzo opet u prvu ligu rsa.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Brate, Borac je velikan. Nemoj da ti ga ogade ovi cetnici i sijaci mrznje.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:39Borac nema veze sa mojom Krajinom.Ritamreda je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:34Zar ti kao Ljuti Krajisnik ne bi trebao navijati za Borac? Gore je Borac najveci.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 01:40Normalno je da ste namjestili prvenstvo. Sta se pravite nevini i cvijecke. Svi to vide samo se vi pravite pametni.
Aj Borac !!!
Najveci klub u Krajini je Jedinstvo Bihac gigant za ovu politicku prciju tzv. Borac koji ce ubrzo opet u prvu ligu rsa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Borac vole samo Banjalucani i to ne svi. Mrze ih u Prijedoru, Bijeljini, Doboju, a eto mi da ih volimoRitamreda je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:40Brate, Borac je velikan. Nemoj da ti ga ogade ovi cetnici i sijaci mrznje.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:39Borac nema veze sa mojom Krajinom.Ritamreda je napisao/la: ↑26 maj 2021, 02:34
Zar ti kao Ljuti Krajisnik ne bi trebao navijati za Borac? Gore je Borac najveci.
Aj Borac !!!

Svi znaju, da su uvijek bili politicka kur.ava
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Brate, nemoj tako pricati.
Vidjećemo koliko će u Evropi dogurati, tamo nema Grbića, Gigovića, Njegomirovića i partaje
Veći klub je Rudar Prijedor ili Kozara u Krajini nego Jedinstvo. Slažem se u jednom da je to najveći klub u gradu Bihaću. Svi Krajišnici danas navijaju za Velikana.
A Doboj nikada nije bio u Krajini. U Vrbaskoj banovini, možda. Ali istina je da više vole Borac od Cazina i Bihaća zbog poznatih razloga.
Sta ce nam oni u Evropi? Ne budite smijesni,imamo ekipu koja moze dobiti svakog u PL idemo u Evropu pa sta bude.
Namjestena je vama glava da se jedete i cmizdrite sto je Borac prvi,ne moze to vas mrznjom zatrovan um da shvati,da prihvati da niste vi sampioni,pritom jos klub iz Republike Srpske vas pretekao,izgubili u zadnjih 15 dana prvo mjesto pa ja bih se licno objesio da mi se nesto tako desi tako da vas razumijem. Ali de malo se urazumite,to je sve.
A sa ovima sto pricaju da su Rudar ili Jedinstvo veci klubovi od Borca nemam sta pricati. Pozdrav i radujte se ulasku u najvisi rang takmicenja i divite se vasim praznim vitrinama

" "!
1926
1926
Finale kupa, ne zna se koje desetkovani.
Zakarić, Zilkić, Ćorić, Pavlović, Jovanović, Lukić, Mols, nema kod nas.
U Sarajevu, TSS, Pejović, Ahmetović, Hodžić, Fanimo, Saličin, Jukić?
Ali ajd, tako je kako je.
Zakarić, Zilkić, Ćorić, Pavlović, Jovanović, Lukić, Mols, nema kod nas.
U Sarajevu, TSS, Pejović, Ahmetović, Hodžić, Fanimo, Saličin, Jukić?
Ali ajd, tako je kako je.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta je Zakaricu?
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Koji su razlozi odsustva vasih nabrojanih ne pikajuci Lukića i Jovanovića.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
AlkoholsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:53Koji su razlozi odsustva vasih nabrojanih ne pikajuci Lukića i Jovanovića.
Povrede, Ćorić igrao za Široki.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Gledas li ti utakmice i vidis li lakrdije kakve se sviraju Borcu a kakve konkurentima? Nikad zapamcena lakrdija od prenosa do sudjenja i da skoro svi koji odigraju mec sa Borcem od Radnika,Zrinjskog,Zelje itd svi se zale to nije zapamceno do sada,ali kao politicka igracka.tako cete i zavrsit polako samoDemi je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:26Sta ce nam oni u Evropi? Ne budite smijesni,imamo ekipu koja moze dobiti svakog u PL idemo u Evropu pa sta bude.
Namjestena je vama glava da se jedete i cmizdrite sto je Borac prvi,ne moze to vas mrznjom zatrovan um da shvati,da prihvati da niste vi sampioni,pritom jos klub iz Republike Srpske vas pretekao,izgubili u zadnjih 15 dana prvo mjesto pa ja bih se licno objesio da mi se nesto tako desi tako da vas razumijem. Ali de malo se urazumite,to je sve.
A sa ovima sto pricaju da su Rudar ili Jedinstvo veci klubovi od Borca nemam sta pricati. Pozdrav i radujte se ulasku u najvisi rang takmicenja i divite se vasim praznim vitrinama![]()
Nek nam ovaj objasnjava kako Borac treba da se voli kao i to ljudi iz Bihaca,Buzima,Cazina il Kozarca jel se sprda levat hahah pa taj Borac je igracka po potrebi oni vole Partizan i Zvezdu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.