FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

donDondon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la donDondon » 26 maj 2021, 09:06

vracajte ibrakovica pa kud puklo da puklo
bolje gledat Benku sa 3 promila nego handzica dijete kluba
jajalo,delac,cimi...
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 maj 2021, 09:07

Shategabri je napisao/la:
26 maj 2021, 08:36
holyman je napisao/la:
26 maj 2021, 08:33
feniksptica je napisao/la:
26 maj 2021, 08:27
Danas kup uzet aBd.

A sto se tice ovih udarnih tema.

Razlika izmedju Vinka i Husa je 200 hiljada i gosppodski i hinjski razlaz.

UO je relativno novi i nema potrebe za tjeranjem.

Sabrina je imala besporisnu funkciju zadnjih godina, ako ovi sto tjeraju imaju boljeg kandidata naravno da smo svi za. Koga nudite ??

Skrecete temu s glavnih stvari. SD i trener.
Ne podrzavam ni jednog ni drugog, ali razlika izmedju persone non grate i husrefa nije 200k nego minimalno 2 miliona eura. Ovaj prvi nas je yebo za sva vremena.
Pa hajde budi realan, prodaju ti dva najbolja igrača, nemaš napadača nego Handžića koji je više rekreativac nego ozbiljan napadač.

Ne može lik prazan gol pogoditi.
Fasovao je zbog rezultata, al veći su krivci oni koji su mu osakatili ekipu.

I trebaš rahmetli Sušićem zamjeniti Rahmana. Daj ba.
Sto je govorio da ima dovoljni kvalitetnu ekipu i sirok roster? Ako je gospodin, trebao je reci da su ga zavalili i da nije zadovoljan transfer rokom.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 maj 2021, 09:11

Napapijri je napisao/la:
26 maj 2021, 09:07
holyman je napisao/la:

Ne podrzavam ni jednog ni drugog, ali razlika izmedju persone non grate i husrefa nije 200k nego minimalno 2 miliona eura. Ovaj prvi nas je yebo za sva vremena.
Pa hajde budi realan, prodaju ti dva najbolja igrača, nemaš napadača nego Handžića koji je više rekreativac nego ozbiljan napadač.

Sto je govorio da ima dovoljni kvalitetnu ekipu i sirok roster? Ako je gospodin, trebao je reci da su ga zavalili i da nije zadovoljan transfer rokom.
Jbg konto je da je dobio kvalitetne zamjene.

Vidiš da nije taj tip. Ne priča nešto puno.

Jesi li bilo šta od njega prljavog veša čuo? Ja nisam.

Meni je to gospodski.
Koševo Zapad

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2021, 09:12

Ekipa koja je bila sigurno dream team ove lige iz 2015 bila je upola jeftinija od ove sada a rezultati ni blizu. Nesposobni. Jos hladno priznaju, nismo ozbiljno pristupili promjenama u savezu. Kakvi balvani.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 maj 2021, 09:17

26 maj 2021, 09:11
Napapijri je napisao/la:

Meni je to gospodski.
Gospodin ili prefrigan, moze se tumaciti na oba nacina. Ima gospodske manire doduse, to mu niko ne moze osporiti, ali volio bih da je izasao u javnost i barem izmedju redova rekao ne ide ovako ljudi. Siguran sam da bi i mi reagovali na vrijeme i drugacije, pa bi cak i sprijecili ovo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 maj 2021, 09:18

Izgleda, Slavko.
Nadam se da neće, ali čovjek je ponudio svoje usluge i pristaje na sve uslove unaprijed.
Valjda neće. Meni se, lično, ne sviđa, ali obzirom na finansije i novi kurs, sasvim izgledna opcija.
Daj da kup osvojimo, pa šta bog da.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2021, 09:22

VenamaHrabrih je napisao/la:
26 maj 2021, 09:18
Izgleda, Slavko.
Nadam se da neće, ali čovjek je ponudio svoje usluge i pristaje na sve uslove unaprijed.
Valjda neće. Meni se, lično, ne sviđa, ali obzirom na finansije i novi kurs, sasvim izgledna opcija.
Ja mislim da mi ponudimo Slavki da nam placa mjesečno da nas trenira, da bi on pristao.Čovjek nam se maltene "nabacivao" još dok je Želju vodio.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2021, 09:23

donDondon je napisao/la:
26 maj 2021, 09:04
Danas kup uzet aBd.

Sabrina je imala besporisnu funkciju zadnjih godina, ako ovi sto tjeraju imaju boljeg kandidata naravno da smo svi za. Koga nudite ??

koja je sabrinina plata ,koje su beneficije i sta joj je obaveza,napisi objavit cu ja na fb vjerujem da ce se 50 sposobnijih javiti da bi i oni preuzeli
Nek se jave Namu tih 50... :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 09:23

Denchi je napisao/la:
26 maj 2021, 07:41
bordobijeli je napisao/la:
25 maj 2021, 23:49
Historicar je napisao/la:
25 maj 2021, 23:44

Da nije Husref otjeran u decembru 2019, ne bi bilo ni titule 2020 ni play - offa za grupnu fazu Evropske lige, ni onolike zarade ni koeficijenta 6,250 (koji može biti od ogromnog značaja naredne godine, ako se uzme titula).Što se tice duple krune, neka zahvali malom Kovačeviću koji je u zadnjoj sekundi koševske utakmice sa Zrinjskim odbranio mrtvi zicer i tako nam savuvao bolji međusobni od njih, te Curjuricu na onom promašenom penalu, isto u zadnjoj sekundi.To proljece 2019 smo uglavnom bili živi užas.
To proljeće smo dobili zelju 3:0 na grbavici, otresli siroki u finalu kupa na kosevu 3:0. Osvojili duplu. A danas rece Krste i tad bez plata pa ti poredi kako sad izgledamo a kako tad.ocitio da ih je tad znao neko motivisati.
I dobio si i silovanje od zelje u dva navrata, znamo ko ih nije motivisao jer je davao izjave da igracima ne treba motivacija....pa je i otjeran
To je bilo iducu sezonu, al cinjenica da je razbijen dvije utakmice od zeljeznicara, kao sto je cinjenica da dolazak Vinka promasaj i da nije donio poboljšanje nego nas je bacio unazad.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 maj 2021, 09:27

Kamuflazn je napisao/la:
26 maj 2021, 08:45
Pa i Husrefu nisu doveli veznog krle nam igrao zadnjeg veznog sa gavricem pa je imao rezultate i bolju igru nego ovaj kako je dosao.
Otiso je Tan dosao Nam, ako ode Nam doci ce opet neko. Ovaj put nadati se da ce doci neko ko se rayumije u fudbal bolje nego ova dvojica.
Samo ne kontam kako je nam htio grupne faye ako je vaginko imao klauyulu o forsiranju mladih_ Toliko su lagali da ne znaju ni sta su lagali.
Strasno sta sam jucer slusao sat vremena, isto rasprava djece u vrticu, nisu se usaglasili ni oko osnovnih stvari prije presice, da barem istu pricu bale, a po citav dan su zajedno. A tek dovodjenje igraca je nesto najjace,
zamisli dovedes 2 igraca na PRESS i poslije sat vremena slusanja ljudi samo izadju, nisu progovorili :rol:
NEMA NAZAD

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 maj 2021, 09:27

Napapijri je napisao/la:
26 maj 2021, 09:17
26 maj 2021, 09:11
Napapijri je napisao/la:

Meni je to gospodski.
Gospodin ili prefrigan, moze se tumaciti na oba nacina. Ima gospodske manire doduse, to mu niko ne moze osporiti, ali volio bih da je izasao u javnost i barem izmedju redova rekao ne ide ovako ljudi. Siguran sam da bi i mi reagovali na vrijeme i drugacije, pa bi cak i sprijecili ovo.
To mu i ja zamjeram svakako. Bolje bi bilo da je bio malo više fakin i da je na vrijeme zagalamio.
Koševo Zapad

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 09:30

26 maj 2021, 08:35
holyman je napisao/la:
Danas kup uzet aBd.

I vise druze. Vinko dodje i u 3 utakmice u ligi i 4 u evropi donese milione i milione. Nebitno, ovdje se govorilo o odnosu prema klubu i jednog i drugog. Nemojte se pravit ludi i izjednacavati to. Ako jedan voli klub vojnik kluba nece ni da prica s klubom nego izricito trazi pare a drugi nista ne trazi i ode ne mozes ih smatrat istim.
Nit je ovaj uzeo toliko nit je Vinko džaba otišao.
Čala je uvijek ispadao najkorektniji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2021, 09:32

26 maj 2021, 09:23

To je bilo iducu sezonu, al cinjenica da je razbijen dvije utakmice od zeljeznicara, kao sto je cinjenica da dolazak Vinka promasaj i da nije donio poboljšanje nego nas je bacio unazad.
Nije te on bacio unazad nego sportski i njegova procjena i prelazni....vinko je sutio a nije trebao...to se zamjera jedino...ostalo ko gospodin doso i tako i otiso...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 09:33

Denchi je napisao/la:
26 maj 2021, 07:32
25 maj 2021, 22:19
Sabrina je danas par puta kazala kako je najbolja sezona 18/19 odnosno da je ta strategija najbolja. Zasto Vinko nije nastavio s forsiranjem akademije ??
Za godinu razjebo sve, ostavio iza sebe totalno rasulo u ekipi
Jer je Nam imao drugaciju strategiju tj. Da se ide na grupe i dovode skuplji igraci da bi usli u grupe....

Jel moguce da to ne mozes skontati?
Da to su juce ponovili puno puta. Al ja sam ubjedjen da Nam sluša prijedloge upravnog odbora i doirektorice. Na kraju krajeva neko mu odavdje prenosi sta se desava pa on donosi odluke. On potvrdi odluke al cisto sumnjam da on postavljao Jahica, Marinovica, Hadzica, sad Kasuma itd. Evo sad treba dovesti SD i Trenera ubjedjen sam da ce uprava i direktorica izabrati te ljude a Nam ce to potvrditi.

SaNa
Kontakt:

Post Postao/la SaNa » 26 maj 2021, 09:33

Historicar je napisao/la:
26 maj 2021, 09:22
VenamaHrabrih je napisao/la:
26 maj 2021, 09:18
Izgleda, Slavko.
Ja mislim da mi ponudimo Slavki da nam placa mjesečno da nas trenira, da bi on pristao.Čovjek nam se maltene "nabacivao" još dok je Želju vodio.
Pa bolje i nalica uzeti..
This time next year, we'll be millionaires!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 09:35

Denchi je napisao/la:
26 maj 2021, 09:32
26 maj 2021, 09:23

Nije te on bacio unazad nego sportski i njegova procjena i prelazni....vinko je sutio a nije trebao...to se zamjera jedino...ostalo ko gospodin doso i tako i otiso...
Juce direktorica rece iskljucivo za pojacanja su zaduženi sd i trener

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 09:35

26 maj 2021, 09:33
Denchi je napisao/la:
Sabrina je danas par puta kazala kako je najbolja sezona 18/19 odnosno da je ta strategija najbolja. Zasto Vinko nije nastavio s forsiranjem akademije ??
Jer je Nam imao drugaciju strategiju tj. Da se ide na grupe i dovode skuplji igraci da bi usli u grupe....

Da to su juce ponovili puno puta. Al ja sam ubjedjen da Nam sluša prijedloge upravnog odbora i doirektorice. Na kraju krajeva neko mu odavdje prenosi sta se desava pa on donosi odluke. On potvrdi odluke al cisto sumnjam da on postavljao Jahica, Marinovica, Hadzica, sad Kasuma itd. Evo sad treba dovesti SD i Trenera ubjedjen sam da ce uprava i direktorica izabrati te ljude a Nam ce to potvrditi.
Nije postavio al nije se moglo postavit bez njega. SAd je pitanje da l mu bude poslano vise prijedloga pa izabere il samo jedno ime pa ako odobri odobri. To ne znamo

A Morto Cala je najveci gospodin u klubu zadnjih 20 godina. Vinko nije uzeo a Hus jest i to je to. Mislim imali su pravo i jedan i drugi, ne mozes rec sto si
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2021, 09:39

Denchi je napisao/la:

Pa onda ne bi bilo ni seata, ni susica i tih igraca a bilo bi vise akademaca...a posto ih je bilo onda je jasno.....

Da je nju slusao nastavili po Tanovom planu rada i ne bi bilo ovoliko trzavica....

I u tom je problem, pitao svaki odjel sta on hoce i davao lovu itd. Pa odobravao...i jbg to se otelo kontroli...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 26 maj 2021, 09:41

Denchi je napisao/la:
26 maj 2021, 09:39
Denchi je napisao/la:

Pa onda ne bi bilo ni seata, ni susica i tih igraca a bilo bi vise akademaca...a posto ih je bilo onda je jasno.....

Da je nju slusao nastavili po Tanovom planu rada i ne bi bilo ovoliko trzavica....

I u tom je problem, pitao svaki odjel sta on hoce i davao lovu itd. Pa odobravao...i jbg to se otelo kontroli...
Ne zna on kako je Bošnjo namazan :mrgreen:
Koševo Zapad

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 09:45

Evo kako ja vidim da Nam odlucuje. Recimo kaze im imate 50 000 KM mjesecno za dva igraca. I nasi dovedu Sušića i Cmiljanića posalju Namu CV on to pregleda i potvrdi . Al po meni tu Nam ne odlucuje nego onaj ko je doveo Sušića i Cmiljanića, jest Nam to potvrdio al njemu SD, uprava, direktorica nametnu ova rijesenje kao i druga. Tako da ta prica da Nam sve radi a uprava nista ne odlucuje je prica za malu djecu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, juka55, napoleon72, rimljanin90, SamoDaKazeem, skoJaa i 45 gostiju.