Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
Glumac.
Od najboljeg igraca protiv Italije u Torinu, do prelaska iz Dinama u Torino i zaduzivanja broj 10, sto bi trebalo da bude velika privilegija. Dobivao vise puta prilike i nije uopste iskoristio. Dosta neodgovorno igrao, i nije ispunio ocekivanja. I onda se covjek cudi kako nemamo igraca u boljim klubovima. Pa kako cemo kad niko ocekivanja ne ispuni. Sad dodatna steta sto Juric preuzima Torino, s kim bi mozda nesto i bolje radio.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mnogi su ovdje upozoravali. Ja sam na početku njegove reprezentativne karijere vjerovao da može ostvariti neki nivo.
Ali poslije je postalo evidentno da je samo izrastao u regionalnog igrača.
Neki nivo Hajradinovića.
Neki nivo Hajradinovića.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pravac Turska.
Hajradinović je klasa za GojačaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 09:41Mnogi su ovdje upozoravali. Ja sam na početku njegove reprezentativne karijere vjerovao da može ostvariti neki nivo.
Neki nivo Hajradinovića.
On je mene poceo nervirati jos u U21 na utakmici sa Rumunijom. Glumio Ronalda, carini loptu, ne do Bog da nesto odigra. Glumac. Glumio autoritet koji nema. Bas kao sto je Tristan napisao, nakon par solidnih partija desava mu se neko ludilo/kompleksi.
I na okupljanjima reprezentacije, cesto ga zakompikuje bez ikakve potrebe. Posebno me iznervirala kapitenska traka kod njega. Korisniji i bolji igrač za reprezentaciju je Hadziahmetovic.
Gojak nema ni jasno izdefinisanu poziciju u veznom redu. Sa njegovim fizickim karakteristikama ja sam se nadam će se u Italiji razviti u solidnog registu. Sa brzinom koje nema i tehnikom koje ima to bi mu bila idealna pozicija.
Šteta.
I na okupljanjima reprezentacije, cesto ga zakompikuje bez ikakve potrebe. Posebno me iznervirala kapitenska traka kod njega. Korisniji i bolji igrač za reprezentaciju je Hadziahmetovic.
Gojak nema ni jasno izdefinisanu poziciju u veznom redu. Sa njegovim fizickim karakteristikama ja sam se nadam će se u Italiji razviti u solidnog registu. Sa brzinom koje nema i tehnikom koje ima to bi mu bila idealna pozicija.
Šteta.
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakav zajeb. Sjecam mu se izjave pred polazak u Torino:''Koliko sam razumio trenera oni mene planiraju od pocetka da budem starter!''
Zao mi momka, daj Boze da povrati nivo iz Dinama. Para ce biti, ali moglo je vise.

Zao mi momka, daj Boze da povrati nivo iz Dinama. Para ce biti, ali moglo je vise.
Najgore je kad igrac nije svjestan svoje uloge, mogucnosti i kapaciteta. Ti su cak gori i od liminitiranog igraca, a koji je svjestan da je liminitiran. To se upravo njemu desilo. On odigrao jednu maestralnu utakmicu, i mislio da je rame uz rame sa Dzekom i Pjanicem. Bukvalno se tako postavio na terenu. Htio da free-ride na korist drugi igraca u ekipi, da neko popunjava njegove nedostatke u odbrani, a da on uzme scenu. Umjesto da ponizno, marljivo i dalje radi, da ne misli da je nesto napravio, da ima jos puno da napreduje...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:11On je mene poceo nervirati jos u U21 na utakmici sa Rumunijom. Glumio Ronalda, carini loptu, ne do Bog da nesto odigra. Glumac. Glumio autoritet koji nema. Bas kao sto je Tristan napisao, nakon par solidnih partija desava mu se neko ludilo/kompleksi.
Šteta.
Odlicno analizirano i napisano. Slažem se u potpunosti.Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:32Najgore je kad igrac nije svjestan svoje uloge, mogucnosti i kapaciteta. Ti su cak gori i od liminitiranog igraca, a koji je svjestan da je liminitiran. To se upravo njemu desilo. On odigrao jednu maestralnu utakmicu, i mislio da je rame uz rame sa Dzekom i Pjanicem. Bukvalno se tako postavio na terenu. Htio da free-ride na korist drugi igraca u ekipi, da neko popunjava njegove nedostatke u odbrani, a da on uzme scenu. Umjesto da ponizno, marljivo i dalje radi, da ne misli da je nesto napravio, da ima jos puno da napreduje...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:11On je mene poceo nervirati jos u U21 na utakmici sa Rumunijom. Glumio Ronalda, carini loptu, ne do Bog da nesto odigra. Glumac. Glumio autoritet koji nema. Bas kao sto je Tristan napisao, nakon par solidnih partija desava mu se neko ludilo/kompleksi.
Šteta.

Ako misli raditi na sebi ovo mu može biti polazna tačka.
Lijepo ste vi to napisali...mene kod njega najvise nervira taj seljački mentalitet - ne znam kako bih to drugačije nazvao. Uglavnom, volim ne čuti njegovu izjavu pred kamerama a kako bi mi on ostao ok.
Ja mislim da njemu fali fudbalske inteligencije i poniznosti za neki iskorak.
Bez obzira na sve to, smatram da je u jako nezgodnom trenutku prešao u Torino - sezona već bila počela, dolaziš u top 4 lige na svijetu, daleko veći nivo od HNL-a, ti došlo i totalni anonimus...dakle, nimalo lahko i tek bi mjerilo moglo biti kad bi ovo ljeto prošao pripreme s klubom...a haman od toga ništa.
Ja mislim da njemu fali fudbalske inteligencije i poniznosti za neki iskorak.
Bez obzira na sve to, smatram da je u jako nezgodnom trenutku prešao u Torino - sezona već bila počela, dolaziš u top 4 lige na svijetu, daleko veći nivo od HNL-a, ti došlo i totalni anonimus...dakle, nimalo lahko i tek bi mjerilo moglo biti kad bi ovo ljeto prošao pripreme s klubom...a haman od toga ništa.
Realno, on nema mjesta u Dinamu trenutno. Ide ili prodaja ili posusba.
Nema mjesta ni kvalitetom, a nije vise mlad da ga nesto forsiraju pa da uzmu neke pare na njemu. Vjerujem da ide u Tursku.
- ASD
- Kontakt:
Mene su ovdje na temi razapinjali kada sam ovo pisao.Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:32Najgore je kad igrac nije svjestan svoje uloge, mogucnosti i kapaciteta. Ti su cak gori i od liminitiranog igraca, a koji je svjestan da je liminitiran. To se upravo njemu desilo. On odigrao jednu maestralnu utakmicu, i mislio da je rame uz rame sa Dzekom i Pjanicem. Bukvalno se tako postavio na terenu. Htio da free-ride na korist drugi igraca u ekipi, da neko popunjava njegove nedostatke u odbrani, a da on uzme scenu. Umjesto da ponizno, marljivo i dalje radi, da ne misli da je nesto napravio, da ima jos puno da napreduje...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:11On je mene poceo nervirati jos u U21 na utakmici sa Rumunijom. Glumio Ronalda, carini loptu, ne do Bog da nesto odigra. Glumac. Glumio autoritet koji nema. Bas kao sto je Tristan napisao, nakon par solidnih partija desava mu se neko ludilo/kompleksi.
Šteta.
Momak se treba dozvati. Ima materijala da bude koristan ali ne tako što će doći na okupljanje misleći da je Cruyff.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Možda ga zadesi fenomen late bloomer-a, ali to je toliko rijedak slučaj, u bilo kojem sportu.
Late bloomeri su psihički snažni i istrajni gdje god se u karijerama nalazili.
Late bloomeri su psihički snažni i istrajni gdje god se u karijerama nalazili.
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Ja mislim da je ta psihička snaga i samouvjerenost Gojakov najveći problem. 

-
- Kontakt:
Je li još uvijek Zvjezdanov nasljednik?
Nije mi žao sekunde što ovakvi propadaju. Fudbalski glup igrač + seljački mentalitet. Nije moglo ni drugačije biti sa njim.

Nije mi žao sekunde što ovakvi propadaju. Fudbalski glup igrač + seljački mentalitet. Nije moglo ni drugačije biti sa njim.
"We need to suffer. And we need to fight."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
fudbalski dzanan musa