Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

Justin
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la Justin » 24 maj 2021, 16:03

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
24 maj 2021, 14:22

Čekaj malo, pa zar nisu rekli da nije pozvan?
Kapiten uvijek u odlicnom odnosu sa selektorom. Izbacivanje ljige Begovica iz reprezentacije mu je top potez bio. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 24 maj 2021, 16:04

24 maj 2021, 15:47
Velež nije imao nikakve resurse.

Feđa Dudić je iznadprosječan trener u PLBiH, i najveći razlog Veleževog uspjeha.

Feđa je mlad i siguran sam da će se isprofilisati u pristojnog regionalnog trenera.
I ljudski resurs je također resurs.
Htio sam reci, a mozda nisam dovoljno jasno napisao, da su izvukli max. iz onoga sa čime jesu rasolagali.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 25 maj 2021, 00:51

h1a2s3o4 je napisao/la:
24 maj 2021, 14:45
Harise je napisao/la:
24 maj 2021, 14:30
Wanderson je napisao/la:
23 maj 2021, 20:25

PLBiH je amaterska liga nivo Estonije, Luksemburga, Armenije i nijedan igrac iz amaterske lige ne bi trebao dobiti poziv u reprezentaciju koja se takmici na profesionalnom nivou.
Nek si mu objasnio, naša liga nije samo slaba vec kriminalna. Borac koji je zahvaljuce Vice osvojio titulu je cist dokaz da je naša liga uzasna! Mi imamo najgorje sudije u Evropu. A naša reprezentacija ce se uškoro raspadati isto što se naša liga raspala zahvaljuce ovog Cetnika sa Banja Luke.
Ne volim ni ja Vicu, jos manje Borac, niti mislim da je PL BiH bajna liga(ne mislim ni da je najlosija, ima kvaliteta), ali Borac nije osvojio radi Vice. Efekat kiselog grožđa.
Borac je imao ozbiljnu ekipu, uložili ozbiljan novac. Na kraju su pobrali plodove svojih odluka. Uticaj Vice u smislu kojem pojedini navode je marginalan.
Borac i Velež su dvije ekipe koje su max. dobro raspolagale svojim resursima. Ostali su u određeim dijelovima prvenstva pravili amaterske greske. Bez obzira na ono kriminalno suđenje u BL protiv Veleza i dalje mislim da je Borac zasluzeno prvak. To sto neki zele da im se svi sklone sa puta, e pa ne ide to bas tako.

Zaboravljamo da je najuspjeniji sportski kolektiv u BiH iz BL tj iz Laktaša. Bilo to kome drago ili ne, ljudi rade ozbiljan posao.
Ja sam svaku utakmicu za sad pratio od Borca i 100% sam siguran da je sudija uvijek uz nihovu stranu bio. Najveca sramota koji sam ikada gledao je bila utakmica protiv Radnika i Zrinjski. Svaki minimalan faul je sviran dok za Radnik i Zrinjski niti jedan ozbiljan faul. Da nije Vico predsednik završio bi Borac na 4 mijesto kao sto su i bili prošle godine. Niti jedan kiks osim dva puta protiv Veleza su napravili, dok su ostali ekipe kao Široki Brijeg, Velez, Radnik i Zrinjski osteceni. Sve samo redi ovog cetnika sa Banja Luke! Malo po malo ce uništit naš Fudbal isto sto su Srbi iz RS uništili naš Rukomet i Košarku jedno vrijeme. Nece dugo trajati dok ce ovaj fašista uništit i našu reprezentaciju. Vec je poceo pozivati menadzerski igrace iz Slovenije, Madjarske, Srbije idt. koji su u rangu M:Tel lige...

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 maj 2021, 09:09

Harise je napisao/la:
25 maj 2021, 00:51
h1a2s3o4 je napisao/la:
Harise je napisao/la:
24 maj 2021, 14:30

Nek si mu objasnio, naša liga nije samo slaba vec kriminalna. Borac koji je zahvaljuce Vice osvojio titulu je cist dokaz da je naša liga uzasna! Mi imamo najgorje sudije u Evropu. A naša reprezentacija ce se uškoro raspadati isto što se naša liga raspala zahvaljuce ovog Cetnika sa Banja Luke.
Ne volim ni ja Vicu, jos manje Borac, niti mislim da je PL BiH bajna liga(ne mislim ni da je najlosija, ima kvaliteta), ali Borac nije osvojio radi Vice. Efekat kiselog grožđa.
Borac je imao ozbiljnu ekipu, uložili ozbiljan novac. Na kraju su pobrali plodove svojih odluka. Uticaj Vice u smislu kojem pojedini navode je marginalan.
Borac i Velež su dvije ekipe koje su max. dobro raspolagale svojim resursima. Ostali su u određeim dijelovima prvenstva pravili amaterske greske. Bez obzira na ono kriminalno suđenje u BL protiv Veleza i dalje mislim da je Borac zasluzeno prvak. To sto neki zele da im se svi sklone sa puta, e pa ne ide to bas tako.

Zaboravljamo da je najuspjeniji sportski kolektiv u BiH iz BL tj iz Laktaša. Bilo to kome drago ili ne, ljudi rade ozbiljan posao.
Ja sam svaku utakmicu za sad pratio od Borca i 100% sam siguran da je sudija uvijek uz nihovu stranu bio. Najveca sramota koji sam ikada gledao je bila utakmica protiv Radnika i Zrinjski. Svaki minimalan faul je sviran dok za Radnik i Zrinjski niti jedan ozbiljan faul. Da nije Vico predsednik završio bi Borac na 4 mijesto kao sto su i bili prošle godine. Niti jedan kiks osim dva puta protiv Veleza su napravili, dok su ostali ekipe kao Široki Brijeg, Velez, Radnik i Zrinjski osteceni. Sve samo redi ovog cetnika sa Banja Luke! Malo po malo ce uništit naš Fudbal isto sto su Srbi iz RS uništili naš Rukomet i Košarku jedno vrijeme. Nece dugo trajati dok ce ovaj fašista uništit i našu reprezentaciju. Vec je poceo pozivati menadzerski igrace iz Slovenije, Madjarske, Srbije idt. koji su u rangu M:Tel lige...
Jeste drug, necu reci da nije tacno. Jer jeste. :D
Ali navlacilo se i drugim. Ja cu se sjetiti bar 3 utakmice F.K. Sarajevo gdje im se momački navlacilo. I opet nisu mogli.
Toga jednostavno ima, ali nije jedini put do uspjeha. Navlaci se i Juventusu u Italiji, pa gdje su ?
A to da ce Vice unistit fodbal, pa sta rade drugi ljudi u Savezu? Nesposobni ? Sto se toliko tjerao Begic?
U svakom slucaju bice zanimljivo. :kafa:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 25 maj 2021, 10:26

Danilović hahahahaha *** te j.ebo :tokralju:

Lik ove godine ima 200 minuta fudbala u najgoroj ekipi portugalske lige koja je ispala u drugu diviziju :tokralju:

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 25 maj 2021, 10:44

Cuj Danilovic pored živog Mustafica. Momak redovno igrao ove sezone, isto godina imaju.
Haman da treba opet da se proda...

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 25 maj 2021, 12:46

h1a2s3o4 je napisao/la:
25 maj 2021, 09:09
Harise je napisao/la:
25 maj 2021, 00:51
h1a2s3o4 je napisao/la:

Jeste drug, necu reci da nije tacno. Jer jeste. :D
Ali navlacilo se i drugim. Ja cu se sjetiti bar 3 utakmice F.K. Sarajevo gdje im se momački navlacilo. I opet nisu mogli.
Toga jednostavno ima, ali nije jedini put do uspjeha. Navlaci se i Juventusu u Italiji, pa gdje su ?
A to da ce Vice unistit fodbal, pa sta rade drugi ljudi u Savezu? Nesposobni ? Sto se toliko tjerao Begic?
U svakom slucaju bice zanimljivo. :kafa:
Ne zove ga dzaba Arkan iz Banja Luke, ovaj Cetnik glumi pred kameru da je pošten, ambicijozan i organizovan. On je puno gorji od Begica. Vico Zeljkovic je grobar Bosno-Hercegovackog fudbala samo cekaj dok ce sve uništiti. Za našu srecu nije naša Rukometna reprezentacija ovisna na Savez. Nisu imali nikakvu podršku i to je nihova sreca bila. Ovi fašiste iz RS su uništili svi Rukometni klubove tako da ce i svi fudbalski klubove uništiti da bi gurao svoj Borac gore.

Sto tice reprezentacije nemoram ništa više napisati. Vidiš sam kako ovo izgelda. Piric koji je 3 golman Maribora je pozvan, Dino Beširovic iz prosjecne ekipe u Madjarskoj, Danilovic nije ni mogao igrati u najgorju ekipu iz Portugala. Nalic rezerva u Malmö takodje poziv dobi i dalje tako...

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 maj 2021, 13:21

Pazi ti poziva majko mila.. Pa ima te li ikako hrabrosti vi koji branite ovo stanje u NFSBIH odnosno Peteva da opravdavate sta se desava? Tuzno da ne moze biti tuznije.. Ovako ofirno menadzersko pozivanje nije bilo ja mislim ni tokom ere Bolica-Baljica-Barbareza... Sramotno.

:puke: :puke: :puke: :puke:

Od svih novajlija jedino je poziv Gazibegovicu opravdan.. Djokanovic je veoma zelen i daleko od A-repke, ali pozdravljam takve pozive jer je on opet neko ko bi mogao biti dio reprezentacije u buducnosti. Sve ovo ostalo je za plakati.. Ali dobro plate su male u savezu, mora se nekako drugacije zaraditi novac predpostavljam.. Piric, Ziljkic i tako ti igraci su prica za sebe. To nije vrijedno vise ni komentarisati.
@igrajlopte 🐦

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 maj 2021, 13:33

Ne moze jednostavno protiv mentaliteta.. To je sve isto.. Bolesni Balkan. Bolesna Ex-Yu.
@igrajlopte 🐦

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 maj 2021, 14:29

Mi prije svega placemo jer nemamo kvaliteta niti potencijala. U tim okolnostima kad ti jos nekoliko igraca otkazu, ili ne zele da se umore, onda je jos idealna prilika da se sitni interesi ganjaju, jer neko mora i igrati.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 26 maj 2021, 05:24

Justin je napisao/la:
24 maj 2021, 16:03
24 maj 2021, 14:22

Čekaj malo, pa zar nisu rekli da nije pozvan?
Kapiten uvijek u odlicnom odnosu sa selektorom. Izbacivanje ljige Begovica iz reprezentacije mu je top potez bio. :salut:
I tako iz dana u dan napredujemo, ne samo fudbalski nego kao i nacija, vidi se to i po komentarima.

Nego vrijedilo bi znati kakva "ljiga" sjedi za tastaturom sa druge strane, bubuljicar, kamijondzija ili je uhljeb babin, od ta tri jedan sigurno jeste.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 26 maj 2021, 07:38

nemoj ga puno, ipak uplacuje 200 KM na kladionici, bice da ne spada u nabrojane grupe:-)

samo, stvarno je jedna od odvratnijih pojava koja obitava na ovom forumu, nekakav sarkazam, samo njemu i duplikatu mu, jasan:-)
valjda je to i cilj tog pisanja, hajd ga znaj..

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 27 maj 2021, 08:52

ReX je napisao/la:
25 maj 2021, 13:21
Ovako ofirno menadzersko pozivanje nije bilo ja mislim ni tokom ere Bolica-Baljica-Barbareza... Sramotno.
Bilo je, kako nije ... svako okupljanje 4-5 novih faca ... Munja i Pasha su to zavrsavali k'o zmajevi ... zato nisu nigdje ni otisli ... razlika je da su u ta vremena tih 4-5 mogli proci ko fudbaleri pa se manje sral'o protiv za razliku od ovih sad likova koji nisu ni loptaci a kamoli sta drugo ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 maj 2021, 11:20

babino je napisao/la:
26 maj 2021, 07:38
nemoj ga puno, ipak uplacuje 200 KM na kladionici, bice da ne spada u nabrojane grupe:-)

samo, stvarno je jedna od odvratnijih pojava koja obitava na ovom forumu, nekakav sarkazam, samo njemu i duplikatu mu, jasan:-)
valjda je to i cilj tog pisanja, hajd ga znaj..
Najveci idiot na forumu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 maj 2021, 12:23

ReX je napisao/la:
25 maj 2021, 13:33

Ne moze jednostavno protiv mentaliteta.. To je sve isto.. Bolesni Balkan. Bolesna Ex-Yu.
U Srbiji je vece rasulo nego kod nas.
Uhapsen predsjednik FSS-a zbog navodnog planiranja atentata na predsjednika Srbije Aleksandra Vucica, čiji je inače bio tjelohranitelj prije nego je postao prvi covjek FSS-a. :damn:

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 maj 2021, 13:26

DaVinci je napisao/la:
27 maj 2021, 08:52
ReX je napisao/la:
25 maj 2021, 13:21
Ovako ofirno menadzersko pozivanje nije bilo ja mislim ni tokom ere Bolica-Baljica-Barbareza... Sramotno.
Bilo je, kako nije ... svako okupljanje 4-5 novih faca ... Munja i Pasha su to zavrsavali k'o zmajevi ... zato nisu nigdje ni otisli ... razlika je da su u ta vremena tih 4-5 mogli proci ko fudbaleri pa se manje sral'o protiv za razliku od ovih sad likova koji nisu ni loptaci a kamoli sta drugo ... :zviz:
Kvalitet domaci igraca je bio veci nego sto je sada, i to vidljivo veci. Bosna je 2003 igrala protiv Danske, kad smo ih dobili 2-0. 5 igraca iz prve postave su bili iz domace lige. Hajde sad stavi 5 igraca iz domace lige, jedva bi se nosili sa Estonijom. Gdje je sad Danska a gdje smo mi. God 2021 a Goran Zakaric najbolji igrac lige, isti igrac koji je i prije nekoliko godina bio najbolji igrac te iste lige, a nigdje drugo nije nesto vise mogao da napravi iako je imao prilika.Znaci u nekoliko godina se fakticki nije nista desilo.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 27 maj 2021, 13:59

Konačno imamo selektora koji prijateljske utakmice koristi za ono čemu su i namijenjene - pozivanje i davanje prostora mladim i potencijalnim reprezentativcima. Taman da se vidi na koga se može računati u budućnosti pred nastavak kvalifikacija.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 27 maj 2021, 23:45

BoixosNois1899 je napisao/la:
27 maj 2021, 13:59
Konačno imamo selektora koji prijateljske utakmice koristi za ono čemu su i namijenjene - pozivanje i davanje prostora mladim i potencijalnim reprezentativcima. Taman da se vidi na koga se može računati u budućnosti pred nastavak kvalifikacija.
Konačno imamo selektora koji reprezentaciju koristi isključivo za menadžerske i klupske interese. Dosad je postojo neki otpor. Čestitke na pobjedi ;)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 28 maj 2021, 00:03

@admin se krije već mjesecima, nek izađe na megdan forumašuma!!!
Nek kaže koga podržava on i ova kantonalna luzerska bratija!!!
Je li se sprema neka niža liga od konfatrencijske? Recite narodu, šta se krijete iza intervjua s debelim ex reprezentativcima!!!

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 28 maj 2021, 20:20

Ovaj bugar se ufuro da ce pobjediti ove 2 utakmice, nadam se da nakon ove sam dati.ostavku
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, Amazon [Bot], EdinjoBos i 12 gostiju.