Slegne ramenima i sta je tu jeMortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 00:35- Sve je to život, gdje god sam radio, radio sam srcem, ali Sarajevo je nešto posebno. Puno dugujem Sarajevu, kao trener, kao čovjek i kao igrač. Tu sam doživio prve korake, doživio sam igračku i trenersku afirmaciju, ali mislim da sam i ja uzvratio Sarajevu. Nije Sarajevo samo meni dalo nešto nego i ja Sarajevu. Imam najviše utakmica vođenih, afirmacije nekih igrača, nekih trofeja, bilo je i loših poteza, ali na kraju kada su u pitanju smjene i odnosi, ne bih ja to podveo pod Sarajevo nego pod ljude koji su tu u klubu, rekao je Musemić i dodao:
- Sarajevo je nešto posebno, Sarajevo ima svoju historiju kroz koju je prošlo bezbroj predsjednika i direktora, svaki od njih je dao svoj doprinos, ne bih ja rekao da je Sarajevo bilo prema meni nekorektno nego neki ljudi koji su u tom trenutku bili u klubu. To je njihova odluka. Možda moj karakter se nekako ne uklapa u ovo vrijeme, ali Bože moj tako je, kako je.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Borac danas bez Corica, Molsa, Ziljkica i Pavlovica
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
I mi bez Fanima. Nadam se da nije istina da sprema neku tuzbu ne bil raskinuo ugovor. Kako god meni ovo mirise na neki dogovor da nama ide kup, ali hajde da vidimo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bit ce svega oko igraca ovo ljeto. Nije jedini, neki ce ici kroz transfere, raskide ugovora, ukoliko se nesto ne promjeni u narednih par sedmica. Sutra ne znas ni na koga mozes racunati, jel se jos nekom osim meni svidjalo kada bi na dan utakmici ili dan prije napisali ko konkurise za utakmicu. To radi vecina klubova, a nasi u Vinkovom mandatu nista...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Meni sve više ovo izgleda kao slučaj Asano - Partizan.
Ovaj njegov burazer mi ne miriše nešto.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
I sta sad, izgubicemo Fanima tek tako??
Sta rekose nasi do kraja sezone mecevi pod stalnim monitoringom fife i uefe radi zastite integriteta takmicenja

NEMA NAZAD
- NisamInSajder
- Kontakt:
Odmah je njegov brat rekao, cilj zabiti 15 komada i novi transfer u Europu. Zasluzio je momak svojim igrama, a i puno je neugodnosti izdrzao u klubu, kao i jos neki igraci.Testo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 01:01Meni sve više ovo izgleda kao slučaj Asano - Partizan.
Ovaj njegov burazer mi ne miriše nešto.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja jos uvijek ne mogu vjerovati od onakve harmonije da se desi ovo 

- ElCartel11
- Kontakt:
Ali zamisli kakvi bi kraljevi ispali ako kojim slučajem osvojimo kup danas i ne pojavimo se na "svecanom" urucenju pehara.
Vec igraci dodju na Kosevo i tu ga proslave/imo zajedno, a Vicu i njegovu Borcevu prciju tako popisati
Vec igraci dodju na Kosevo i tu ga proslave/imo zajedno, a Vicu i njegovu Borcevu prciju tako popisati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Vićeš ba, tik tak, tik tak... svi, jedan po jedan...
Ev od Decembra 2019 je Sabra na redu. Tik Tak, tik tak.
Jos samo malo.
Aj Cao
-
- Kontakt:
Naravno da je play - off za grupnu fazu Evropske lige dobar rezultat, kakav ostali klubovi iz BiH mogu samo sanjati.To s kim smo igrali, ne odrađuje Sarajevo.Hrvatska je u Rusiji 2018 do finala imala samo Engleze kao jaču reprezentaciju u nokaut fazi, Turci 2002 su do bronze došli preko Japana, Senegala i Koreje, pa i jedne i druge boli neka stvar što ce im to neko spominjati.S obzirom na divljinu od države i uslove u kojima nam sport i fudbal egzistiraju, te kriminalni Savez, play - off je fenomenalan rezultat.vedinjo98 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 00:43Kao prvo, ne znam sta se playoff protiv Celtica namece kao neki veliki rezultat. Jbt budite malo realni raja. Pobijedili smo amatere Velsane koji su ispod nivoa federalne i Buducnost koja je kvalitetom prosjek nase lige. Dva ozbiljnija protivnika koja smo izvukli su nas i izbacila. Za Celtic ne mozes nista zamjerit ne mozemo se s njima porediti ok.Historicar je napisao/la: ↑25 maj 2021, 23:44Da nije Husref otjeran u decembru 2019, ne bi bilo ni titule 2020, ni play - offa za grupnu fazu Evropske lige, ni onolike zarade, ni koeficijenta 6,250 (koji može biti od ogromnog značaja naredne godine, ako se uzme titula).Što se tice duple krune, neka zahvali malom Kovačeviću koji je u zadnjoj sekundi koševske utakmice sa Zrinjskim odbranio mrtvi zicer i tako nam savuvao bolji međusobni od njih, te Curjuricu na onom promašenom penalu, isto u zadnjoj sekundi.To proljece 2019 smo uglavnom bili živi užas.
Sto se Husrefove duple krune tice, igra u trecem dijelu sezone sigurno nije bila na nekom nivou, ali smo opet ondje gdje smo morali ostvarili rezultat. Jest zijanio od Zrinje, ali je i dalje imao jako lijepu zalihu bodova. Medjutim, s Husrefom nam se nije desilo da imamo Slobodu i Mladost i da za tih 180+ minuta ne uputimo sut u okvir gola. Mi smo imali +5 na kraju tako da medjusobni nije ni bio bitan. Kako god, garantujem da Husref nikada ne bi zijanio od Borca na Kosevu onako bitnu utakmicu. Posebno nakon sto smo prije toga dobili Siroki isto kada nam je mogao prici na +2. Opet kazem nit sam pristalica Husrefa ili nesto tako, nego govorim da on s motivacione strane sigurno ne bi zakazao.
Olimpik je dao korektnu izjavu.
Treba dodat da je velez borac cinimi se 2-0 za velez (prva ili druga utakmica u natavku) i sudio peljto podpuno korektno sudjenje VICO GA suspendovo a danas ga proglasio najboljim sudiom lige..MISKIM DA JE TAD VEC PORUKA POSLATA SUDIJAMA.
I onda je rekao ako je gigovic suspendovan borac vekez onda treba i peljto..
Nek prica ko god hoce i nek glume neke heroje moraliste i pisu +13 ovo ono al ovo sto je olimpik objavio je samo 50% kriminala, i ako neko misli da je borac osvoio titulu zasluzeno nek se srami..
Iznosit dug jednog kluba bez dozvole tog kluba je kruminal..
Sloboda tc zrinjski sb nek se drze po strani i glume sportski duh.
Da Vico ce idma reci olimpik je imao utakmica gdje ih je sudija poguro, al i to je jedan od dokaza gdje ovo goni..
Gubljenje titule donosenjem losi odluka nekog kluba je sasravni dio al da neko radi politicki razloga tjera investitore kao NAM TAN koji trose 5-6 m km godisnje u ovoj drzavi je holokast genocid u jednom po ovu drzavu.. SARAJEVO mora reagovat
Treba dodat da je velez borac cinimi se 2-0 za velez (prva ili druga utakmica u natavku) i sudio peljto podpuno korektno sudjenje VICO GA suspendovo a danas ga proglasio najboljim sudiom lige..MISKIM DA JE TAD VEC PORUKA POSLATA SUDIJAMA.
I onda je rekao ako je gigovic suspendovan borac vekez onda treba i peljto..
Nek prica ko god hoce i nek glume neke heroje moraliste i pisu +13 ovo ono al ovo sto je olimpik objavio je samo 50% kriminala, i ako neko misli da je borac osvoio titulu zasluzeno nek se srami..
Iznosit dug jednog kluba bez dozvole tog kluba je kruminal..
Sloboda tc zrinjski sb nek se drze po strani i glume sportski duh.
Da Vico ce idma reci olimpik je imao utakmica gdje ih je sudija poguro, al i to je jedan od dokaza gdje ovo goni..
Gubljenje titule donosenjem losi odluka nekog kluba je sasravni dio al da neko radi politicki razloga tjera investitore kao NAM TAN koji trose 5-6 m km godisnje u ovoj drzavi je holokast genocid u jednom po ovu drzavu.. SARAJEVO mora reagovat
Kad je ona bila glavna

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vratio si na pravi načim. Dobio si ime, forsirali su te da igraš, iako si imao dvije lijeve noge kada si došao iz Janje, PERSPEKTIVNI ZVEZDIN ŠVRĆO. SVI SMO ZNALI DA SI SA TEHNIKOM BIO NA NIVOU POČETNIKA, ALI MARKUŠEVIĆ I DRUGI SU TE FORSIRALI RADI BRATA VAHIDINA. Sa titulom 1985, pobegulja otišao kod Delija, kud ne ostade tamo do kraja života, da ne plačeš po studijima i portalima kao onaj iz filma "sječaš li se Doli Bel". Dobro si naplatio "ljubav" od FKS, preko 200 hiljada, ali tu nisi kriv, nego onaj ko ti je dao takav Ugovor, a to su Sabra i Emir.MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 00:35- Sve je to život, gdje god sam radio, radio sam srcem, ali Sarajevo je nešto posebno. Puno dugujem Sarajevu, kao trener, kao čovjek i kao igrač. Tu sam doživio prve korake, doživio sam igračku i trenersku afirmaciju, ali mislim da sam i ja uzvratio Sarajevu. Nije Sarajevo samo meni dalo nešto nego i ja Sarajevu. Imam najviše utakmica vođenih, afirmacije nekih igrača, nekih trofeja, bilo je i loših poteza, ali na kraju kada su u pitanju smjene i odnosi, ne bih ja to podveo pod Sarajevo nego pod ljude koji su tu u klubu, rekao je Musemić i dodao:
- Sarajevo je nešto posebno, Sarajevo ima svoju historiju kroz koju je prošlo bezbroj predsjednika i direktora, svaki od njih je dao svoj doprinos, ne bih ja rekao da je Sarajevo bilo prema meni nekorektno nego neki ljudi koji su u tom trenutku bili u klubu. To je njihova odluka. Možda moj karakter se nekako ne uklapa u ovo vrijeme, ali Bože moj tako je, kako je.
I na kraju zapeo si protiv FKS prije par kola, da nas pobijediš , čak i poslije isključenja Oremuša, i oduzeo praktički titulu "voljenom klubu". Svi su protiv Borca vidjeli kakav je bio angažman igrača TC, kao da su igrali termin utakmicu sa prijateljima. nadam se da NIKADA VIŠE NEČEŠ PRIĆI FKS, veći dušman od tebe nije nam potreban.

FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Jer je Nam imao drugaciju strategiju tj. Da se ide na grupe i dovode skuplji igraci da bi usli u grupe....bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:19Sabrina je danas par puta kazala kako je najbolja sezona 18/19 odnosno da je ta strategija najbolja. Zasto Vinko nije nastavio s forsiranjem akademije ??
Za godinu razjebo sve, ostavio iza sebe totalno rasulo u ekipi
Jel moguce da to ne mozes skontati?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Glupko, Nam je promjenio strategiju a Sabra je za Akademce, bila je protiv toga....ako ne kontas pregledaj opet...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 17 gostiju.