Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ajde pročitajte saopštenje drugovi prvo
Pa onda diskusija
Pa onda diskusija
- Beduin
- Kontakt:
Vise ja potrosim na meze i pice, nego Krupa na plate na godisnjem nivou. Da ne govorim kad sam na partije isao kao momak, tad sam bio u rangu Sloge SH.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Svrakinosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:45Izvini
Da ga ja podastrem u cjelosti jos jednom
Ako nije problem
Ako možeš u spoiler samo
Da narod ne gine čitajući
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne znam u spoiler stavitSaban123 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:47Svrakinosvrakino1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:45Izvini
Da ga ja podastrem u cjelosti jos jednom
Ako nije problem
Ako možeš u spoiler samo
Da narod ne gine čitajući
Ja sam iz Svrakina
-
- Kontakt:
Gomila gluposti bez argumenta, kazes lijepo ko te molio da igras u Krupi, ime, prezime, uplatis ljudima dugove danas i kazes platili smo, da nismo duzni, al necemo da se igramo sa vama, kontas...
Pisanje saopstenja, bez argumenta je samo paljevina za siroke narodne mase.
"JOŠ OD 1926"
- Antipolitika3
- Kontakt:
Mile radi na raspadu drzave a necak ko fol za dobrobit fudbalskog saveza
Malo vam je Izetbegovica moje sarajlije sta vam vasi rade sve vam zivo rasprodase mi hvati smo poznati kao jude svog naroda ali vi ste odmah iza nas
Paradoks bejha nogometa.
Isto da je clan Gaze predsjednik Izraelskog nogometnog saveza.

Malo vam je Izetbegovica moje sarajlije sta vam vasi rade sve vam zivo rasprodase mi hvati smo poznati kao jude svog naroda ali vi ste odmah iza nas

Paradoks bejha nogometa.
Isto da je clan Gaze predsjednik Izraelskog nogometnog saveza.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
Široki nije izbacio izvještaj?
Pa FsBiH je najveće uhljebiste u komplet BiH, a znamo koliko ovdje ima adninistracije na svim nivoima.
To je od početka zajedničke lige.
Saopštenje Olimika je qurac ma koliko god to neko pokušao glorifikovati, puno napisali, a ništa nisu rekli.
Nama se osporava ko fol titula, koja je više nego zaslužena, ali zato sve druge titule su super regularne.
Saopštenje Olimika je qurac ma koliko god to neko pokušao glorifikovati, puno napisali, a ništa nisu rekli.
Nama se osporava ko fol titula, koja je više nego zaslužena, ali zato sve druge titule su super regularne.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Lijepo smo govorili, nemojte ljudi jednog predsjednika, doci ce nas red, al jok, 'oce ljudi jednog i nikako drugacije, sad trpite sledeca dva mandata, sta bi drugo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:53Mile radi na raspadu drzave a necak ko fol za dobrobit fudbalskog saveza![]()
![]()
![]()
Malo vam je Izetbegovica moje sarajlije sta vam vasi rade sve vam zivo rasprodase mi hvati smo poznati kao jude svog naroda ali vi ste odmah iza nas![]()
Paradoks bejha nogometa.
Isto da je clan Gaze predsjednik Izraelskog nogometnog saveza.![]()
"JOŠ OD 1926"
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
veteran 1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:58Lijepo smo govorili, nemojte ljudi jednog predsjednika, doci ce nas red, al jok, 'oce ljudi jednog i nikako drugacije, sad trpite sledeca dva mandata, sta bi drugo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:53Mile radi na raspadu drzave a necak ko fol za dobrobit fudbalskog saveza![]()
![]()
![]()
Malo vam je Izetbegovica moje sarajlije sta vam vasi rade sve vam zivo rasprodase mi hvati smo poznati kao jude svog naroda ali vi ste odmah iza nas![]()
Paradoks bejha nogometa.
Ljudi nikako da shvate ,hoce jedinstvo i bratstvo i dobiju komediju od saveza ,vrate se 20 godina nazad

Sta je Vico po struci?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
ovako je to nekad bilo
Muškarci najviše liče na daidže/ujake, još jedan školski primjer.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ma bjezi bola kasne i Fadil i Izmetbegovoc i Mile za nasim Draganom deset godina,kopiraju naseg velikog vodju kako je najbolje za glasove imati jak nogometni klub pa Fadil i SDA ulazu u Velez a Mile najednom zavolio Borac a u kosarci Igokeu napravio pored ziva Borca i horda navijaca

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Bog je lik tek ovim klipom to shvatiš kako je uništio i navijace Borca i strukture košarkaškog kluba da digne svoju Igokeu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 23:05Ma bjezi bola kasne i Fadil i Izmetbegovoc i Mile za nasim Draganom deset godina,kopiraju naseg velikog vodju kako je najbolje za glasove imati jak nogometni klub pa Fadil i SDA ulazu u Velez a Mile najednom zavolio Borac a u kosarci Igokeu napravio pored ziva Borca i horda navijaca![]()
-
- Kontakt:
Predsjednik FS BiHAntipolitika3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 23:00veteran 1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:58Lijepo smo govorili, nemojte ljudi jednog predsjednika, doci ce nas red, al jok, 'oce ljudi jednog i nikako drugacije, sad trpite sledeca dva mandata, sta bi drugo.Antipolitika3 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:53Mile radi na raspadu drzave a necak ko fol za dobrobit fudbalskog saveza![]()
![]()
![]()
Paradoks bejha nogometa.
Ljudi nikako da shvate ,hoce jedinstvo i bratstvo i dobiju komediju od saveza ,vrate se 20 godina nazad![]()
Sta je Vico po struci?

"JOŠ OD 1926"
Riziko je napisao/la: ↑25 maj 2021, 22:57Pa FsBiH je najveće uhljebiste u komplet BiH, a znamo koliko ovdje ima adninistracije na svim nivoima.

- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.