FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja cu joj jjebat mater samo za ovo cerekanje..
Glupo zensko!!!
Glupo zensko!!!
Znaci nista smjene, nista otkazi...
Vlasnik preuzeo odgovornost i prica zavrsena...
Vlasnik preuzeo odgovornost i prica zavrsena...
U sustini vracamo se na onu pricu od prije 5 godina.Evander je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:45Suma sumarum.
Nam je vlasnik kluba i Sabrina je njegov covjek. Bit ce tu dok joj on vjeruje, a to ce trajati jos dosta dugo.
Para se nema kako su neki pricali ovdje, a slijedecih godina ce ih biti jos manje. Shodno tome, mozemo pretpostaviti koji su ciljevi naredni period i kako bi ekipa trebala izgledati.
Vecina ovih u klubu danas, ocito pojma nemaju ni sami odakle su tamo dosli i sta treba raditi. Bitno je samo licni intres ostvariti.
Hadzica se krivilo za prelazni rok, a jasno je da nije imao nikakva sredstva za isti.
U ekipi je ocito rasulo bilo ovo proljece, da li zbog para, ili neceg drugog, a vjerovatno ima vise stvari.
Totalno nezdrava atmosfera, gdje poboljsanje situacije nije na vidiku.
Ja se i dalje molim da ce se naci neko ambiciozniji od ovih azijata i otkupiti klub. Drugi izlaz ne vidim.
Nam je djelovao kao sasvim druga prica u odnosu na Tana,medutim u sustini se opet svelo na isto. A i ta 'kupovina' kluba je meni samo maska,vjerovatno se Tan opet iz pozadine pita za sve,a Nam mu je iz nekog razloga samo nacin da se on formalno povuce iz ove price,a neki razlog za to sigurno ima.
Saopstenje Olimpika obavezno procitajte.
Joj teorija zavjere Allaha mi ne znam bi li plakao ili se smijao.zagorski je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:43U sustini vracamo se na onu pricu od prije 5 godina.Evander je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:45Suma sumarum.
Nam je vlasnik kluba i Sabrina je njegov covjek. Bit ce tu dok joj on vjeruje, a to ce trajati jos dosta dugo.
Para se nema kako su neki pricali ovdje, a slijedecih godina ce ih biti jos manje. Shodno tome, mozemo pretpostaviti koji su ciljevi naredni period i kako bi ekipa trebala izgledati.
Vecina ovih u klubu danas, ocito pojma nemaju ni sami odakle su tamo dosli i sta treba raditi. Bitno je samo licni intres ostvariti.
Hadzica se krivilo za prelazni rok, a jasno je da nije imao nikakva sredstva za isti.
U ekipi je ocito rasulo bilo ovo proljece, da li zbog para, ili neceg drugog, a vjerovatno ima vise stvari.
Totalno nezdrava atmosfera, gdje poboljsanje situacije nije na vidiku.
Ja se i dalje molim da ce se naci neko ambiciozniji od ovih azijata i otkupiti klub. Drugi izlaz ne vidim.
Nam je djelovao kao sasvim druga prica u odnosu na Tana,medutim u sustini se opet svelo na isto. A i ta 'kupovina' kluba je meni samo maska,vjerovatno se Tan opet iz pozadine pita za sve,a Nam mu je iz nekog razloga samo nacin da se on formalno povuce iz ove price,a neki razlog za to sigurno ima.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ok

Gledaj nastavak serije, pa se čujemo.
- FKS -
Je li Vico uručuje sutra medalje i pehar, da je kako osvojiti pa ga po glavi peharom opaliti i lagano od Kantonalne krenuti ako treba.
Dajte ljudi , da se usmjeri malo energija i okrene u neku podršku klubu. Radilo se dobro par sezona, djecu sam vodio na proslave titula 2x iako su tek treći razred. Neki to nisu imali priliku za života.
Klub nam je puno radosti donio u zadnjih 5 godina, ne može i ne smije jedna sezona biti razlog okretanju leđa.
Mislim da je i Namu i upravi kristalno jasno gdje se griješilo i šta nam je činiti u narednom periodu. Dovodili smo loše igrače a plaćali ih puno. Niko ko ulaže svoj kapital ne želi ponavljati tu vrstu greške.
Daj da uzmemo krimose sutra, proslavimo Kup pa lagano u novu sezonu. Na ovu jednostavno staviti tačku i krenuti iz početka
Dajte ljudi , da se usmjeri malo energija i okrene u neku podršku klubu. Radilo se dobro par sezona, djecu sam vodio na proslave titula 2x iako su tek treći razred. Neki to nisu imali priliku za života.
Klub nam je puno radosti donio u zadnjih 5 godina, ne može i ne smije jedna sezona biti razlog okretanju leđa.
Mislim da je i Namu i upravi kristalno jasno gdje se griješilo i šta nam je činiti u narednom periodu. Dovodili smo loše igrače a plaćali ih puno. Niko ko ulaže svoj kapital ne želi ponavljati tu vrstu greške.
Daj da uzmemo krimose sutra, proslavimo Kup pa lagano u novu sezonu. Na ovu jednostavno staviti tačku i krenuti iz početka
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Energija se usmjerila na treningu i to najbolje moguce sad da vidimo igrace kad je motiv na mjestu sta mogu uraditi.Zeko87 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:54Je li Vico uručuje sutra medalje i pehar, da je kako osvojiti pa ga po glavi peharom opaliti i lagano od Kantonalne krenuti ako treba.
Da imamo damu pa uraditi nešto kao Olimpik, bili bi primjer i ostalim klubovima koji bi nas pratili bez sumnje, ali pusti Vicu nek pisa po nama
Živi bili pa vidjeliHajdeee je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:49Ok![]()
Gledaj nastavak serije, pa se čujemo.

NAM NECE SABRINU SMJENIT AKO JE ON NAPRAVIO PREVID I POGRJESIO, nebitno on to javno uzet nasebe nece al sa ostavljanje nje na mjestu direktora on preuzima odgovornost i presutno priznaje da je on pogrijesio, cak mozda kazem mozda mu je ona savjetovala da nastavi istu strategiju koju je vodio TAN a to je da Akademci budu forsirani.
Da ce je smjenit kad on procjeni da ona nema znanje kvakitet i da ne ispunjava njegova neredjenja ciljeve to je SIGURNO.
Ako je ova izgubljena titula faktor koji ce otvorit NAMU TANU SABRINI PLINOVODJI OCI I KOJI CE NAM ULAZAT NA GRESKE KOJE NECEMO VISE PRAVIT ONDA I NIJE KATASTROFA 2 mjesto, posebno ako se sutra abd uzme kup..
Moj neki vid je da je i Nam vidio da je pogrijesio sto je mjenjo ono sto je radilo , forsiranje akademaca, i da je upravo i doveo ITALIJANA jer zeli akademiju jos na vecem nivou i zelije je vratit u neizbjeznu jednacinu u seniorskom smislu.
Moj prijedlog
Akademija
Igraci tipa ahmetovic suarez hiros fanimo brandao
Zadrzao bi jeleskovica
Doveo bi Stranca za trenera ako to nemamo uslove
Doveobi sliskovica kupio bi dudica i branda iz veleza jer oni su dokazali da su presli nivo veleza
Plate bi mjesecno savao al u iznosu do 5 m km godisnje uz 2 m km bonusa igracima ako osvoje titulu
Pripreme u turskoj
I izvrsio bi pritisak (sa drugim klubovima da se napravi udruzenje) ako nista sudjenje da bude bolje.
Jer mnogo je lakse osvoit titulu sa 11 dobri igraca i SUDIOM
NEGO SA 24 dobra igraca plus mnogo je jeftinije
Da ce je smjenit kad on procjeni da ona nema znanje kvakitet i da ne ispunjava njegova neredjenja ciljeve to je SIGURNO.
Ako je ova izgubljena titula faktor koji ce otvorit NAMU TANU SABRINI PLINOVODJI OCI I KOJI CE NAM ULAZAT NA GRESKE KOJE NECEMO VISE PRAVIT ONDA I NIJE KATASTROFA 2 mjesto, posebno ako se sutra abd uzme kup..
Moj neki vid je da je i Nam vidio da je pogrijesio sto je mjenjo ono sto je radilo , forsiranje akademaca, i da je upravo i doveo ITALIJANA jer zeli akademiju jos na vecem nivou i zelije je vratit u neizbjeznu jednacinu u seniorskom smislu.
Moj prijedlog
Akademija
Igraci tipa ahmetovic suarez hiros fanimo brandao
Zadrzao bi jeleskovica
Doveo bi Stranca za trenera ako to nemamo uslove
Doveobi sliskovica kupio bi dudica i branda iz veleza jer oni su dokazali da su presli nivo veleza
Plate bi mjesecno savao al u iznosu do 5 m km godisnje uz 2 m km bonusa igracima ako osvoje titulu
Pripreme u turskoj
I izvrsio bi pritisak (sa drugim klubovima da se napravi udruzenje) ako nista sudjenje da bude bolje.
Jer mnogo je lakse osvoit titulu sa 11 dobri igraca i SUDIOM
NEGO SA 24 dobra igraca plus mnogo je jeftinije
- SarajevoForza
- Kontakt:
Osvajanjem titule dogodine opet smo nosioci i imamo realne sanse za grupe ECL, ali tek ce da uslijede nove lakrdije da se od prvog kola zna ko ce biti sampion. Nasi moraju nesto uraditi povodom ovoga, da li urgirati za udruzenje klubova (ne vidim zasto se npr zrinjski ne bi pridruzio ako ispuste Evropu za bod za koji su pokradeni u bl) ili slati nove dopise uefi (novog materijala nastaje svako malo)
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
To se recimo može odnositi na Zrinjski, sa solidnom ekipom ce ostati bez Evrope, pa možda Ultrasi mogu reci, hajd jedna loša sezona se može progledati kroz prste.Ali ovo kod nas nije "jedna sezona", ovo je genocid i fudbalsko samoubistvo kakvo nije viđeno u iole ozbiljnom fudbalu i to u sezoni kada je bilo najvažnije osvojiti titulu u historiji kluba.Sve dobro urađeno u proteklim godinama su srušili ovom sezonom, te ce ih vecina ljudi pamtiti po prokockanih +13, a ne po uspjesima.Naše ovosezonsko samoubistvo ce završiti u knjigama o fudbalskim tragedijama.Zeko87 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:54Je li Vico uručuje sutra medalje i pehar, da je kako osvojiti pa ga po glavi peharom opaliti i lagano od Kantonalne krenuti ako treba.
Kakav genocid? Je l' tako reaguješ i kad se tebi lično desi neki neuspjeh?
Ništa nećemo uraditi dok ne budemo složni i svi uz klub. Dokle god navijači budu stavljali svoj lični interes ispred kluba, džaba nam je sve i pišat će se po nama. Gospodin Nam ulaže svoj novac u klub i ima velike poteškoće, zato što nam je država kakva jeste i lopovi su svugdje i zbog toga je teško jer klub ne želi uticaj politike unutar kluba. Zato su svi ti udari i sa svih strana. Ako se svi koji volimo ovaj klub ne ujedinimo, za godinu ili malo više ćemo doći ponovo do viršli. Upamtite ove riječi, jer kako je krenulo ovih zadnjih dana idemo ka tome.SarajevoForza je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:09Osvajanjem titule dogodine opet smo nosioci i imamo realne sanse za grupe ECL, ali tek ce da uslijede nove lakrdije da se od prvog kola zna ko ce biti sampion. Nasi moraju nesto uraditi povodom ovoga, da li urgirati za udruzenje klubova (ne vidim zasto se npr zrinjski ne bi pridruzio ako ispuste Evropu za bod za koji su pokradeni u bl) ili slati nove dopise uefi (novog materijala nastaje svako malo)
Ne vidim stvarno razlog zasto se akademci nisu gurali, eto kazu Nam nije vidio tako taj dio i strategiju na taj nacin. Ali kakva je logika ako imas nekog mladica spremnog uvoditi u prvi tim i odskace od drugih nego dovesti pokovnjaka iz srbije. Sabrina upravo akademiju hvali dok je "bio" Tan a sada nije zadovoljna njenim radom cim se dovodi do naglog zaokreta sa Cioffiem, znaci da se prije Nama moralo lose raditi tu cim sada nista ne valja.. uglavnom neka nam je Bog na pomoci, od ekstra svega dodjemo da ne valja nista.
Hajde barem je priznala da je najbolje i najprofesionalnije bile za vrijeme Husrefovog vakta.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Sutra ako osvojimo reci upravi i igracima da izadju i ne cekaju dodjelu nek tu cermoniju ostave za Vicu i prodane duse u savezu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bukvalno, uzeti od one djevojke pored u kompletu 45 medalja i otići.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: boki86, galia95, johntravolta123, misstianopenaldo, mnon46 i 67 gostiju.