Bog me ubio ako znaju sta pricaju i kud gone

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije mi niko rod, ja sam samo navijač Sarajeva koji navija za klub od 74 godine, znači od svoje sedme godine. Svašta sam vidio i znam da je klub sada u najboljoj situaciji. I znam da država pusti, da čovjek uradi što je zamislio da bi bili svi ponosni. Za kratko vrijeme su došli i trofeji. Samo ću vam reći ovo što radite nije pravi put, tako će te samo izazvati kontra efekat. Mislim, da su Horde pod uticajem politike i da ih neko huška, zato što ti ljudi nemaju više uticaja u klubu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:22Pa ko je doveo Hadziju,ko je doveo Vinka i to kao dugorocno rijesenje? Rekli klub mora napredovati poslije osvojene duple,jel ovo napredak od sezone 2018/19?nije Nam nasao i predlozio Hadziju i Vinka,ne budi budala bolan,i ako ti je neki rod pa je branis onda okfks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:08Ti si pametan, šta ona ima davati ostavku. Nam ako hoće, sutra je može smijeniti. Njemu je u dure njen rad i čovjek je u pravu. Ako je negdje i pogriješila, više je dobra uradila nego lošega. Nas je sj.bao Emir, primao je platu a nije uradio posao.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00
Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Da on nije ucestovao u nekim losim odlukama sam rece a drolja rece da nista bez njega nije moglo a mozemo i zamisliti ko laze tu kao sto laze za ponudjenu ostavku .![]()
Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:35Nije mi niko rod, ja sam samo navijač Sarajeva koji navija za klub od 74 godine, znači od svoje sedme godine. Svašta sam vidio i znam da je klub sada u najboljoj situaciji. I znam da država pusti, da čovjek uradi što je zamislio da bi bili svi ponosni. Za kratko vrijeme su došli i trofeji. Samo ću vam reći ovo što radite nije pravi put, tako će te samo izazvati kontra efekat. Mislim, da su Horde pod uticajem politike i da ih neko huška, zato što ti ljudi nemaju više uticaja u klubu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:22Pa ko je doveo Hadziju,ko je doveo Vinka i to kao dugorocno rijesenje? Rekli klub mora napredovati poslije osvojene duple,jel ovo napredak od sezone 2018/19?nije Nam nasao i predlozio Hadziju i Vinka,ne budi budala bolan,i ako ti je neki rod pa je branis onda ok![]()
Otkrivaš svoje pravo lice, čovjeka od 54 godine nazivaš đipke. Ja sam za vas sve gospodin i za razliku od vas sam pravi navijač. Svake godine uplaćujem nekoliko članskih i nikad od kluba nisam ništa tražio nego samo davao. Mislim da si ti veliki štrumf, jer me samo oni zovu đipke, mada ne znam niti koje ili šta je to.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:29Pa i ona je dosla na preporuku jednog smrada nije je nikakvo strucno lice za tu poziciju predlozilo i postavilo .
Dzipke nam se uznemirio kao nikad do sada haha da mi babo sjebe 10 miliona i prokocka 13 bodova a ti si kao direktor i njega bi tjerao a ti piskaraj i nista apsolutno nece sprijeciti slijed dogadjaja.
Nije Ajnadžić u pitanju, nego drugi ljudi koji vam daju po petobu da ovo sve radite. Nemaju ljudi pristup u klub kao nekada, to je najveći problem.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:39Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:35Nije mi niko rod, ja sam samo navijač Sarajeva koji navija za klub od 74 godine, znači od svoje sedme godine. Svašta sam vidio i znam da je klub sada u najboljoj situaciji. I znam da država pusti, da čovjek uradi što je zamislio da bi bili svi ponosni. Za kratko vrijeme su došli i trofeji. Samo ću vam reći ovo što radite nije pravi put, tako će te samo izazvati kontra efekat. Mislim, da su Horde pod uticajem politike i da ih neko huška, zato što ti ljudi nemaju više uticaja u klubu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:22
Pa ko je doveo Hadziju,ko je doveo Vinka i to kao dugorocno rijesenje? Rekli klub mora napredovati poslije osvojene duple,jel ovo napredak od sezone 2018/19?nije Nam nasao i predlozio Hadziju i Vinka,ne budi budala bolan,i ako ti je neki rod pa je branis onda ok![]()
Opet izmisljas i lazes,a imas 54 godinefks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:44Nije Ajnadžić u pitanju, nego drugi ljudi koji vam daju po petobu da ovo sve radite. Nemaju ljudi pristup u klub kao nekada, to je najveći problem.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:39Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:35
Nije mi niko rod, ja sam samo navijač Sarajeva koji navija za klub od 74 godine, znači od svoje sedme godine. Svašta sam vidio i znam da je klub sada u najboljoj situaciji. I znam da država pusti, da čovjek uradi što je zamislio da bi bili svi ponosni. Za kratko vrijeme su došli i trofeji. Samo ću vam reći ovo što radite nije pravi put, tako će te samo izazvati kontra efekat. Mislim, da su Horde pod uticajem politike i da ih neko huška, zato što ti ljudi nemaju više uticaja u klubu.
fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:44Nije Ajnadžić u pitanju, nego drugi ljudi koji vam daju po petobu da ovo sve radite. Nemaju ljudi pristup u klub kao nekada, to je najveći problem.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:39Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:35
Nije mi niko rod, ja sam samo navijač Sarajeva koji navija za klub od 74 godine, znači od svoje sedme godine. Svašta sam vidio i znam da je klub sada u najboljoj situaciji. I znam da država pusti, da čovjek uradi što je zamislio da bi bili svi ponosni. Za kratko vrijeme su došli i trofeji. Samo ću vam reći ovo što radite nije pravi put, tako će te samo izazvati kontra efekat. Mislim, da su Horde pod uticajem politike i da ih neko huška, zato što ti ljudi nemaju više uticaja u klubu.
Poslovali zato sto se zaradilo 4 miliona od UEFA. Vidjet cemo kako ce biti finansijsko stanje na kraju ove godine, ako ovako nastave...
Samo ako Nam tako odluci, a on je nigdje pomjeriti nece. Ona je azijatima osoba od povjerenja i dok su vlasnici ovi koji su sad, bit ce i Sabrina tu.
U redu ako izmišljam, možda ti ne dobiješ.Sanchez1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:48Opet izmisljas i lazes,a imas 54 godinefks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:44Nije Ajnadžić u pitanju, nego drugi ljudi koji vam daju po petobu da ovo sve radite. Nemaju ljudi pristup u klub kao nekada, to je najveći problem.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:39
Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.
Imam pomoć i prijatelja i kolega, oni mi to sve provjere i jave.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:53fks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:44Nije Ajnadžić u pitanju, nego drugi ljudi koji vam daju po petobu da ovo sve radite. Nemaju ljudi pristup u klub kao nekada, to je najveći problem.bordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:39
Ko ih ba huška sta izmišljaš. Pa hz su prve pisale protiv Ajandzica i njegovi obecanja oko koseva, sad kritikuju upravu zato sto su puno stvari upropastili. Nema tu nikakvog huškanja, ne izmišljaj.jesi sam to smislio il imas pomoć prijatelja.