Ma kako ne ,opet neke mizerne cifre koje ce otici bog zna gdje .
A to je jedino u ovome timu sto vrijedi oni kada odu u rangu cemo biti sa komsijama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kako ne ,opet neke mizerne cifre koje ce otici bog zna gdje .
Samo na Djokanovicu mozes zaraditi minimalno 1 milion € i + procenti za naredni transfer, mislim da ce nadjebat Cimirota nekako imam osjecaj.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:46Ma kako ne ,opet neke mizerne cifre koje ce otici bog zna gdje .
A to je jedino u ovome timu sto vrijedi oni kada odu u rangu cemo biti sa komsijama.
Pa mijesa se jer se i direktorica mijesa u politiku i politicke igrice.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:45Zasto nisu fino pojasnili kako se to politika i na koji nacin mijesa u rad kluba? Nekako se preko toga prelako preslo.
Zašto ti neko ima objašnjavati kako se politika miješa, vidjeo si zadnjih 6-7 i više kola.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:45Zasto nisu fino pojasnili kako se to politika i na koji nacin mijesa u rad kluba? Nekako se preko toga prelako preslo.
Mastaj ...a trenutno ni priblizno nije nivo koji je bio Cimi prije prodaje odavde.Ima potencijala ali nije imao mentora na terenu kao sto je to Cimi imao u Jajalu.Aduka87 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:51Samo na Djokanovicu mozes zaraditi minimalno 1 milion € i + procenti za naredni transfer, mislim da ce nadjebat Cimirota nekako imam osjecaj.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:46Ma kako ne ,opet neke mizerne cifre koje ce otici bog zna gdje .
Mah, covjek se zagrijao malo vise za nas to je pozitivno jbg, zbog korone i tih zakona ne moze bas kehnut preko westerna kolko hoce u klub i to nas je ujebalo, ali i (ne)struka pojedinaca, pogotovo hadzije koji je zajhebi sa procjenom da ce nac zamjenu Rahmanu i Tataru samo tako, po meni mogo je otic po Kronavetera i neko brzo prodorno krilo i bilo bi to ok...jer bi se lakse uklopili u sistem ovako je nesto pokusavao a ne zna ni on sta je uradio....ni sta je htjeo, stice se dojam da je Vinko presutio karine od igraca i takva rjesenja...precijenili su se obojica...ali i ovu grupu igraca sigurno...bibula je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:05Pa to i govorim, on iz vietnama hoce da bude glavni, da svak njega pita, a to nikako ne ide. Onda se i gubi smisao direktora kluba. To sto je on htio ne moze da funkcionise, to nije sistem.Denchi je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:57Pa i to je objasnjeno, Tan je isao sve preko nje, znaci ona bila glavna, ovaj Nam nije htjeo tako nego on da bude u kontaktu sa svima, eto sad su se opet vratili na nju i Kasuma za sve....bibula je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:46Meni je nevjerovatno da lik (Nam) koji vodi moćne firme i koji ne zna šta će od para ne zna posložiti jedan klub u BiH.
Sje... sam se kad sam čuo da je Sabrina rekla da je svak njega zvao oko pitanja u klubu, ako je to istina, onda mi smo u većem k.... nego što mislimo.
Kako je on dozvolio da se to desi? Što nije rekao Emiru ako ga je zvao "Halo, sa tobom ne mogu pričati, prenesi šta hoćeš Sabrini pa nek me ona kontaktira". Jednostavno nije bilo sistema, svak je radio šta hoće.
A drugo, Sabrina stalno priča o tom nekom budžetu. Navela je primjer ako treba naručiti 101 vodu, da trebaju dobiti odobrenje Vietnama za tu jednu vodu. A pravo pitanje je da li uprava/sabrina prate da li uopšte treba 100 voda, možda je dovoljno 80. Isto važi i za ljudstvo, to što imaš u budžetu planirano da troje radi u marketingu, ne mora značiti da ćeš taj broj zaposliti.
Lahko je posložiti u normalnoj državi.bibula je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:46Meni je nevjerovatno da lik (Nam) koji vodi moćne firme i koji ne zna šta će od para ne zna posložiti jedan klub u BiH.
Sje... sam se kad sam čuo da je Sabrina rekla da je svak njega zvao oko pitanja u klubu, ako je to istina, onda mi smo u većem k.... nego što mislimo.
Kako je on dozvolio da se to desi? Što nije rekao Emiru ako ga je zvao "Halo, sa tobom ne mogu pričati, prenesi šta hoćeš Sabrini pa nek me ona kontaktira". Jednostavno nije bilo sistema, svak je radio šta hoće.
A drugo, Sabrina stalno priča o tom nekom budžetu. Navela je primjer ako treba naručiti 101 vodu, da trebaju dobiti odobrenje Vietnama za tu jednu vodu. A pravo pitanje je da li uprava/sabrina prate da li uopšte treba 100 voda, možda je dovoljno 80. Isto važi i za ljudstvo, to što imaš u budžetu planirano da troje radi u marketingu, ne mora značiti da ćeš taj broj zaposliti.
Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Ti si pametan, šta ona ima davati ostavku. Nam ako hoće, sutra je može smijeniti. Njemu je u dure njen rad i čovjek je u pravu. Ako je negdje i pogriješila, više je dobra uradila nego lošega. Nas je sj.bao Emir, primao je platu a nije uradio posao.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Da on nije ucestovao u nekim losim odlukama sam rece a drolja rece da nista bez njega nije moglo a mozemo i zamisliti ko laze tu kao sto laze za ponudjenu ostavku .
Zato sto je ona u svim nedjelima ucestovala ,nece joj niko davati otkaze sama ce otici ,strah u njoj izmice kontrolifks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:08Ti si pametan, šta ona ima davati ostavku. Nam ako hoće, sutra je može smijeniti. Njemu je u dure njen rad i čovjek je u pravu. Ako je negdje i pogriješila, više je dobra uradila nego lošega. Nas je sj.bao Emir, primao je platu a nije uradio posao.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Da on nije ucestovao u nekim losim odlukama sam rece a drolja rece da nista bez njega nije moglo a mozemo i zamisliti ko laze tu kao sto laze za ponudjenu ostavku .
Pa ko je doveo Hadziju,ko je doveo Vinka i to kao dugorocno rijesenje? Rekli klub mora napredovati poslije osvojene duple,jel ovo napredak od sezone 2018/19?nije Nam nasao i predlozio Hadziju i Vinka,ne budi budala bolan,i ako ti je neki rod pa je branis onda okfks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:08Ti si pametan, šta ona ima davati ostavku. Nam ako hoće, sutra je može smijeniti. Njemu je u dure njen rad i čovjek je u pravu. Ako je negdje i pogriješila, više je dobra uradila nego lošega. Nas je sj.bao Emir, primao je platu a nije uradio posao.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Neće niko raditi pod strahom i prijetnjama, bilo ko da dođe umjesto nje isto će mu biti. Kažem , vi ste veće zlo za klub nego uprava. Na taj način ćete otjerati i investitora. Izgleda da vam to i jeste krajnji cilj.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:16Zato sto je ona u svim nedjelima ucestovala ,nece joj niko davati otkaze sama ce otici ,strah u njoj izmice kontrolifks74 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:08Ti si pametan, šta ona ima davati ostavku. Nam ako hoće, sutra je može smijeniti. Njemu je u dure njen rad i čovjek je u pravu. Ako je negdje i pogriješila, više je dobra uradila nego lošega. Nas je sj.bao Emir, primao je platu a nije uradio posao.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00
Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Da on nije ucestovao u nekim losim odlukama sam rece a drolja rece da nista bez njega nije moglo a mozemo i zamisliti ko laze tu kao sto laze za ponudjenu ostavku .![]()
Možeš li citirati gdje je to rekao?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:00Zar mozes toliko glup biti bgt imas li u toj glavi ista ako si danas cuo sta je covjek rekao onda bi ti trebalo biti jasno ili ti treba crtati .
Trenutno korisnika/ca: juka55, mnon46, muhamedhulk, Rodman i 22 gosta.