FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar kriv sto je fulio s 15 igraca na lomaču ga stavit, grobar kluba, a što je Miske fulio s 135 igraca to je pravi potez. Gospodar familije za njihA....
Hajde Boga ti sta ima veze tad smo imali love, Miske donio svoju lovu, sta ima veze par miliona na raskide, hajde Boga ti sta fali 60 igraca odigralo 16 minuta sve skupa, ma **** to..
Hajde Boga ti sta ima veze tad smo imali love, Miske donio svoju lovu, sta ima veze par miliona na raskide, hajde Boga ti sta fali 60 igraca odigralo 16 minuta sve skupa, ma **** to..
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 25 maj 2021, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Hoce li ko banovati ovog bolida?
Kako je lijepo vidjeti kada se novinari dignu i rade svoj posao. Nadam se da će se početi vršiti pritisak i na sve uposlene u Želji. Pitari su izgubili titulu, drugi su i igraju finale kupa. Šta smo mi sve izgubili u ovih par godina? Dok se ne bude javno pricalo o problemu i dok ne budemo direktno dobijali odgovore nikada se nista nece promijeniti.
Kako je lijepo vidjeti kada se novinari dignu i rade svoj posao. Nadam se da će se početi vršiti pritisak i na sve uposlene u Želji. Pitari su izgubili titulu, drugi su i igraju finale kupa. Šta smo mi sve izgubili u ovih par godina? Dok se ne bude javno pricalo o problemu i dok ne budemo direktno dobijali odgovore nikada se nista nece promijeniti.
Nama je sustinski problem sto nemamo nekoliko ljudi koji su spremni da budu sponzor kluba. To je sustina problema. Prije nekoliko mjeseci sam pisao, da su nama potrebna 3 Badzaka da mi normalno funkcionisemo. Jedan samo da mozes da dises i ucestvujes, drugi da imas normalne uvjete rada, sto se tice plata i priprema, i treci da imas taj neki "luksus" da ne moras odma prodati najboljeg igraca a nije ni pauza, ili evt da mozes da platis neki iznos za nekog igraca. Mi trenutno imamo samo jednog covjeka, i onda se moze da vidi gdje smo. To je nas kolektivni problem, mozemo se mi prepucavati koliko zelimo ali to nikome ne pomaze. Ne znam sto se odustalo od Husica uopste?
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 25 maj 2021, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Je l realno da lik cijeli dan piskara po forumu?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Da su bili najbolji nisu al su za ove sada sa Amarom na čelu svemirski brod.Sta onda reci o ovim fulama to se ne moze nadmašiti sve i da hoces. Ne zelim da se dijelimo na ove i one, za mene je Zeljo jedan i jedini.Benderrr je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:10Koji su bolji bili? Oni sto su doveli 120 igraca i s 75 raskinuli ugovor za mjesec. Koje tad bio odgovoran za igrače koji su fula? Ti su bili dobri? Amar i to kriv jelde?Hole82 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:43Bolji postoje itekako i postojali su prije ovakvog Amara. Realno je nazaloat da sada niiko normalan nece doci u ovoj situaciji u kojoj ce i kunto i panto da nesto pqmetuju. Mi smo u **** i sto prijw to priznamo sebi bice nam lakse kad klub bude kretao sa dna jer sad smo vec blizu tome. Na dnu smo i u financijskom i rezultatskom smislu.
Razloga je vise al tri su glavna. Prvi je Amar sa svojom grupom ljudi koje je doveo sa sobom koji su pokazali koliko su sposobni. Drugi krivac su trenutni igraci koje je opet vecinu doveo Amar, a treci razlog za ovo stanje kluba je trenutni jug koji ne želi da se kao mijesa u ovu situaciju i bave se samo prodajom majici i šalova. Nažalost sve je blize vrijeme kad ce prodavati samo Željine suvenire. Žao mi je sto jos postoje neki koji pokusavaju da brane nesto sto se ne moze braniti vise.
Puno to sve kosta kada se radi zakonski, tri individue da dođu klub sa toliko nova a bez svog interesa ne postoje, kao ni tri sponzora (kompanije).Tristan10 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:30Nama je sustinski problem sto nemamo nekoliko ljudi koji su spremni da budu sponzor kluba. To je sustina problema. Prije nekoliko mjeseci sam pisao, da su nama potrebna 3 Badzaka da mi normalno funkcionisemo. Jedan samo da mozes da dises i ucestvujes, drugi da imas normalne uvjete rada, sto se tice plata i priprema, i treci da imas taj neki "luksus" da ne moras odma prodati najboljeg igraca a nije ni pauza, ili evt da mozes da platis neki iznos za nekog igraca. Mi trenutno imamo samo jednog covjeka, i onda se moze da vidi gdje smo. To je nas kolektivni problem, mozemo se mi prepucavati koliko zelimo ali to nikome ne pomaze. Ne znam sto se odustalo od Husica uopste?
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 maj 2021, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Bilo je price o nama sad na N1. Delic i jos jedan novinar sa **, cini mi se, analizirali ligu i pricali usput o nama i nasoj situaciji. Valjda negdje bude snimak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pa to ti je glavni problem, svako hoce da bude neki glavni baja, a nema kapacitet. Tako je u BiH, umjesto da se ujedine par ljudi poguraju klub, i naprave nesto, a ne pojedinacno svako da gura sam na svoju neku stranu a nista od toga nema. Nikakvi rezultata u konacnici.Machak je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:33Puno to sve kosta kada se radi zakonski, tri individue da dođu klub sa toliko nova a bez svog interesa ne postoje, kao ni tri sponzora (komapnije).Tristan10 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:30Nama je sustinski problem sto nemamo nekoliko ljudi koji su spremni da budu sponzor kluba. To je sustina problema. Prije nekoliko mjeseci sam pisao, da su nama potrebna 3 Badzaka da mi normalno funkcionisemo. Jedan samo da mozes da dises i ucestvujes, drugi da imas normalne uvjete rada, sto se tice plata i priprema, i treci da imas taj neki "luksus" da ne moras odma prodati najboljeg igraca a nije ni pauza, ili evt da mozes da platis neki iznos za nekog igraca. Mi trenutno imamo samo jednog covjeka, i onda se moze da vidi gdje smo. To je nas kolektivni problem, mozemo se mi prepucavati koliko zelimo ali to nikome ne pomaze. Ne znam sto se odustalo od Husica uopste?
Dzaba ces vrijeme izgubiti gledajuci to. Nista znacajno nisu rekli vezano za nas. Sve sto su rekli je da da su za ovu situaciju krivi predsjednik Ceric, trener, igraci i uprava i da smo klub koji je najvise ostecen, zestoko ostecen od strane sudija..
Ne moze se to porediti ni u snu. Ovi na racunu kad su došli imali 5 miliona, a ovi glupani nakon njih su došli u minus a uz to se desila pandemiju.Hole82 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:33Da su bili najbolji nisu al su za ove sada sa Amarom na čelu svemirski brod.Sta onda reci o ovim fulama to se ne moze nadmašiti sve i da hoces. Ne zelim da se dijelimo na ove i one, za mene je Zeljo jedan i jedini.Benderrr je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:10Koji su bolji bili? Oni sto su doveli 120 igraca i s 75 raskinuli ugovor za mjesec. Koje tad bio odgovoran za igrače koji su fula? Ti su bili dobri? Amar i to kriv jelde?Hole82 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 17:43Bolji postoje itekako i postojali su prije ovakvog Amara. Realno je nazaloat da sada niiko normalan nece doci u ovoj situaciji u kojoj ce i kunto i panto da nesto pqmetuju. Mi smo u **** i sto prijw to priznamo sebi bice nam lakse kad klub bude kretao sa dna jer sad smo vec blizu tome. Na dnu smo i u financijskom i rezultatskom smislu.
Razloga je vise al tri su glavna. Prvi je Amar sa svojom grupom ljudi koje je doveo sa sobom koji su pokazali koliko su sposobni. Drugi krivac su trenutni igraci koje je opet vecinu doveo Amar, a treci razlog za ovo stanje kluba je trenutni jug koji ne želi da se kao mijesa u ovu situaciju i bave se samo prodajom majici i šalova. Nažalost sve je blize vrijeme kad ce prodavati samo Željine suvenire. Žao mi je sto jos postoje neki koji pokusavaju da brane nesto sto se ne moze braniti vise.
Pa samo malo mozga da imas to neces ni spominjati.
Ovi s 5 miliona nisu uspjeli osvojiti titulu a radili s klubom sta im je želja bilo, jos bile pune tribine.
A ovi nakon su glupani svoje vrste to bez daljnjeg.
I bez marke smo bili drugi na tabeli da nije bilo pandemiju uzeli bi titulu 90%!
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 25 maj 2021, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Druze prica o 5 miliona ti je smijesna. neki bi rekli na to J... 5 milionaBenderrr je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:44Ne moze se to porediti ni u snu. Ovi na racunu kad su došli imali 5 miliona, a ovi glupani nakon njih su došli u minus a uz to se desila pandemiju.
Pa samo malo mozga da imas to neces ni spominjati.
Ovi s 5 miliona nisu uspjeli osvojiti titulu a radili s klubom sta im je želja bilo, jos bile pune tribine.
A ovi nakon su glupani svoje vrste to bez daljnjeg.
Sta je god bilo i kako je bilo i koliko god promašaja žalicemo za tim vremenom vjeruj.
Priča s 5 miliona nije smiješna, tako je bilo. I niko se ne pita gdje su te pare da ste se tako brinuli tad o parama gdje bi mi bili. Pričali vam šarene laze, napravili forum za svoju propagandu i s menadzerima dovodili 135 igraca.. Titule s glave nije bilo.
by KANA
by KANA
Ima li ista od one revizije sto je Husak spominjao? Valjda bi se i tu trebalo da vidi koliko i ko je trosio na igrace, bilo od prijasnji ili sadasnji ljudi pa da se i to konacno razjasni. Bogami sit sam vise ovih prepucavanja.
Dobro... Sve si u pravuBenderrr je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:56Priča s 5 miliona nije smiješna, tako je bilo. I niko se ne pita gdje su te pare da ste se tako brinuli tad o parama gdje bi mi bili. Pričali vam šarene laze, napravili forum za svoju propagandu i s menadzerima dovodili 135 igraca.. Titule s glave nije bilo.
Zajedno cemo gledati Zelju kako propada. Budi pozdravljen i uzivaj.
Kraj price
Ma teška je ovo borba s hobotnicom botova koji namjenski znaju sta ovdje radi. Jasno je odakle dolaze tekstovi stavrloh, odakle izliječi ovi.
Zna se koliko je bačeno miliona na sastav Stevanovic, Zakaric i ostali. Poslije toga nikoga nisu prodali pola igraca otišli dzaba. Gdje su raskidi i milioni na to. Zna se sve to..
Nego tad se nije pisalo o parama, i ostalom. A sad se fulilio s 15 igraca grobari, ostalo. A gledaj sad kako u liječi botovi... Pazi sad samo..
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Meni nije jasno da jos ima ljudi koji opravdavaju ove ili prosle. Zlo mi je od jednih i od drugih. A ovi jos prizivaju da se vrati Mao. Bože sacuvaj.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Zaboravljen.

Ma ja, cuo sam onako pola. Nesto Uprava nije dovela pojacanja, nije nista poduzela, plate, sudijske greske. Uglavnom standardno sto i mi pricamo. Vidim da Delic baca hejt na Cerica i na twitteru i poziva na ostavku. Greska se samo pravi sto se parca. UO se mora gledati kao jedno kad se poziva na ostavku. Svi da lete, ne samo pojedinac da je izdvojen.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svi, svi. Čim prije. Jedino ispravno. Bolje klub ostaviti bez uprave pa se možda nešto i pokrene, skupština preuzme klub počne da traži opcije nego da ovako prividno imamo upravu a ustvari nemamo nikoga.LjoZee je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:15Ma ja, cuo sam onako pola. Nesto Uprava nije dovela pojacanja, nije nista poduzela, plate, sudijske greske. Uglavnom standardno sto i mi pricamo. Vidim da Delic baca hejt na Cerica i na twitteru i poziva na ostavku. Greska se samo pravi sto se parca. UO se mora gledati kao jedno kad se poziva na ostavku. Svi da lete, ne samo pojedinac da je izdvojen.
Kriv je.Benderrr je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:20Amar kriv sto je fulio s 15 igraca na lomaču ga stavit, grobar kluba, a što je Miske fulio s 135 igraca to je pravi potez. Gospodar familije za njihA....
Brukaš se drug. Braniš neobranjivo.
Navijač "FK Amar Osim". Boli te qurac za FK Željezničar.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.