FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2021, 16:40

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 15:54
Jbg Rokoko,bolje bez bilo koga nego sa ovim debilima,ali haj eto :D
Tako se i trebalo postaviti sad na ljeto. Ako nece niko da udje u klub, koliko god bolno i ruzno zvucalo, ugasiti klub. Klubu koji postoji 100. godina ne treba nikakvo tovarenje u 21. stoljecu po kantonalnim ligama, Prvim ligama Federacije i slicno i da te mrlje stoje u historiji. Najveci poraz svih je sto ce ljudi koji sami kazu i ne kriju to da nisu dovoljno posveceni, da ne znaju, da su odnosi izmedju njih losi nastaviti da ga vode i sljedece sezone. Mogu oni sad dati 101% od sebe ne znaju i dzaba. Samo cemo se brukati i ispasti iz lige sljedece sezone na terenu sa njima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 maj 2021, 17:03

Plavamamba je napisao/la:
25 maj 2021, 14:14
Previše mi kao navijači tolerišemo i to će nas uskoro doći glave

To je to.
Kraj price.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 17:05

zeljodogroba je napisao/la:
25 maj 2021, 16:30
Benderrr je napisao/la:
25 maj 2021, 15:46
WOLF20 je napisao/la:
25 maj 2021, 15:40
Jel moguce koliko se lik trudi da opravda trenutne??? Druze koja je tvoja korist u svemu ovome?
Al ja se pitam Jel moguce da navijač pljuje ovoliko svoj klub, pljuje ljude koji su hamam citav zivot uz Želju na bilo koji način.
Jel se moze pokušati pomoći ili samo daj da pljujemo, hracemo itd?
Pljuje po ljudima znaci pljuje klub? Tebi su ti ljudi Zeljo? Ti si druze fulio sve, idi prati politiku, tamo se velicaju pojedinci. Zeljo nisu ti ljudi. Zeljo je Zeljo, Zeljo iznad svakog pojedinca. Prestanite spinovat i biti glasnogovornici nekih ljudi.
Pa jadan ne bio politika te jednim dijelom dovela u situaciju u kojoj jesi. Znas li ti koje bio za vrijeme Misketa u klubu SDA ikebane, koje bio poslije toga SBB ikebane a to velicate ili ste veliča li. Pusti ti mene, ja imam pravo da mislim da se pljuje po klubu jer ako nekoga nazivaš grobar kluba ko je čitav život uz klubu sta je to?
Sto ne dodju ti veliki Željovci bas me zanima?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 25 maj 2021, 17:09

MocMahale444 je napisao/la:
25 maj 2021, 17:03
Plavamamba je napisao/la:
25 maj 2021, 14:14
Previše mi kao navijači tolerišemo i to će nas uskoro doći glave

To je to.
Kraj price.

Doslo je vec
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 25 maj 2021, 17:16

Brkooo je napisao/la:
25 maj 2021, 14:55
Gledam ovo obracanje Nam-a i odmah vidis kolika je samo razlika u mentalitetu izmedju covjeka koji je stranac i ljudi iz BiH. Covjek kaze javno da je najveci krivac on, preuzme svu krivicu na sebe. Prica sa ogromnom dozom samokritike a Misimovicu kriv onaj, Osimu kriv ovaj, njihovoj Sabrini kriv neko peti i tako redom..

Isto vazi i za bogate Zeljovce. Vecina njih je u fazonu, usao bih ja kao u klub al' hoce da udje i onaj Pero Peric a ja ga ne podnosim, ne mogu ga ocima gledati bez obzira sto nam firme saradjuju a nas dvojca multimilioneri, ne znamo sta cemo od para. Debilizam koji se rijecima ne moze opisati.. :facepalm:
Pišem o tom par mjeseci....
Al džaba
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 25 maj 2021, 17:22

Benderrr je napisao/la:
25 maj 2021, 17:05
Bas i mene zanima gdje su svi ti silni Zeljovci, ja mislio cekaju ko zapete puske da ovog smijene s trenerske pozicije

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 17:22

Badzaka ste predstavljali kao da je ikona, što on ne ulozi 10 miliona? Ima firmu, mislim jedina koja cinca željezo i uvijek ce raditi ne moze propasti. Hotel koštao 16 miliona mogli su od Zelje napraviti Real Madrid al niko ništa. Al kad treba lagati ko je grobar kluba to ide glat bez problema.

Mi nemamo boljeg od Amara, da je imao nekog s lovom sigurno bi napravio rezultate. Mi boljeg nemamo htjeli vi priznati ili ne, ako ima boljeg nadjite ga?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 17:24

PointBlank je napisao/la:
25 maj 2021, 17:22
Benderrr je napisao/la:
Bas i mene zanima gdje su svi ti silni Zeljovci, ja mislio cekaju ko zapete puske da ovog smijene s trenerske pozicije
Tu su oni al na viber grupi bulaze. Pisu saopštenja jako si zabrinuti za klub... Eo suza im krenula ublehasi sve..
by KANA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 17:27

Od normalnog Amara apsolutno,od ovog trneutnog Amara je bolji prosjecan forumas i vise bi klub imao koristi od forumasa nego od Amara.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 25 maj 2021, 17:28

Cuj ima firmu koja ne moze propast haahahahahahaha

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2021, 17:37

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 17:27
od ovog trneutnog Amara je bolji prosjecan forumas i vise bi klub imao koristi od forumasa nego od Amara.
Realno, od @brace npr. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 17:40

LjoZee je napisao/la:
25 maj 2021, 17:37
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 17:27
od ovog trneutnog Amara je bolji prosjecan forumas i vise bi klub imao koristi od forumasa nego od Amara.
Realno, Od @brace npr. :D
tako nekako,kad tebe ponizavaju Dudic i Jagodic,jara batali nisi vise za toga jbg

Mada ne mozes ti reic i glupo je da je on jedini krivac,svi su meni u lancu krivi,ali koga boli **** ko je kriv klub se raspada,niti jedan od njih se nece sjetiti da namiri stetu,od Njukastla je javasluk..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Hole82
Kontakt:

Post Postao/la Hole82 » 25 maj 2021, 17:43

Bolji postoje itekako i postojali su prije ovakvog Amara. Realno je nazaloat da sada niiko normalan nece doci u ovoj situaciji u kojoj ce i kunto i panto da nesto pqmetuju. Mi smo u **** i sto prijw to priznamo sebi bice nam lakse kad klub bude kretao sa dna jer sad smo vec blizu tome. Na dnu smo i u financijskom i rezultatskom smislu.
Razloga je vise al tri su glavna. Prvi je Amar sa svojom grupom ljudi koje je doveo sa sobom koji su pokazali koliko su sposobni. Drugi krivac su trenutni igraci koje je opet vecinu doveo Amar, a treci razlog za ovo stanje kluba je trenutni jug koji ne želi da se kao mijesa u ovu situaciju i bave se samo prodajom majici i šalova. Nažalost sve je blize vrijeme kad ce prodavati samo Željine suvenire. Žao mi je sto jos postoje neki koji pokusavaju da brane nesto sto se ne moze braniti vise.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 maj 2021, 17:48

timpramosavePla je napisao/la:
25 maj 2021, 17:28
Zar te iznenadjuju takvi "biseri" od @bezideje? :mrgreen: :urnebes:

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 25 maj 2021, 17:50

Brkooo je napisao/la:
25 maj 2021, 17:48
timpramosavePla je napisao/la:
25 maj 2021, 17:28
Zar te iznenadjuju takvi "biseri" od @bezideje? :mrgreen: :urnebes:
:tralala: :tralala:

Sunce udarilo u glavu
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 25 maj 2021, 17:59

Najgore je što više niko ovima u klubu ništa ne vjeruje i što su svi uvidjeli da tamo nema ama baš niko ko bi mogao bilo šta pokrenuti da se stvari poprave.U klubu i oko kluba se nakotilo taldzija koliko ti Bog hoce,svi bi da preko nekoga i sa nekom dodju do tala,mozda tamo iza Istoka i li od pomocnog ili od kojeg poslovnog,SD tj par pojedinaca koji su privatizovali SD ne miruje i dalje pokušavaju,rovare...ovih sitnih je na pasja preskakala...Jedino rješenje je sve otjerati,ako treba i sa bezbolnim palicama,očistiti klub od svih i početi iz početka.Ljeto ide,doći će raja i iz inostranstva,organizovati se,razgovarati i tražiti rješenja.Po meni je bolje u upravu postaviti 10 navijača koji imaju vremena a koji su srcem uz Želju nego stotine ovih uhljeba i parazita koji sad sjede u klubu a koji u svemu samo sebe traže.Ti navijači od povjerenja će imati podršku svakog onog ko voli Želju,od običnog čovjeka pa do onih koji bi mogli dati sponzorstvo.Garantujem da ćemo mi navijači skupiti milion za 10 dana,kao prvu pomoć,za spas Želje,samo ako raja budu znala gdje,zašto i kome idu pare.Pomoći će i firme,kafići,restorani...samo kad ljudi steknu povjerenje.Ovima neda niko ni marke niti će dati.Očekujem poslije Krupe kolektivnu ostavku od kvazi predsjednika pa svih ostalih.Isto ako se novi predsjednik skupštine i njegov zamjenik ne obrate navijačima u skorije vrijeme sa izvještajem i planom i njih dvojicu zajedno sa cijelim članstvom skupštine razriješiti.

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 25 maj 2021, 18:01

Benderrr je napisao/la:
zeljodogroba je napisao/la:
25 maj 2021, 16:30
Benderrr je napisao/la:
25 maj 2021, 15:46

Al ja se pitam Jel moguce da navijač pljuje ovoliko svoj klub, pljuje ljude koji su hamam citav zivot uz Želju na bilo koji način.
Jel se moze pokušati pomoći ili samo daj da pljujemo, hracemo itd?
Pljuje po ljudima znaci pljuje klub? Tebi su ti ljudi Zeljo? Ti si druze fulio sve, idi prati politiku, tamo se velicaju pojedinci. Zeljo nisu ti ljudi. Zeljo je Zeljo, Zeljo iznad svakog pojedinca. Prestanite spinovat i biti glasnogovornici nekih ljudi.
Pa jadan ne bio politika te jednim dijelom dovela u situaciju u kojoj jesi. Znas li ti koje bio za vrijeme Misketa u klubu SDA ikebane, koje bio poslije toga SBB ikebane a to velicate ili ste veliča li. Pusti ti mene, ja imam pravo da mislim da se pljuje po klubu jer ako nekoga nazivaš grobar kluba ko je čitav život uz klubu sta je to?
U 25 dana na forumu, napisao si neviđenu količinu gluposti. Divim ti se.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 18:10

Hole82 je napisao/la:
25 maj 2021, 17:43
Bolji postoje itekako i postojali su prije ovakvog Amara. Realno je nazaloat da sada niiko normalan nece doci u ovoj situaciji u kojoj ce i kunto i panto da nesto pqmetuju. Mi smo u **** i sto prijw to priznamo sebi bice nam lakse kad klub bude kretao sa dna jer sad smo vec blizu tome. Na dnu smo i u financijskom i rezultatskom smislu.
Razloga je vise al tri su glavna. Prvi je Amar sa svojom grupom ljudi koje je doveo sa sobom koji su pokazali koliko su sposobni. Drugi krivac su trenutni igraci koje je opet vecinu doveo Amar, a treci razlog za ovo stanje kluba je trenutni jug koji ne želi da se kao mijesa u ovu situaciju i bave se samo prodajom majici i šalova. Nažalost sve je blize vrijeme kad ce prodavati samo Željine suvenire. Žao mi je sto jos postoje neki koji pokusavaju da brane nesto sto se ne moze braniti vise.
Koji su bolji bili? Oni sto su doveli 120 igraca i s 75 raskinuli ugovor za mjesec. Koje tad bio odgovoran za igrače koji su fula? Ti su bili dobri? Amar i to kriv jelde?
by KANA

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 25 maj 2021, 18:18

To su bile proceduralne greske koje se u poslovnom svijetu događaju :mrgreen: jer je za njih Zeljo bio samo biznis i igracka Minimija..

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 25 maj 2021, 18:19

SNSD i HDZ su dvije stranke koje na svim poljima nastoje razbijati Bosnu i Hercegovonu.
Jedan od nacina direktnog srozavanja drzave je kroz sport,tako sto otvoreno podrzavaju 2 do 3 kluba,koji poprilicno dominiraju i nastoje te klubove predstaviti jakim mocnim pokazateljem RS-a i Hercegovine. Direktno narusavajuci igled drzave kroz sport. Nije problem da Zrinjski,Borac ili Igokea budu prvaci,nego jenproblem sto se to koristi u politicke svrhe. I sto su ti ljudi svjesni koliko je to ulaganje mocan aparat za odrzavanje njihovih izbornih pobijeda.
Ja zna da je Bakir Izetbegovic malouman lik i ne moze to skontati.
Ali mi nije jasno kako neko od ove opozicije,ne izadje i kaze otvoreno da ce finansijski pomoci u naredne 4 godine,klubove od velikog interesa za kanton Sarajevo,Zelju,Sarajevo i Bosnu,naredne 4 godine finansirati sa npr po 2 miliona svake godine ili cak i vise. Jer ce ti to pomoci i u promociji grada i drzave.
Garantujem da bi ti ljudi dobili izbore,i ne bi morali kao debil Bakir,kome je draze ukrasti 10 miliona preko Fadila,davati ustupke direktnim rusiocima drzave,da bi ostali u vlasti kao koalicioni partner.
Ja ne mogu da vjerujem da neko to ne vidi. I kad bi se nasli ostali klubovi da pitaju a sta je sa njima. Pa njima idu redovne procedure,ova 3 kluba se ne mogu porediti sa bilo kim i od direktnog su znacaja za kanton Sarajevo.
Para ima,samo treba pameti i dobre volje. Ali nas **** i glupi mentalitet. Dok drugi drzavu ruse,savez preko sporta,nazalost nasi maloumni lopovi ne kontaju kako se drzava cini jacom. Oni kontaju da je drzava jaka ako su oni jaki i obezbjedjeni. Drzava je za njih,mogucnost licne koristi.
Ali evo prilike opoziciji da pobijedi. Da pometu ****.
Valjda ima neko pametan. Dino Konakovic je nako covjek populista,on bi to mogao da hoce.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 31 gost.