FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 15:02

Brkooo je napisao/la:
25 maj 2021, 14:55
Gledam ovo obracanje Nam-a i odmah vidis kolika je samo razlika u mentalitetu izmedju covjeka koji je stranac i ljudi iz BiH. Covjek kaze javno da je najveci krivac on, preuzme svu krivicu na sebe. Prica sa ogromnom dozom samokritike a Misimovicu kriv onaj, Osimu kriv ovaj, njihovoj Sabrini kriv neko peti i tako redom..

Isto vazi i za bogate Zeljovce. Vecina njih je u fazonu, usao bih ja kao u klub al' hoce da udje i onaj Pero Peric a ja ga ne podnosim, ne mogu ga ocima gledati bez obzira sto nam firme saradjuju a nas dvojca multimilioneri, ne znamo sta cemo od para. Debilizam koji se rijecima ne moze opisati.. :facepalm:
picke prave ,zamisli nemamo pobjede pola godine i niko da se obrati ,da se izvini navijacima :facepalm: strasno a mediji sute niko nista kao da smo iz picke materine bukvalno ,jos na to jubilej 100 godina :oops:

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 25 maj 2021, 15:09

LjoZee je napisao/la:
25 maj 2021, 11:31
MojaMalenkost je napisao/la:
25 maj 2021, 11:04
Badzak nikad nije bio na platnom spisku kluba, tako da ti ta usporedba ne pije vode ni 1%.. Dok su ovi u klubu niko novi se i nece truditi da nesto pokrene, a ovi trenutni to ne znaju.. E sad ti to nazovi kako hoces. Ja to zovem talackom krizom..
Stoji da nije na platnom spisku, ali ima igraca koji jesu. Svi njihovi dugovi koliki god da su na papiru stoje i ti ih moras rijesiti na ovaj ili onaj nacin. Svako od njih ti moze blokirati racun. Ono sto nije dobro i oko cega ti i ja ne mozemo da usaglasimo jeste ova nezainteresovanost. Cekajuci da ode ovaj, onaj samovoljno nista dobro nece donijeti pogotovo kad ovako vidis da nece otici sami. Vec je sad jasno da su digli svi ruke od kluba bilo da su u klubu ili van njega. Vremenom kroz godinu, dvije sa ovakom nezainteresovanoscu da izvrsis pritisak, da pokrene se nesto ovaj klub ce se ugasiti. Zadnji rok sad na ljeto je bilo da se nesto uradi. Kao sto vidimo nece se nista uraditi i to bi bilo to sto se Zelje tice.
Bez pritiska navijaca ovi nikad nece otici. E sad, zasto navijaci sute je drugi par cipela.. Svojevremeno su znali biti glasni i aktivno ucestvovati u promjenama. Sad zanijemili. Klub polusezonu bez pobjede, a oni sute. Nismo mi ovje gdje jesmo slucajno, a nije nikakva ni kometa pala. Tu smo jer bolje ne zasluzujemo..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2021, 15:11

KANA je napisao/la:
25 maj 2021, 15:02
picke prave ,zamisli nemamo pobjede pola godine i niko da se obrati ,da se izvini navijacima :facepalm: strasno a mediji sute niko nista kao da smo iz picke materine bukvalno ,jos na to jubilej 100 godina :oops:
Sta ce mi njihovo "izvinite"? Njihovo izvini treba da bude ostavka. Sve i da izadju na press nemaju sta novo reci. Znamo da svi problemi poticu od toga sto nemamo para iz razno raznih razloga. Drugo je Sarajevo sto po pravilu su trebali da imaju para zbog investitora pa ljudima nije jasno sto se desava ovo, ali ocigledno neki lopovluk ili slicno je gore pa je drugacije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 15:15

LjoZee je napisao/la:
25 maj 2021, 15:11
KANA je napisao/la:
25 maj 2021, 15:02
Sta ce mi njihovo "izvinite"? Njihovo izvini treba da bude ostavka. Sve i da izadju na press nemaju sta novo reci. Znamo da svi problemi poticu od toga sto nemamo para iz razno raznih razloga. Drugo je Sarajevo sto po pravilu su trebali da imaju para zbog investitora pa ljudima nije jasno sto se desava ovo, ali ocigledno neki lopovluk ili slicno je gore pa je drugacije.
kazem bar izvini ,naravno da nam ne treba ali da si doliki smetljar da sutis i da se brukamo iz kola u kolo :oops: ovo je dno dna .
Ne znas ni ko je u klubu Badzak otisao,Amar otisao ..... ali su tu i dalje ma strasno

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 15:16

Onaj ko misli da ce ove debilcine otici i to mirnim putem je mnogo naivan a da ne budem grup i ne kazem da je mnogo glup,zar vi stvarno mislite da ljudi koji u situaciji kad nemamo pobjedu cijelu polusezonu prodaju i reklamiraju privjeske,da imaju isti malo morala,casti ili postenja.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 15:18

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 15:16
Onaj ko misli da ce ove debilcine otici i to mirnim putem je mnogo naivan a da ne budem grup i ne kazem da je mnogo glup,zar vi stvarno mislite da ljudi koji u situaciji kad nemamo pobjedu cijelu polusezonu prodaju i reklamiraju privjeske,da imaju isti malo morala,casti ili postenja.
nema toga boli njih **** za Zeljom i za nama ,vjeruj bratu samo da izvuku pare svoje davno bi oni razgulili pickurine.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 25 maj 2021, 15:35

delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 14:43
ExBlueone je napisao/la:
25 maj 2021, 13:12
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 12:18
Ma ne nadajte se ,to je samo suplja prica realno :mrgreen:
Ma ja se i ne nadam. Prošlo ljeto sam se nadao. Sad je pod podmoranje da se nešto rješi odnah ili nas nema. Nema druge.
Al šta ti je peh čovjek. Kažem sam sebi ništa me više ne zanima, ne gledam tekme, ugasim mob, ne odem na zvaničnu str. mjesec dana al koliko god se krio od informacija one me na kraju same pronađu :D
Zato kazem,ne treba zavarati sebe,joj cim vidim tvoj post u glavi mi ono od jucer :urnebes:
Pa više sam bio očajan a jučer me krenula inspiracija.
Ali pazi ovo, neki dan nađem svoj post iz septembra mjeseca prošle godine i sad nešto smo zijanili bili od nekog i svi su nešto razočarani al opet pozitiva, ma napadat sve živo, ne odustajat ako treba i dupla i sve. Ja hladno napišem da će nama za stogodišnjcu biti najljepši poklon ako se ne ugasimo. Momentalno sam "postao" lobotomac kod pojedinih. A fakat nisam bio crnjak niti pesimista nikad, već naprotiv.
Ali sad u ovom slučaju mora se prelomiti il je ća il je bu, jer ne može ostati ovako. Nama treba bruka love da bi smo uopće ušli u takmičenje naredne godine, sad glupo je namaći te pare samo da bi se takmičili, tako da kad se već zaganja onda treba ići do kraja.
Na kraju rekao sam to davno, ne postoji solventan i ekonomski održiv klub u državi ako nije koliko toliko poguran stranim kapitalom ili poguran političkim uticajem ali evo najnovija dešavanja pokazuju da su i to kratkoročna rješenja. Tako da situacija u okolini nije nešto bolja, zapravo to je sve tu negdje. . .

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 25 maj 2021, 15:40

Jel moguce koliko se lik trudi da opravda trenutne??? Druze koja je tvoja korist u svemu ovome?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 15:46

WOLF20 je napisao/la:
25 maj 2021, 15:40
Jel moguce koliko se lik trudi da opravda trenutne??? Druze koja je tvoja korist u svemu ovome?
Al ja se pitam Jel moguce da navijač pljuje ovoliko svoj klub, pljuje ljude koji su hamam citav zivot uz Želju na bilo koji način.
Jel se moze pokušati pomoći ili samo daj da pljujemo, hracemo itd?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 25 maj 2021, 15:48

WOLF20 je napisao/la:
Na koga misliš?

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 25 maj 2021, 15:49

Pomogli ste vi dovoljno.. Doveli ste klub pred gasenje.. Ako zelite bas da pomognete onda odyebaus iz kluba..
Pročepit će negdje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 15:51

ExBlueone je napisao/la:
25 maj 2021, 15:35
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 14:43
ExBlueone je napisao/la:
25 maj 2021, 13:12

Ma ja se i ne nadam. Prošlo ljeto sam se nadao. Sad je pod podmoranje da se nešto rješi odnah ili nas nema. Nema druge.
Al šta ti je peh čovjek. Kažem sam sebi ništa me više ne zanima, ne gledam tekme, ugasim mob, ne odem na zvaničnu str. mjesec dana al koliko god se krio od informacija one me na kraju same pronađu :D
Zato kazem,ne treba zavarati sebe,joj cim vidim tvoj post u glavi mi ono od jucer :urnebes:
Pa više sam bio očajan a jučer me krenula inspiracija.
Ali pazi ovo, neki dan nađem svoj post iz septembra mjeseca prošle godine i sad nešto smo zijanili bili od nekog i svi su nešto razočarani al opet pozitiva, ma napadat sve živo, ne odustajat ako treba i dupla i sve. Ja hladno napišem da će nama za stogodišnjcu biti najljepši poklon ako se ne ugasimo. Momentalno sam "postao" lobotomac kod pojedinih. A fakat nisam bio crnjak niti pesimista nikad, već naprotiv.
Ali sad u ovom slučaju mora se prelomiti il je ća il je bu, jer ne može ostati ovako. Nama treba bruka love da bi smo uopće ušli u takmičenje naredne godine, sad glupo je namaći te pare samo da bi se takmičili, tako da kad se već zaganja onda treba ići do kraja.
Na kraju rekao sam to davno, ne postoji solventan i ekonomski održiv klub u državi ako nije koliko toliko poguran stranim kapitalom ili poguran političkim uticajem ali evo najnovija dešavanja pokazuju da su i to kratkoročna rješenja. Tako da situacija u okolini nije nešto bolja, zapravo to je sve tu negdje. . .

Ma od Njukastla mi presipamo iz supljeg u prazno. :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 25 maj 2021, 15:52

MojaMalenkost je napisao/la:
25 maj 2021, 15:49
Pomogli ste vi dovoljno.. Doveli ste klub pred gasenje.. Ako zelite bas da pomognete onda odyebaus iz kluba..

Da dođu ti neki imaginarni ljudi, ups..

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 15:54

Jbg Rokoko,bolje bez bilo koga nego sa ovim debilima,ali haj eto :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 maj 2021, 15:56

Benderrr je napisao/la:
25 maj 2021, 15:46
WOLF20 je napisao/la:
Al ja se pitam Jel moguce da navijač pljuje ovoliko svoj klub, pljuje ljude koji su hamam citav zivot uz Želju na bilo koji način.
pljuvanje sto se govori istina napokon ti pasa nastavi da zivis u imaginarnom svijetu sve je fino kad su kuce od čokolade a vrata od marmelade :kafa: :salut:

lendra
Kontakt:

Post Postao/la lendra » 25 maj 2021, 15:57

Ne znam jel vec neko postavljao.

zivim na Kipru od 1995 a zena mi je rodim sa Korana.Nema sanse da se bilo sta promjeni jer je klub u robovlasnickom odnosu jednog covjeka koji sve odlucuje,napravio ugovor 3,5 godine,plata mu je 15.000 KM,a trenutno nista ne radi.
Ako pojedinac posudi klubu pare onda treba da se napravi ugovor,ovjeri u sudu a mora biti i trag novca,da je uplacen na racun kluba u nekoj banci.Tako bi trebalo biti a nije.
Ko god dodje u klub tom “gospodinu “treba da isplati preko milion KM a dug se povecava.
Ne placaju se porezi,doprinosi,naduvani su ugovori igraca i tu se duguju velike pare.
Po informacijama koje imam dug je oko 15.000.000,00 KM.
Pa nek je pola od toga istina gotovi smo.
Plan je da se klub dovede pred stecaj a onda prikaze kao jedino rjesenje prodaja pomocnog terena.Kupac se vec zna.U tome naravno ucestvuje i doticni,nas gospodar da fingiranim dugovima kupi nas klub.
E sad ce da se jave,istina rijetki pojedinci koji su poceli da me vrjedjaju kad kazem ovu istinu.Neka klub kaze koliki su dugovi,zasto cute,gdje je onlajn Predsjednik.
Ne pravim ja sebi nikakav prostor za dolazak kako rece jedan od kriticara nego me kao i svakog postenog navijaca boli kriminal,egoizam i buducnost kluba u organizaciji jednog covjeka i njegovih saradnika koji njemo i nezainteresovano posmatraju organizovanu pljacku i unistenje kluba.Zivi bili pa vidjeli.
Lijep pozdrav svim iskrenim navijacima kluba iz suncanog Limassola 💙Zeljo
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 25 maj 2021, 16:07

Samo neka kupi, sigurniji je Zeljo tako, nego ovako. Vise ti znas iz Limassola nego neko iz Hrasnog

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 25 maj 2021, 16:10

Robust je napisao/la:
25 maj 2021, 15:56
Benderrr je napisao/la:
WOLF20 je napisao/la:
pljuvanje sto se govori istina napokon ti pasa nastavi da zivis u imaginarnom svijetu sve je fino kad su kuce od čokolade a vrata od marmelade :kafa: :salut:
Eh cuj citav zivot u Zelji, uhljebili se. Da imaju gdje bolje otici odmah bi.
Ovo je tuga sta su klubu uradili, jos imaju obraza fol planove praviti. Serbo, Memic, Uprava svi noga.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 25 maj 2021, 16:13

PointBlank je napisao/la:
25 maj 2021, 16:07
Samo neka kupi, sigurniji je Zeljo tako, nego ovako. Vise ti znas iz Limassola nego neko iz Hrasnog
Kako ne zna, javili mu s misketovog foruma sveznalice. Ove šatro nesto boli a 15 godina se sunca i libo ga racku. Dodji ti, pomozi klubu a ne da ovi misketovci moraju lijepiti ovo svaka tri sata jer boli raju k.... Sta neki tamo trabunja
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 25 maj 2021, 16:30

Benderrr je napisao/la:
WOLF20 je napisao/la:
Pljuje po ljudima znaci pljuje klub? Tebi su ti ljudi Zeljo? Ti si druze fulio sve, idi prati politiku, tamo se velicaju pojedinci. Zeljo nisu ti ljudi. Zeljo je Zeljo, Zeljo iznad svakog pojedinca. Prestanite spinovat i biti glasnogovornici nekih ljudi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, ELDIABLO20, manijakba i 64 gosta.