FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ReX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ReX » 25 maj 2021, 13:41

Machak je napisao/la:
25 maj 2021, 13:30
drzgemboadislic je napisao/la:
25 maj 2021, 13:25
Zašto niko od novinara nije ovako aktivan prema Željezničaru? U Željezničaru je sve OK?
Kad se samo sjetim sta su radili Misimovicu dok nije otisao a sada maca pojela jezik.

Zato se otvara sampanjac zajedno sa gazdom.
10000% istina :clap: :clap:

Fuj.. :puke: :puke:
@igrajlopte 🐦

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 13:52

Fakat ova sutnja ubija :damn: kad vidis ovo rasulo I kod pitara skontas da je najbolji put bio onaj koji je Miske I prosla uprava krenula .Nece zadugo ovdje biti ozbiljnog investitora dok se zakom o sportu ne napravi I dok drzava malo ne profunkcionise.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 25 maj 2021, 13:54

Machak je napisao/la:
Zašto niko od novinara nije ovako aktivan prema Željezničaru? U Željezničaru je sve OK?
Kad se samo sjetim sta su radili Misimovicu dok nije otisao a sada maca pojela jezik.

A šta su mu to radili Bgt.Niko od igrača nije smio da da izjavu osim za zvaničnu stranicu bez njegovog dopuštenja, logično da će njega i Muhamedagića rešetat kada igrače nisu mogli :mrgreen:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 maj 2021, 13:57

StrikeWarzone je napisao/la:
25 maj 2021, 13:54
Machak je napisao/la:

A šta su mu to radili Bgt.Niko od igrača nije smio da da izjavu osim za zvaničnu stranicu bez njegovog dopuštenja, logično da će njega i Muhamedagića rešetat kada igrače nisu mogli :mrgreen:
Uozbilji se. :facepalm: Nije tajna da nisi fan bivse uprave i Misimovica, i to je hajd okej, tvoje pravo. Ali pravit se toliko pametan, i ne ide ti bas..

Pa samo ova SPORTSPORT je cekala svaku malu greskicu da laje preko svoji botova zvani novinara. Prelistaj malo arhivu.. Da ne idem dalje. Sta se pricalo po pressicima, preko forumski botova i kakvi su pritisci bili. Naravno i jug je imao svoj dio kolaca, taj isti jug koji hinjski suti zadnje x vrijeme. Fuj.

Mao Tse Tsung. :oops:
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 25 maj 2021, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 maj 2021, 13:59

Stvarno je nevjerovatna ova šutnja oko našeg kluba. Ljudi propustili jednu titulu nadiglo se sve na noge da se rješava kriza. Da li je realno da smo na takve grane spali da nikoga ne zanima Željezničar...

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 25 maj 2021, 14:06

Dejan1921 je napisao/la:
25 maj 2021, 13:59
Stvarno je nevjerovatna ova šutnja oko našeg kluba. Ljudi propustili jednu titulu nadiglo se sve na noge da se rješava kriza. Da li je realno da smo na takve grane spali da nikoga ne zanima Željezničar...
Pa kad ne zanima Zeljo svetu tribinu na jugu, zasto ce Zelju zanimati bilo ko drugi. Iskreno. Nekog novinara? Ove sa SportSport mozda, pa da izgube privilegiju da dobijaju insajderske informacije iz kluba.. Hoce malo morgen. Ako ta tribina koja je uvijek bila uz Zelju i ti momci koji su dali toliko za ovaj klub, najvise, sute, opet kazem hinjski sute i gledaju sta se desava u klubu i to ne samo u zadnje vrijeme vec maltene od otvaranja sampanjaca.. Sta ocekivati za sve ostale.. Ova tisina sa Grbavice kako god, nema odgovora. Nevjerovatno.

Pokazalo se da je jedan covjek jaci od kuba sa 100godisnjom tradicijom. Tuzno, da ne moze biti tuznije. Klub od papira, moglo bi se reci.
@igrajlopte 🐦

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 25 maj 2021, 14:14

Previše mi kao navijači tolerišemo i to će nas uskoro doći glave

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 maj 2021, 14:16

ReX je napisao/la:
25 maj 2021, 14:06
Ako ta tribina koja je uvijek bila uz Zelju i ti momci koji su dali toliko za ovaj klub, najvise, sute, opet kazem hinjski sute i gledaju sta se desava u klubu i to ne samo u zadnje vrijeme vec maltene od otvaranja sampanjaca
Digli su halabuku preko svojih predstavnika na Skupstini i saopstenje pisali zbog dva kandidata za pozicije u Skupstini sa nadom da ce donijet nesto dobro klubu. Sta su za sada dobili zauzvrat od njih? Ne oni kao oni nego klub da se razumijemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 14:21

Dejan1921 je napisao/la:
ma brate ona Stilina recenica mi se cijelo vrijeme vrti u glavi :roll: navijaci nisu svjesni klub se gasi

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 maj 2021, 14:35

KANA je napisao/la:
25 maj 2021, 14:21
Dejan1921 je napisao/la:
ma brate ona Stilina recenica mi se cijelo vrijeme vrti u glavi :roll: navijaci nisu svjesni klub se gasi
a to bukvalno gledam malo ovaj press od kona ljudi izasli i rekli pitajte sta hocete za respekta stvarno ove nase pickurine samo govore imsallah bice nesto a mi tonemo i tonemo jednostavno trebamo praviti pritisak da se i kod nas ovako napravi konferencija gdje ce se sve iznijeti na cistac nama je 5 do 12 proslo davnih dana sad smo duboko u ofsajdu sto se tice svega i izvlacenje svega na svjetlo dana je prvi korak ka oporavku

ovi probni baloni od sadasnjih ubleha je isto kao da ja kazem da mi je sinoc Kim Kardashian pusila a ja lezao sam u krevetu

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 25 maj 2021, 14:38

Robust je napisao/la:
25 maj 2021, 14:35
KANA je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:
a to bukvalno gledam malo ovaj press od kona ljudi izasli i rekli pitajte sta hocete za respekta stvarno ove nase pickurine samo govore imsallah bice nesto a mi tonemo i tonemo jednostavno trebamo praviti pritisak da se i kod nas ovako napravi konferencija gdje ce se sve iznijeti na cistac nama je 5 do 12 proslo davnih dana sad smo duboko u ofsajdu sto se tice svega i izvlacenje svega na svjetlo dana je prvi korak ka oporavku

ovi probni baloni od sadasnjih ubleha je isto kao da ja kazem da mi je sinoc Kim Kardashian pusila a ja lezao sam u krevetu
ma nista brate se ne desava ,nece niko da udje u klub .Samo ce se opet zaduziti neke pare da se ovo premosti i opet sve isto dok ne dodjemo do bezizlazne situacije.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 25 maj 2021, 14:41

Nikada nismo ni bili od nekih akcija. Samo suplja i rekla kazala.
Najtuznije je sto se ne nazire svjetlo na kraju tunela.
Ako se desava najcrnji scenario onda smo mu toliki debili da nas nema na svijetu.
Misljenja sam odavno da se treba otici kao grupa i popricati sa bilo kim.
Koliko znam oma i navijaca u skupstini,samk ne kontam zasto oni sute?

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 25 maj 2021, 14:41

KANA je napisao/la:
25 maj 2021, 14:38
Robust je napisao/la:
KANA je napisao/la:

ma nista brate se ne desava ,nece niko da udje u klub .Samo ce se opet zaduziti neke pare da se ovo premosti i opet sve isto dok ne dodjemo do bezizlazne situacije.
ma zalosno majke mi imamo situaciju u klubu da bude press jedno dva dana neprekidno a kod nas raste trava na pomoćnom lijep i suncan dan et sve normala

ev ekskluzivni snimak sa sjednica naseg upravnog odbora upravo ugledao svjetlo dana :urnebes:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 25 maj 2021, 14:43

ExBlueone je napisao/la:
25 maj 2021, 13:12
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 12:18
Ma ne nadajte se ,to je samo suplja prica realno :mrgreen:
Ma ja se i ne nadam. Prošlo ljeto sam se nadao. Sad je pod podmoranje da se nešto rješi odnah ili nas nema. Nema druge.
Al šta ti je peh čovjek. Kažem sam sebi ništa me više ne zanima, ne gledam tekme, ugasim mob, ne odem na zvaničnu str. mjesec dana al koliko god se krio od informacija one me na kraju same pronađu :D
Zato kazem,ne treba zavarati sebe,joj cim vidim tvoj post u glavi mi ono od jucer :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

iguita

Post Postao/la iguita » 25 maj 2021, 14:50

Kako nece niko u klub.Eto Selimovica Nihada nazad u klub.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 25 maj 2021, 14:54

Robust je napisao/la:
KANA je napisao/la:
Dejan1921 je napisao/la:

Da ne ulazim jesu li lagali ili šta već jer nisam ni gledao a i nisam upućen nikako u dešavanja u njihovom klubu ali što kažeš svaka im čast, izašli i pričali sa novinarima. Uhvatila ih kriza, sve se nadiglo na noge da se to i rješi. Mi imamo najgori niz od kako je klub osnovan, niko ništa nije rekao. Niti jedan uposlenik kluba, član uprave se nije udostojio da nešto kaže i ponudi rješenje. Osim što svakih pola godine pročitamo intervju nekog člana Skupštine ili uprave koji nam kaže da je Željo veliki klub i mora uvijek težiti najboljem, da se moramo okrenuti novom modelu poslovanja, otvoriti se ka investicijama i slično.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 25 maj 2021, 14:55

Evo nam opet Higuite, mora da je pod uticajem Kolumbijanske robe :urnebes:

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 25 maj 2021, 14:55

Gledam ovo obracanje Nam-a i odmah vidis kolika je samo razlika u mentalitetu izmedju covjeka koji je stranac i ljudi iz BiH. Covjek kaze javno da je najveci krivac on, preuzme svu krivicu na sebe. Prica sa ogromnom dozom samokritike a Misimovicu kriv onaj, Osimu kriv ovaj, njihovoj Sabrini kriv neko peti i tako redom..

Isto vazi i za bogate Zeljovce. Vecina njih je u fazonu, usao bih ja kao u klub al' hoce da udje i onaj Pero Peric a ja ga ne podnosim, ne mogu ga ocima gledati bez obzira sto nam firme saradjuju a nas dvojca multimilioneri, ne znamo sta cemo od para. Debilizam koji se rijecima ne moze opisati.. :facepalm:

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 25 maj 2021, 14:57

Sad ce oni nakon Krupe u operaciju ima li mene tu kodnog imena "pomocni".
Mjau !

iguita

Post Postao/la iguita » 25 maj 2021, 15:01

[quote=Tristan10 post_id=8343619 time=1621947309 user_id=43886]
Evo nam opet Higuite, mora da je pod uticajem Kolumbijanske robe :urnebes:
[/quote]

Promjenio dobavljaca , sad je jos malo juznije
Kako god eto nam povratnika i spasioca nazad .Druga Selimovica

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, Cwirek, Hrammm1921, Orvel i 49 gostiju.