Dejan1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 09:54
MojaMalenkost je napisao/la: ↑25 maj 2021, 01:27
Nas klub je taoc Amara Osima i to se zna od onog momenta kada je blokirao racune da bi dosao, a posle zaledio potrazivanja.. Zamisli koji jad moras biti, pa da ides do te mjere da blokiras racun kluba da bi usao u klub sa svojim pusiqrcima, a onda zaledis ta potrazivanja i odredis sebi platu po svom cejfu. Znao je on da mu tu platu nece moci isplacivati i da ce mu to platiti neki nasljednici..
I kazu sto nema ljudi koji zele da pomognu klubu.. Da pomognu da se Amaru pare vrate? Marku mu njegovi nesposobni jarani koje je doveo nisu vratili u ove dvije i po godine, a i sav novi dug na ime plata ide na klub.. Novih 200k maraka ce neko Amaru sutra morati vracati, a sta je za te pare napravio. Napravio -25 iza prvog mjesta, -15 iza evrope, napravio ekipu miseva i alkoholicara. I za to ce od Zelje uzeti novi frtalj miliona..
Stidi se Amare..
Ja iskreno ne mislim da je on sa namjerom došao da uništi klub. Došao sigurno jeste da vrati pare, jer drugačije teško da bi ih i dobio, ali vjerovao je da će i napraviti rezultat. E sada što se totalno precijenio i potcijenio kompletnu situaciju u klubu, bh. fudbalu i fudbalu općenito je druga stvar. Veliki je to egomanijak da bi uživao u opštoj pljuvačini na njega sada zbog tala za pomoćni stadion. Htio je da ispadne spasioc i apsolutna legenda(naravno uz to i da vrati novac) i meni je žao što nije uspio, zbog Želje. Odabrao je loše saradnike, što u upravi, što u stručnom štabu, što se na kraju odrazilo i na ekipu, koja je sklepana u skromnom budžetu, i pritom jako loše. Rezultat toga je finansijska dubioza, sedmo mjesto na tabeli i niz bez pobjede koji nije zabilježen od nastanka kluba. Najmanje što treba da se desi je da svi oni napuste klub, od uprave do zadnjeg člana stručnog štaba.
Slažem se manje više oko svega.
Kola su krenula prvo poslije jeb.ene korone i prekida prvenstva a onda i gubitkom jedinog čovjeka koji imao znanja i karaktera da drži klub na pravom kolosjeku rahmetli predsjednika Admira Džubura.
Okružen relativno nesposobnim ljudima, A.O je počeo polako gubiti kompas ne želeći da popusti, povuče se ili unese pravovremene promjene.
Nas su dotukli sudijski masakri s početka proljetnog dijela kada su nas rezultati udaljili od bilo kakvog povoljnog ishoda na kraju prvenstva i nastao je raspad.
Nažalost život je nekad brutalan. Sve što je mogao da uradi pogrešno u ovom mandatu A.O. je uradio, ali je morao skontati na vrijeme da nema potrebe da pravi sistem u kojem se za sve pita sam, te da će mu arogancija jednog dana pokucati na vrata.