FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Generalno nesto su debelo shebali jos u januaru. Od jedne stabilne ekipe, visokog morala, jakog timskog duga napravili su prciju. Sta se desilo i ko je kriv ???? Nije timski duh do te mjere mogla shebati prodaja Rahmana i Tatara, nesto je tu debelo usrano!!!! Treba se vratiti u taj period, pronaci krivca jer evidentno je bilo da su pojedini igraci "zaboravili" preko zime igrati lopte. Jeli to razlika u platama, favoriziranje jednih a gazenje drugih, ili su stvarno kasnile plate mada mi to djeluje nestvarno ili sta je vec, neznam. Svi mi ovde nagadjamo ali je evidentno da Sarajevo jesenas i Sarajevo u martu su sasvim dvije razlicite ekipe bez obzira na Rahmana i Tatara. Odigrali smo mi i jesenas utakmica bez njih dvojice i tu nije bilo problema. Treba se vratiti u zimsku pauzu i analizirati sve te vidjeti gdje i zasto je krenulo niz brdo !!!!
U novi boj ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I samo me zanima hocemo li dobiti SD ili koordinatora sportskog segmenta kako se celavog oslovljavalo.
-
- Kontakt:
Cuj mene samo hahafeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:53Opet, ne sve. Tebe samo. Ne svi, ja samo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:52Apsolutno unfks nema veze ni s jednim imenom, ovdje bacaju spinove s ajandzicem i švrakicem i povezuju ih s UNFKS .![]()
Bio sam husrefoljubac, sad hayatovac, nije loše

- feniksptica
- Kontakt:
Ne ne, tebi sam ja rekao za SDA i Nedzada. Samo to.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:13Cuj mene samo hahafeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:53Opet, ne sve. Tebe samo. Ne svi, ja samo.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:52Apsolutno unfks nema veze ni s jednim imenom, ovdje bacaju spinove s ajandzicem i švrakicem i povezuju ih s UNFKS .![]()
Bio sam husrefoljubac, sad hayatovac, nije loše![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ovaj belaj je nazalost extra za upravu i sabrinu. Taman da svi zaborave kako smo zijanili titulu i lagano da prebace lopticu na nesto drugo.
Sta ce ti sd kojeg bira ova upravaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:10I samo me zanima hocemo li dobiti SD ili koordinatora sportskog segmenta kako se celavog oslovljavalo.
NEMA NAZAD
feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:14Ne ne, tebi sam ja rekao za SDA i Nedzada. Samo to.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:13Cuj mene samo haha
![]()
Vako ce @bordobijeli kad udje husro i svrakic
Evoooo Hin opet..
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Sve se nesto nadam da je ova uprava od sutra bivsa i da ce nam u upravu kao i u SŠ doci ljudi koji ne mogu izvaditi rodni list ne samo u BIH nego na podrucju Balkana.holyman je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:16Sta ce ti sd kojeg bira ova upravaMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:10I samo me zanima hocemo li dobiti SD ili koordinatora sportskog segmenta kako se celavog oslovljavalo.
-
- Kontakt:
Pa ne znam zasto ti je to sad bitno, pricamo o lošim stvarima koje uprava radi. A sda izgubila i vjerovatno ce još vise gubiti samo ne kontam zasto je to sad bitno. A stojim pri tome da klubu nisu trebale te politicke igrice oko stadiona.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:14Ne ne, tebi sam ja rekao za SDA i Nedzada. Samo to.bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:13Cuj mene samo haha
![]()
-
- Kontakt:
Ja ne znam moze li sa na ovom yebenom forumu iskazati misljenje svoje a da te ne proglase pripadnikom necije strane i nekoga ?
Fakat vas ne razumijem. Samo prozivate jedni druge zbog nekog i neceg...
ne znam sto je pojedinima tesko shvatit da ima ljudi koji imaju takvo misljenje da ovakva situacija nije zbog Sabrine i da ona korektno radi svoj posao, a da se pri tome ta osoba ne proglasi poltronom i uvlaciguzom upravi.
Imali smo rezultate sa njom i hvala joj, sada nemamo i ćao.
Imali smo rezultate i sa Husrefom, pa kada su prestali, ćao.
Imali smo rezultate i sa Vinkom, pa kada su prestali, ćao.
Kada ne ide treba se mijenjat i to je to... ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Eto ja sam bio jedan od onih koji su zracili ogromnim optimizmom i do kraja sam vjerovao u ove ljude i branio ih. Ali ne ide, nije to to sve u klubu je naruseno nema rezultata i cao. Treba nova garnitura ljudi.
Kod nas je u zadnje dvije godine nastala totalna podjela medju navijacima, oni koji su za Husrefa, oni koji tjeraju sve zivo, oni koji tjeraju samo Sabrinu i oni koji su za to da se legende uhljebe u klub. Ne znam jel nam se ovo ikad desavalo prije medju navijacima, ja koliko se sjecam, nikad u ovlikoj mjeri nije.
Fakat vas ne razumijem. Samo prozivate jedni druge zbog nekog i neceg...
ne znam sto je pojedinima tesko shvatit da ima ljudi koji imaju takvo misljenje da ovakva situacija nije zbog Sabrine i da ona korektno radi svoj posao, a da se pri tome ta osoba ne proglasi poltronom i uvlaciguzom upravi.
Imali smo rezultate sa njom i hvala joj, sada nemamo i ćao.
Imali smo rezultate i sa Husrefom, pa kada su prestali, ćao.
Imali smo rezultate i sa Vinkom, pa kada su prestali, ćao.
Kada ne ide treba se mijenjat i to je to... ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Eto ja sam bio jedan od onih koji su zracili ogromnim optimizmom i do kraja sam vjerovao u ove ljude i branio ih. Ali ne ide, nije to to sve u klubu je naruseno nema rezultata i cao. Treba nova garnitura ljudi.
Kod nas je u zadnje dvije godine nastala totalna podjela medju navijacima, oni koji su za Husrefa, oni koji tjeraju sve zivo, oni koji tjeraju samo Sabrinu i oni koji su za to da se legende uhljebe u klub. Ne znam jel nam se ovo ikad desavalo prije medju navijacima, ja koliko se sjecam, nikad u ovlikoj mjeri nije.
Ako ova uprava imenuje trenera i sd, znaci da je prezivjela na pozicijama. Ne ocekujte u skorije vrijeme da ce se desiti neka imenovanja, stolice se opasno mrdaju.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ublehe spičkale 7.4 miliona km na plate, a nemaju igračima da isplate plate, prokockali 13 bodova, prodali dva glavna igrača za siću i onda se nađu neki likovi da i dalje podržavaju takve neznalice koji su zalutali u klub.... Takvi nemaju veze sa pravim FK Sarajevom, apsolutno nikakve.... Pišite i dalje i pružajte podršku, tako je Selimović maho pismom od Tana..... Znamo svi šta je bilo kasnije
Ima para u klubu samo sporo placaju.
Neki dan je momak napisao fin post oko plata 
Zamisli da se ovako borimo za plate svom drugu, drugarici, kolegi, komsiji, itd kao sto se borimo za te plate igracima gdje bi nam kraj bio...

Zamisli da se ovako borimo za plate svom drugu, drugarici, kolegi, komsiji, itd kao sto se borimo za te plate igracima gdje bi nam kraj bio...
-
- Kontakt:
Jedva čekam da cujem sutrašnja pitanja naših karinaških novinara. Samo se nadam da im uprava nece ranije odrediti šta smiju pitati, a šta je, kao što su prije radili na pressovima u Titovoj.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:30Ublehe spičkale 7.4 miliona km na plate, a nemaju igračima da isplate plate, prokockali 13 bodova, prodali dva glavna igrača za siću i onda se nađu neki likovi da i dalje podržavaju takve neznalice koji su zalutali u klub.... Takvi nemaju veze sa pravim FK Sarajevom, apsolutno nikakve.... Pišite i dalje i pružajte podršku, tako je Selimović maho pismom od Tana..... Znamo svi šta je bilo kasnije
Tako si pricao i davao podrsku i Jahicu,kad ono ispade lopovcina zesca.
Nije lahko biti botčina nesuvisla kao ti.
-
- Kontakt:
Ja pokušavam da vam objasnim poteze uprave, odnosno njihov loš osjecaj za stvarnost i sta se dogadja oko njih. Uopšte ne zelim da pricam sta je uredu sta ne, samo cu iznijeti stvari koje su se desile i negativno uticale na klub a sad i na upravu.
Zamjerili su se s gasenjem skole s odredjenim brojem roditelja, djece itd. Pa ne odgovoriš navijacima na pismo okrenes hz protiv sebe, imas odredjeni broj ljudi koji nisu nikad Husrefa halalili, pa si sa savezom zakuhao, loša suradnja a portalima, pa politicke igrice oko stadiona. Sve ovo vuce odredjen broj ljudi da budu negativni prema upravi, na to odradiš loš prelazni rok, ispustiš titulu, kasne plate. Sve kad sabereš dobijes ovu negativu. Uprava je mogla i morala bolje i pametnije.
Zamjerili su se s gasenjem skole s odredjenim brojem roditelja, djece itd. Pa ne odgovoriš navijacima na pismo okrenes hz protiv sebe, imas odredjeni broj ljudi koji nisu nikad Husrefa halalili, pa si sa savezom zakuhao, loša suradnja a portalima, pa politicke igrice oko stadiona. Sve ovo vuce odredjen broj ljudi da budu negativni prema upravi, na to odradiš loš prelazni rok, ispustiš titulu, kasne plate. Sve kad sabereš dobijes ovu negativu. Uprava je mogla i morala bolje i pametnije.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 24 maj 2021, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
To ne mora značiti ništa.
Mi smo navikli da nas tuku, da tučemo. Da nas hapse, pucaju na nas. Da neki od nas robijaju za Sarajevo. Mi smo navikli da smo tu uz Sarajevo, po svim mogućim cestama, stadionima, selima i gradovima. Mi svoj život organizujemo prema utakmicama, i tome gdje Sarajevo igra slijedeći vikend. Navikli smo na sve i svašta.
Da li su oni navikli na to, i da li će oni trpiti taj 'tempo' ?
Teško.
Oni idu. Pitanje je samo koliko brzo.
Naročito od slijedeće sezone ili Evrope, kada krenemo na utakmice.
- FKS -
Smijem se kladiti da sutra nista novo necemo cuti na toj presici. Bice prica sve smo uradili, ispravit cemo greske, imamo podrsku Nama, igraci ce da obecaju da ce krv da propisaju u finalu, novinari ce fina pitanja da pitaju, najvise po 2 kulturna pitanja i pojeo vuk magarca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.