Onda su sudije isle da poguraju da se igra petaBIHpatriota je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:51Tipično je bilo u prva tri meča, gdje su domacini imali prihvatljiv poguranac, ali u ovom je to bilo malo previše.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Onda su sudije isle da poguraju da se igra petaBIHpatriota je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:51Tipično je bilo u prva tri meča, gdje su domacini imali prihvatljiv poguranac, ali u ovom je to bilo malo previše.
Vala ako poslije trokoraka Berona za titulu nisi ispisao dijete , nema potrebe ni sutra ujutroEthel je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:53Ovo je da dijete ispises sa kosarke sutra ujutrudscile je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:43Da se uslo u produzetak vjerovatno ne bi imali s kim zavrsiti utakmicu. I ovako imam osjecaj da svi igraju sa po 4 faula.
I dalje mi je najveci utisak dva fantomska faula sto nam svirase kad je doslo do toga da je utakmica na jedan posjed. Kad Edin i Kole ne mogu reci da je postojao makar minimalan kontakt znas koliko je sati.
Ovi su u dvije utakmice dali 156 poena i pri tome izveli 69 slobodnih bacanja![]()
![]()
![]()
A tebi trojka Drobnjaka iz auta nije smetalabombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:57Vala ako poslije trokoraka Berona za titulu nisi ispisao dijete , nema potrebe ni sutra ujutroEthel je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:53Ovo je da dijete ispises sa kosarke sutra ujutrudscile je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:43
Da se uslo u produzetak vjerovatno ne bi imali s kim zavrsiti utakmicu. I ovako imam osjecaj da svi igraju sa po 4 faula.
I dalje mi je najveci utisak dva fantomska faula sto nam svirase kad je doslo do toga da je utakmica na jedan posjed. Kad Edin i Kole ne mogu reci da je postojao makar minimalan kontakt znas koliko je sati.
Ovi su u dvije utakmice dali 156 poena i pri tome izveli 69 slobodnih bacanja![]()
![]()
![]()
![]()
Taj tvoj potpis sve govori. Ja ne kapiram da ljudi imaju obraza da napisu kako je sudjenje domacinsko bilo i u BG kad lepo mogu da pogledaju statistiku i vide odnos bacanja u BG i u PG. Eto ne kapiram taj mozak, koji je to **** bezobrazluk da neko ima obraza takvo nesto izvaliti. Beda od ljudi. Fuj bre, u usta vam se pogana poseremjolicnikola je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:01ja ću sigurno bojkotovati petu utakmicu, a poslije ću razmisliti da ne gledam više ovu farsu
Ja sam mislio da ti nista drugo osim zenskog rukometa ne gledas,ovo je ipak muski rukomet barem s jedne strane.jolicnikola je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:01ja ću sigurno bojkotovati petu utakmicu, a poslije ću razmisliti da ne gledam više ovu farsu
Sreca pa lucky ne gleda/prati ovo.L-Train je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:04Ja sam mislio da ti nista drugo osim zenskog rukometa ne gledas,ovo je ipak muski rukomet barem s jedne strane.jolicnikola je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:01ja ću sigurno bojkotovati petu utakmicu, a poslije ću razmisliti da ne gledam više ovu farsu
Stavi 10 bacanja na domaćinsko guranje , ostalo je sve regularno . Zvezda se puno više oslanja na šut , ako Nokko nije dobio loptu ispod koša većinom su to dalekometni šutevi .alan_kardec je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:5969/31 u sl bacanjima u dvije tekme u Pg
61/39 u ličnim greškama.
ukupno u seriji 123:80 u sl bacanjima. Ljudi imaju preko 30 bacanja po utakmici![]()
![]()
![]()
Evo za xy godina koliko Zvezda ponovo igra u EL, ne sjećam se da su ovakvi omjeri bili protiv bilo koje evropske ekipe, a igralo se protiv onih najjačih.
Jbga, šta sad, idemo u petu.
Kako to Zvezda ne dobi 10 bacanja vise u prva dva meca?? Kako to uvek dobija Buducnost, bilo protiv koga da igra?bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:06alan_kardec je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:5969/31 u sl bacanjima u dvije tekme u Pg
61/39 u ličnim greškama.
ukupno u seriji 123:80 u sl bacanjima. Ljudi imaju preko 30 bacanja po utakmici![]()
![]()
![]()
Evo za xy godina koliko Zvezda ponovo igra u EL, ne sjećam se da su ovakvi omjeri bili protiv bilo koje evropske ekipe, a igralo se protiv onih najjačih.
Stavi 10 bacanja na domaćinsko guranje , ostalo je sve regularno . Zvezda se puno više oslanja na šut , ako Nokko nije dobio loptu ispod koša većinom su to dalekometni šutevi .
Već sam pisao , zbog načina Zvezdine odbrane sa puno kontakata . Igraju na granici faula , i ako se ekipe protiv Zvezde oslone na šut , veoma su blizu poraza .Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:08Kako to Zvezda ne dobi 10 bacanja vise u prva dva meca?? Kako to uvek dobija Buducnost, bilo protiv koga da igra?bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:06alan_kardec je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:5969/31 u sl bacanjima u dvije tekme u Pg
61/39 u ličnim greškama.
![]()
![]()
Stavi 10 bacanja na domaćinsko guranje , ostalo je sve regularno . Zvezda se puno više oslanja na šut , ako Nokko nije dobio loptu ispod koša većinom su to dalekometni šutevi .
važi, stavljeno.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:06Stavi 10 bacanja na domaćinsko guranje , ostalo je sve regularno . Zvezda se puno više oslanja na šut , ako Nokko nije dobio loptu ispod koša većinom su to dalekometni šutevi .
Sudije:bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:06Stavi 10 bacanja na domaćinsko guranje , ostalo je sve regularno . Zvezda se puno više oslanja na šut , ako Nokko nije dobio loptu ispod koša većinom su to dalekometni šutevi .alan_kardec je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:5969/31 u sl bacanjima u dvije tekme u Pg
61/39 u ličnim greškama.
![]()
![]()
Da jbt, igraci Zvezde izlaze na teren sa bejzbol palicama, poneki ponese i palicu za golf, Lojd s vremena na vreme izvadi mesarsku sataru, Davidovac sekiru. Igraci Buducnosti s druge strane dodju sa cvecem i bombonjerama.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:10Već sam pisao , zbog načina Zvezdine odbrane sa puno kontakata . Igraju na granici faula , i ako se ekipe protiv Zvezde oslone na šut , veoma su blizu poraza .Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:08Kako to Zvezda ne dobi 10 bacanja vise u prva dva meca?? Kako to uvek dobija Buducnost, bilo protiv koga da igra?bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:06
Utakmice u Euroligi su ti veliki pokazatelj .
Realno stanje stvari je da Buducnost ima 15-20 slobodnih vise.Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:13Da jbt, igraci Zvezde izlaze na teren sa bejzbol palicama, poneki ponese i palicu za golf, Lojd s vremena na vreme izvadi mesarsku sataru, Davidovac sekiru. Igraci Buducnosti s druge strane dodju sa cvecem i bombonjerama.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:10Već sam pisao , zbog načina Zvezdine odbrane sa puno kontakata . Igraju na granici faula , i ako se ekipe protiv Zvezde oslone na šut , veoma su blizu poraza .Vagabundo88 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 23:08Kako to Zvezda ne dobi 10 bacanja vise u prva dva meca?? Kako to uvek dobija Buducnost, bilo protiv koga da igra?
Utakmice u Euroligi su ti veliki pokazatelj .
Sta su utakmice u EL pokazitelj? Ajde nadji JEDNU JEDINU gde je protivnik u EL izveo 34 bacanja, 20 vise od Zvezde, samo jednu jedinu nadji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.