Jel ovo sabrin zagondzija?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra kad Sabrina dodje i kaze da daje ostavku
Ne znam kako ću prebroditi to, najdraže bi mi bilo kad bi se uspjeli objasniti razlozi za ovakav krah, pa ako se zaključi da je ona odgovorna dati nogu i to je to.
Mada od početka mislim da Nam nije neki vlasnik, i da nikad neće staviti veći novac u nas
Ne znam kako ću prebroditi to, najdraže bi mi bilo kad bi se uspjeli objasniti razlozi za ovakav krah, pa ako se zaključi da je ona odgovorna dati nogu i to je to.
Mada od početka mislim da Nam nije neki vlasnik, i da nikad neće staviti veći novac u nas
Evo curica iz SFK u misiji branjenja velike šefice.Arnelv52 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:27Sabrina je jedan od boljih menadžera u BiH šta god ti o tome mislio i to je fakat. Vi možete samo iz objesti, navike ili neznanja tjerati tako kvalitetne ljude. Ona je poštena cura i ona će otići ako misli da je ona najveća prepreka. Nje se možete rješiti na jedan, dva, tri jer je lijepo odgojena i bolja je od vas a ostaće na kraju FK Sarajevo sa svojim "navijačima" koji jesu najveća prepreka. I nikom ništa, pojeo vuk magarca.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:15Sabrina ako si MUŠKO reci nije ovo za mene, ne umijem ja ovo gonit. Igrači nisu motivirani već mjesecima al neće Sabra propustiti priliku da sutra kaže da su navijači krivi za sve. K A S N I T E.

- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Pa to zna raja. Zapravo kad se tjerao Emir ne znam sto ste sutili a svi ste znali.Inijesta je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:25Nek Sabrina sutra stisne muda i javno kaze sve kako jest, ko je odgovoran za sta, nek pokaze i dokaze koje ima da he Rumeni izlevatio i nju i Nama , da je Emir imo privatnu konverzaciju i dogovaro uslove sa igracima i Namom( uzimonsebi tal od igraca), nek izadje i kaze kakvi su planovi za iducu sezonu ako ih ima, siguran sam da ako sve to uradi iavno i transparentno da ce imati podrsku svih normalnih navijaca FKS, ako nastavi i dalje gurati pod tepih ko dosad nece dugo ...
Kad je Sabra pitala Nama za to, podrazumjeva i da ga pita za sve ostale velike stvari. Kao sto je je izradio Jahic, a i Emir, postoji mogucnost da su jos neki. Razumijem te prevarante koji mogu smuntat nase, ali sve je to Nam aminovo. I on je ispao naivan.
Jahic se lijepo ''otjerao'' iz kluba, ne vidim sansu da ga prozove.
Sabra i kad ode doce neko drugi i samo radit sto on kaze.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
aahhaahahahahahhahaahah
- feniksptica
- Kontakt:
Uprava i glavni u upravi je dosao u februaru ? Za sto njih konkretno tjeras ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:29Ovim u upravi niko ne treba, ni navijaci ni legende ni mediji, ni djeca ni roditelji, ni savez, sve mogu sami.
Trebali su onda sebi napraviti klub pa se igrati s njim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa evo dosli i mi popusili jbt sta ti branis neodbranjivofeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:31Uprava i glavni u upravi je dosao u februaru ? Za sto njih konkretno tjeras ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:29Ovim u upravi niko ne treba, ni navijaci ni legende ni mediji, ni djeca ni roditelji, ni savez, sve mogu sami.
-
- Kontakt:
Kako fino radi veza Vico - debela smrdljiva mrcina Sisoje. Ajdin Nukić pozvan u reprezentaciju
Skloniš se Borcu, sutra ti pozovu igraca u repku.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 24 maj 2021, 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne branim, nego mi smijesno..tjeraju upravu tjeraju Sabru, vecina misleci da je jedno te isto. To sto se ovdje radi nema veze s nasim problemima. To mene najvise nervira. Nemamo SD nemamo trenera a oni ovdje zapeli oko nekih funkcija. I to samo da neko drugi moze sjesti i to je to. A mi i dalje bez igraca trenera i SD-aZastone je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:32Pa evo dosli i mi popusili jbt sta ti branis neodbranjivofeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:31Uprava i glavni u upravi je dosao u februaru ? Za sto njih konkretno tjeras ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:29Ovim u upravi niko ne treba, ni navijaci ni legende ni mediji, ni djeca ni roditelji, ni savez, sve mogu sami.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljiljan nas pošteni
Ugušio se u sisama svojim
Ugušio se u sisama svojim
-
- Kontakt:
Vidi se da pojma nemas koji tim trenutno vodi Krstajici, ispade i oni bolji od nas finansiski,trener i sd ne moraju ova dva,rekao sam moja zelja,ma najbolje po tvom ne dirati Sabrinu al nazalost to nije dobro za klub.fks74 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:25Vidi se da si još školarac, budi malo realan.Sanchez1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:21Moja zelja je Mladen Krstajic za direktora,mada je se sad zakuhalo sa vlasima al et,barbarez sd a hadzibegic trener,jel to tesko?
Dok je Jahić bio, bilo svega. Titula, kupova, pobjeda, auta, para... Ode lik, raspad sistema.
MoRemol Jahu vratiti?
MoRemol Jahu vratiti?
Trebate malo smiriti i podržati naš klub 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
To je posebna prica, trenerica Hurem i njoj bliski ljudi. Koji su uletali u klub i prijetili da neki igraci dobiju slobodan papire itdHajdeee je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:30Evo curica iz SFK u misiji branjenja velike šefice.Arnelv52 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:27Sabrina je jedan od boljih menadžera u BiH šta god ti o tome mislio i to je fakat. Vi možete samo iz objesti, navike ili neznanja tjerati tako kvalitetne ljude. Ona je poštena cura i ona će otići ako misli da je ona najveća prepreka. Nje se možete rješiti na jedan, dva, tri jer je lijepo odgojena i bolja je od vas a ostaće na kraju FK Sarajevo sa svojim "navijačima" koji jesu najveća prepreka. I nikom ništa, pojeo vuk magarca.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:15Sabrina ako si MUŠKO reci nije ovo za mene, ne umijem ja ovo gonit. Igrači nisu motivirani već mjesecima al neće Sabra propustiti priliku da sutra kaže da su navijači krivi za sve. K A S N I T E.![]()
Nemoj mi pominjati legende živ bio. Gdje su legende kada treba pomoći klub ? Nemaju ni članske, samo Hadžibegić i jedino bi njemu dao funkciju u klubu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:31Uprava i glavni u upravi je dosao u februaru ? Za sto njih konkretno tjeras ?bordobijeli je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:29Ovim u upravi niko ne treba, ni navijaci ni legende ni mediji, ni djeca ni roditelji, ni savez, sve mogu sami.
Eo po klixu Fanimo sjebo ligamente, znaci pisi propalo sto se tice KUP
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Kockoglavi
- Kontakt:
Mene samo interesuje sta hoce Svrakic i ekipa oko njega.
Kada su se mogla kupovati vlasnicka prava , glas za 1500km sto nije kupio 1,2 ...10 ,nije dao marke.
Sve neke nazovi legende kluba se samo javljaju kada treba popljuvati, a niko od njih nije pogurao klub ni na koji nacin.
Fali im mahale i da se oni nesto pitaju, samo bi uzimali od kluba a da nista ne daju.
Ja se samo bojim ako nas napusti Nam , da nas ceka sudbina Celika
Sa Svrakicima, Rundama i nazovi legendama mozemo se samo nadati virslama.
Kada su se mogla kupovati vlasnicka prava , glas za 1500km sto nije kupio 1,2 ...10 ,nije dao marke.
Sve neke nazovi legende kluba se samo javljaju kada treba popljuvati, a niko od njih nije pogurao klub ni na koji nacin.
Fali im mahale i da se oni nesto pitaju, samo bi uzimali od kluba a da nista ne daju.
Ja se samo bojim ako nas napusti Nam , da nas ceka sudbina Celika
Sa Svrakicima, Rundama i nazovi legendama mozemo se samo nadati virslama.
Brate ovi ne mogu vise napraviti nijednu dobru stvar, samo to sto nisu jos uvijek doveli SD i trenera ti je jasno sve. Ovdje se harmonija toliko pogubila da vise nijedan potez nece niko opravdati bez rezultata a to trenutno nije moguce a koliko ce moci raditi u miru pitanje je veliko.. zato zbog ovog genocida mora se mjenjati citava postava ljudi.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:34Ma ne branim, nego mi smijesno..tjeraju upravu tjeraju Sabru, vecina misleci da je jedno te isto. To sto se ovdje radi nema veze s nasim problemima. To mene najvise nervira. Nemamo SD nemamo trenera a oni ovdje zapeli oko nekih funkcija. I to samo da neko drugi moze sjesti i to je to. A mi i dalje bez igraca trenera i SD-aZastone je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:32Pa evo dosli i mi popusili jbt sta ti branis neodbranjivofeniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 22:31
Uprava i glavni u upravi je dosao u februaru ? Za sto njih konkretno tjeras ?
Brat od trebe. Nadam se da ova dildo uprava odlazi u historiju sutra.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dobrinja12345, ErosViverosViv, feniksptica, Haksss, hazarder, Kyle88, mire971, Proximic, riki46, SamoDaKazeem i 70 gostiju.