FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo,osnovno i jedino ako dovodiš igraca a koji nije iz skupine talenti ili iz nizih liga je da se vidi njegov kvalitet.Danas je moguce sa jednim enter vidjeti sve njegove kvalitete.Zna se šta treba jednom veznom pa vidi majku mu koliko pretrci po utakmici,koliko ima asistencija,tacnih dodavanja,presjecenih lopti...traziti golmana a ne nekakve priucene dovoditi da se pokušaju šta u Zelji nauciti,zna se šta treba jedno krilo da ima...Zeljo ispade sabirni centar za igrace koji bi mozda nekad i mogli biti nekakvi igraci pa hajde da probamo a što mi osjedismo i što nam klub srozaše na najnize moguce grane libo racku upravu.
Dobro je ovo vec dogovaras igraca za narednu sezonu a ne zna se ni ko ce biti trener.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
To kad su bili misketovi hudovi oni su klikom dovodili igrace Pa su nas raskidi koštali par miliona.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:49Prvo,osnovno i jedino ako dovodiš igraca a koji nije iz skupine talenti ili iz nizih liga je da se vidi njegov kvalitet.Danas je moguce sa jednim enter vidjeti sve njegove kvalitete.Zna se šta treba jednom veznom pa vidi majku mu koliko pretrci po utakmici,koliko ima asistencija,tacnih dodavanja,presjecenih lopti...traziti golmana a ne nekakve priucene dovoditi da se pokušaju šta u Zelji nauciti,zna se šta treba jedno krilo da ima...Zeljo ispade sabirni centar za igrace koji bi mozda nekad i mogli biti nekakvi igraci pa hajde da probamo a što mi osjedismo i što nam klub srozaše na najnize moguce grane libo racku upravu.
Sin klik na Toskas daj ga, klik Husic daj ga... Volio bi ti to..enter
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Zato je sad dovodio nogometni znalac pa imamo ovako stanje.Benderrr je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:56To kad su bili misketovi hudovi oni su klikom dovodili igrace Pa su nas raskidi koštali par miliona.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 20:49Prvo,osnovno i jedino ako dovodiš igraca a koji nije iz skupine talenti ili iz nizih liga je da se vidi njegov kvalitet.Danas je moguce sa jednim enter vidjeti sve njegove kvalitete.Zna se šta treba jednom veznom pa vidi majku mu koliko pretrci po utakmici,koliko ima asistencija,tacnih dodavanja,presjecenih lopti...traziti golmana a ne nekakve priucene dovoditi da se pokušaju šta u Zelji nauciti,zna se šta treba jedno krilo da ima...Zeljo ispade sabirni centar za igrace koji bi mozda nekad i mogli biti nekakvi igraci pa hajde da probamo a što mi osjedismo i što nam klub srozaše na najnize moguce grane libo racku upravu.
Sin klik na Toskas daj ga, klik Husic daj ga... Volio bi ti to..enter
Ne branim nikoga, dovoljno je uzeti sliku stadiona prije i sad, tabelu prije "neznalica" i sa "jednim znalcem" i da se vidi.
Zato je ostavio na račun minus i kredite za teren, Zirat banku to je neko morao vraćati jesi razmišljao o tome?
Sin enter Elsner tu, al ima talenta kad udje u igru to je to, kako ono Roko. Ma nije raja smo s Slovencima ugurat cemo ga da igra to je moj klub, kupijo ga ja..
Ma njima je banja bilo u klubu. Ono kad nemaš veze s fudbalom a volis to i neko ti da da vodis klub a pojma nemaš. Sta ima veze par miliona na raskide... Ha ya
Sin enter Elsner tu, al ima talenta kad udje u igru to je to, kako ono Roko. Ma nije raja smo s Slovencima ugurat cemo ga da igra to je moj klub, kupijo ga ja..
Ma njima je banja bilo u klubu. Ono kad nemaš veze s fudbalom a volis to i neko ti da da vodis klub a pojma nemaš. Sta ima veze par miliona na raskide... Ha ya
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
E dabogda ne usto ujutro jadnik onaj raspali.LjoZee je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:44Kad bude objava vezana za raskid sa Veselinovicem pada rekord lajkova na nasem profilu. Za sada je najvise 10.000 lajkova na jednom postu. Obaranje rekorda.
Svakako Veselinovic, bar prema njegovom instagramu, ne trenira vise sa nama. U BL je sa porodicom Vranjes.
Željezničar za život cijeli!
Pretpostavljam da ti ovo o Amaru & Co.Benderrr je napisao/la: ↑24 maj 2021, 21:06Zato je ostavio na račun minus i kredite za teren, Zirat banku to je neko morao vraćati jesi razmišljao o tome?
Ali kakvog smo sve smeca dovodili u klub,evo malo vrtim po glavi pa jel realno sta smo sve radili unazad godinama,da ironija bude veca neka imena se opet prizivaju nazad

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Zato sam ga i izdvojio. Majstor, konkretan, solidan učinak i jedan od najmanjih problema u ekipi, 100%. Ali ipak je propustio više od 50% utakmica buraz.MrkiMedo je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:54Zeki svaka cast i za zalaganje i za oprost plata koje nije dobio. Jedan od rijetkih, mozda i jedini, kojeg bi i iduce sezone volio gledatiSudoHusika je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:07Pa ne može im bolje nigdje na planeti biti. Čvakaju ogromne repa za BH uslove, kući stalno, hodaju, loču... kašika u med. A kar'nu bi ovako mogli šetkati bilo gdje drugo. Doduše Zeki se nema šta prigovoriti za igre kada je zdrav. Samo što je to onako, rijetkost.
Željezničar za život cijeli!
miletic jedan od rijetkih koje bih ako bas moram zadrzao u klub.. mada je i on imao nekih fatanje za glavu momenata tako je imao i nekih fala kurcu momenata.. mozda se momak samo nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.. bilo kako bilo sve najbolje u nastavku karijere..
hajde veseli ugledaj se na momka pa da pravimo mevlud od sreće i je.emo ti komplet femili. pogotovo nakon onih storija sa vicinim pulenima je.ali te oni. MRŠ.
hajde veseli ugledaj se na momka pa da pravimo mevlud od sreće i je.emo ti komplet femili. pogotovo nakon onih storija sa vicinim pulenima je.ali te oni. MRŠ.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
AO alt f4 minus 25 brrr tuBenderrr je napisao/la: ↑24 maj 2021, 21:06Zato je ostavio na račun minus i kredite za teren, Zirat banku to je neko morao vraćati jesi razmišljao o tome?
-
- Kontakt:
Evo sad kad spomenu ovog pilsnera Elsnera sjetih se svih onih debila odjednom. Fakat nam je godinama skart roba u klubu. Al apsolutno jedan od najmrzih igraca ikad ce mi bit onaj Jazvić najavili meni Jazvića ja konto dolazi nam Ribery kad ono kurko.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Aha,kazu gazela joj ,ma mi se samo brukamo ima 8 godina

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, ASD, b00t, Blackwargreymon, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, grbavicka1921, Hrammm1921, Laudrup, Lekqqq1921, Lokomotifa, Oerde, Orvel, Riziko, sebalos, UltraSa46, Zigazaga i 235 gostiju.