Da neko ne misli da ja imam nešto protiv droga, apsolutno nemam. Al ne treba pisati po forumima onda, treba pričekati da se spusti

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bjeri ne moze da sutis taman sam ih skoro uvjerio da sam u stvari ubaceni element po zadatku ovdje da potkopavam BH fudbalnikad_izvini je napisao/la:Lik je inače mostarac, veležovac, sad je smoto top, sam duva, prepušio, pa ga malo ponijelo, ne zamjerite. Mostarska drogirana zajebancija
Da neko ne misli da ja imam nešto protiv droga, apsolutno nemam. Al ne treba pisati po forumima onda, treba pričekati da se spusti![]()
Volim zelju obozavam , al ne volim trenutnu nafuranost be pokrica ..daboogda vi "ALI VI" napravili 5 Dzeka u naredne 2 godine ...e onda cu rei to je postalo institucija ... u moje vrijeme kada sam isao po utakmicama idoli su mi bili "mada su u Mostar uvjek dolazili u nekakvim zguzvanim izbljedjelim dresovima" Mesa ...i ekipa ..sve prave ljudine ..od 11 igraca nije bilo nijedne pi.ckice..a ovi danas.. ma bjerii ...nikad_izvini je napisao/la:Al ne voliš Želju, priznaj
kimbo bez uvrede,ali sad mi nekako djelujes kao normalan!? dobro razumijem,da je mnogo nezadovoljstva kod naroda u BIH,itd,ljudi su pesimisticni,negativci,ali bolan zar te ne cini sretnim kada je BIH u necem uspjesna,kada imamo besplatan marketing u cijelom svijetu,kada ce se o BIH konacno cuti lijepe i pozitivne stvari,koje bh gradjani istinski zasluzuju,a ne samo da se prica o nacionalizmu,kretenizmu i ratu po kojem smo poznati u svijetu!? zato budi covjek,vjeruj u ljude,ne budi negativac i primitivac,voli svoje ,ne dozvoli da te los ekonomski standard toliko dotuce da siris negativnu energiju tamo gdje to nikako ne bi trebao ciniti! Pozzkimbo je napisao/la:Volim zelju obozavam , al ne volim trenutnu nafuranost be pokrica ..daboogda vi "ALI VI" napravili 5 Dzeka u naredne 2 godine ...e onda cu rei to je postalo institucija ... u moje vrijeme kada sam isao po utakmicama idoli su mi bili "mada su u Mostar uvjek dolazili u nekakvim zguzvanim izbljedjelim dresovima" Mesa ...i ekipa ..sve prave ljudine ..od 11 igraca nije bilo nijedne pi.ckice..a ovi danas.. ma bjerii ...nikad_izvini je napisao/la:Al ne voliš Želju, priznaj
I vidi Rovcanin vrlo lako moze biti mali Dzeko slucaj .... gledao sam ga samo jednu tekmu kada ste igrali u kupu i ..ne znam ne kontam da ga pustate ovako ,,ima slifa ..ostalo je do treneraa i psihologa ako ih ima ..
Edin Dzeko may have to be content with a place on the bench as Manchester City look to secure top spot for 24 hours at least.
The £27m Bosnian has not played a competitive game since scoring a last-minute equaliser for Wolfsburg against Hoffenheim prior to the German winter break and Roberto Mancini is cautious about pitching him straight in against Mick McCarthy's men.
Mario Balotelli (knee) and Micah Richards (back) have been ruled out but David Silva is expected to be available after missing two games with a knee injury.
http://****/dZSBfZ
Na BHTu u 15:55ahmic je napisao/la:Sretno EDINE . .
Nema nam druge,moramo trazit uspjeh individulano,repka nam kaska plaho..
Ima li na BHT,ili gdje ima prijenos ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.