Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nikad_izvini
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 01:21

Lik je inače mostarac, veležovac, sad je smoto top, sam duva, prepušio, pa ga malo ponijelo, ne zamjerite. Mostarska drogirana zajebancija :mrgreen:

Da neko ne misli da ja imam nešto protiv droga, apsolutno nemam. Al ne treba pisati po forumima onda, treba pričekati da se spusti :mrgreen: :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 jan 2011, 01:25

nikad_izvini je napisao/la:Lik je inače mostarac, veležovac, sad je smoto top, sam duva, prepušio, pa ga malo ponijelo, ne zamjerite. Mostarska drogirana zajebancija :mrgreen:

Da neko ne misli da ja imam nešto protiv droga, apsolutno nemam. Al ne treba pisati po forumima onda, treba pričekati da se spusti :mrgreen: :mrgreen:
Bjeri ne moze da sutis taman sam ih skoro uvjerio da sam u stvari ubaceni element po zadatku ovdje da potkopavam BH fudbal :D :D

A to za pusenje i intelekt , pitaj Stulica u kakvom je stanju napisao jedno od njegovih malih remek djela
KAD FAZANI LETE .. :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 01:27

Al ne voliš Želju, priznaj :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 jan 2011, 01:33

nikad_izvini je napisao/la:Al ne voliš Želju, priznaj :mrgreen:
Volim zelju obozavam , al ne volim trenutnu nafuranost be pokrica ..daboogda vi "ALI VI" napravili 5 Dzeka u naredne 2 godine ...e onda cu rei to je postalo institucija ... u moje vrijeme kada sam isao po utakmicama idoli su mi bili "mada su u Mostar uvjek dolazili u nekakvim zguzvanim izbljedjelim dresovima" Mesa ...i ekipa ..sve prave ljudine ..od 11 igraca nije bilo nijedne pi.ckice..a ovi danas.. ma bjerii ...

I vidi Rovcanin vrlo lako moze biti mali Dzeko slucaj .... gledao sam ga samo jednu tekmu kada ste igrali u kupu i ..ne znam ne kontam da ga pustate ovako ,,ima slifa ..ostalo je do treneraa i psihologa ako ih ima .. :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 15 jan 2011, 01:36

Ne vjerujem ti, al eto, sad nastavi da ih ložiš :lol:

Ostali, pretvarajte se ko da se ništa nije dogodilo :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 jan 2011, 01:55

kimbo je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Al ne voliš Želju, priznaj :mrgreen:
Volim zelju obozavam , al ne volim trenutnu nafuranost be pokrica ..daboogda vi "ALI VI" napravili 5 Dzeka u naredne 2 godine ...e onda cu rei to je postalo institucija ... u moje vrijeme kada sam isao po utakmicama idoli su mi bili "mada su u Mostar uvjek dolazili u nekakvim zguzvanim izbljedjelim dresovima" Mesa ...i ekipa ..sve prave ljudine ..od 11 igraca nije bilo nijedne pi.ckice..a ovi danas.. ma bjerii ...

I vidi Rovcanin vrlo lako moze biti mali Dzeko slucaj .... gledao sam ga samo jednu tekmu kada ste igrali u kupu i ..ne znam ne kontam da ga pustate ovako ,,ima slifa ..ostalo je do treneraa i psihologa ako ih ima .. :lol:
kimbo bez uvrede,ali sad mi nekako djelujes kao normalan!? dobro razumijem,da je mnogo nezadovoljstva kod naroda u BIH,itd,ljudi su pesimisticni,negativci,ali bolan zar te ne cini sretnim kada je BIH u necem uspjesna,kada imamo besplatan marketing u cijelom svijetu,kada ce se o BIH konacno cuti lijepe i pozitivne stvari,koje bh gradjani istinski zasluzuju,a ne samo da se prica o nacionalizmu,kretenizmu i ratu po kojem smo poznati u svijetu!? zato budi covjek,vjeruj u ljude,ne budi negativac i primitivac,voli svoje ,ne dozvoli da te los ekonomski standard toliko dotuce da siris negativnu energiju tamo gdje to nikako ne bi trebao ciniti! Pozz

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 15 jan 2011, 01:57

Izgleda da je Dzeko danas ipak na klupi,negdje sam procitao na njihovom forumu..dobro to je donekle i ocekivano,nadam se da ce dobiti nekih pola sata u drugom poluvremenu! zelim mu svu srecu ovog svijeta i da sto bolje prestavi BIH,ovaj narod to zasluzuje!

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 15 jan 2011, 02:00

Ja negeo klipacu i osjecam se kao da sutra pocinje Svjetsko Prvenstvo ocam...

Puno srece Dzeksone i pukni im onaj trzaj...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 15 jan 2011, 03:52

Sto se kimbo pravis vazan bolan?Nesto si nam zeljan paznje :D .Pa brate mili ko da neko stvarno misli da ce sutra Dzeko dati 3komada te da ce Svih 90 min odigrati.Dosta je to raje nako sale radi reklo.Pa i za Ibisevica se uvijek kaze joj dace sutra 3 gola a u biti nadas se da bar i jedan udje.Bezze kvaris stimung.Svi smo svjesni da je nespreman al et fino ti nekako mastati.Navikli smo na to ;)
I btw prva 2 gola Dzekina aBd :mrgreen:

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 15 jan 2011, 04:07

Edin Dzeko may have to be content with a place on the bench as Manchester City look to secure top spot for 24 hours at least.

The £27m Bosnian has not played a competitive game since scoring a last-minute equaliser for Wolfsburg against Hoffenheim prior to the German winter break and Roberto Mancini is cautious about pitching him straight in against Mick McCarthy's men.

Mario Balotelli (knee) and Micah Richards (back) have been ruled out but David Silva is expected to be available after missing two games with a knee injury.

http://****/dZSBfZ
Rođeni

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 15 jan 2011, 04:13

Bolje je za Edina da pocne s klupe, treba mu nekoliko vremena.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 15 jan 2011, 08:23

...ja licno cekam samo da je dzeko ogrne oko sebe i trci po stadionu kao sto je to u njemackoj uradio,sumnjam ove sezone ali sljedece bi sezone mogao napraviti taj trk i u engleskoj.....da li ce dati 18 ili 17 golova manje vazno ....kao reklama za ono pivo SVjETSKO A NASE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 15 jan 2011, 11:44

jel ima nesto da su zaboravili napisat .. :) Svakako jos jedna dobra promocija dijamanta .

http://www.aggbot.com/docs/link.php?id= ... 7&f=1&c=45

Al bojim se da ako podbaci , objesit ce ga engleski novinari. Imaju materijala za citavu godinu.
Nadam se da ce ga i sreca pogledati i da ce opravdati bar ona realna ocekivanja ...

DaRtAnJaN
Kontakt:

Post Postao/la DaRtAnJaN » 15 jan 2011, 12:08

ja znam da bi mu bilo godra da pocne od 1' ali dzeksone bolje ti je cekaj svoju priliku s klupe ;)
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 jan 2011, 12:26

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 jan 2011, 12:26

Ma kolko ja svatam trener city-a nece cekati...danas dzeko u vatru od 1 minute 90 %...joj jedva cekam isto koda repka igra bgmi neka me trema hebe postenoo..hajde dzeko opravdaj svaki milioncic koji su te platit ,pokazi da si MAESTRO..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 jan 2011, 12:36

Iskreno ja ne bih volio da pocne danas. Puno se ocekuje od njega, a covjek nije igrao mjesec dana.

Najbolje za njega bi bili da udje zadnjih pola sata, pa ako nista ne pokaze uvijek je vadiona da je ipak igrao samo pola sata. Mislim da Mancini nije toliko lud da ukopa dzeksona na samom pocetku, jer bi stavljanje u prvih 11 bila medvjedja usluga dzeki.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 jan 2011, 12:40

Sretno EDINE . .
Nema nam druge,moramo trazit uspjeh individulano,repka nam kaska plaho..
Ima li na BHT,ili gdje ima prijenos ???

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 15 jan 2011, 13:02

ahmic je napisao/la:Sretno EDINE . .
Nema nam druge,moramo trazit uspjeh individulano,repka nam kaska plaho..
Ima li na BHT,ili gdje ima prijenos ???
Na BHTu u 15:55

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 15 jan 2011, 13:08

Sretno dijamantu !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.