FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Klaus Allofs izjavio da Diego zeli da pređe u Bayern,ali i da nema jos nikakvog dogovora o prelasku...
Louis van Gaal spreman otkupiti svoj ugovor sa AZ-om i preci u Bayern,Henes izjavio kako je Van Gaal idealan trener...
Ribery izjavio da ne moze garantovati da ce ostati jer ima mnogo ponuda ali cak i da ostane nebi bio nezadovoljan...
Louis van Gaal spreman otkupiti svoj ugovor sa AZ-om i preci u Bayern,Henes izjavio kako je Van Gaal idealan trener...
Ribery izjavio da ne moze garantovati da ce ostati jer ima mnogo ponuda ali cak i da ostane nebi bio nezadovoljan...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da nije njegovih odlicnih partija ove sezone sad nebi ni u kup uefa. Koliko je partija rijesio samo ove sezone svojim potezima kad niko ne zna sta sa ce sa loptom, Ribery je znao. Ko je pratio Bundesku znati ce...el-fighter je napisao/la:Pa dobro ljudi pustite čovjeka. Donio je toliko toga dobrog Bayernu i sada ga treba prodat zbog jednog promašenog penala.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
po meni trebalo bi prodati riberya i uzeti diega i eventualno srnu,a tu poziciju lijevog krila ima olic i bastian kojem je to prirodnija pozicija,a hamit desno, i jos jednog brzog spica,a tonija prodati dok se jos pare mogu uzeti i bayern bi mogao biti puno bolji od ove sezone jer bi imali stvarno dobre igrace,i playmakera sto nisu imali od effenberga...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
4 će biti u mreži jadnoga Bayera, dugo će pamtiti meć koji se aBd igra u srijedu. 

Nije losa zamisao. Ali ipak bih mi bilo veoma zao Riberyja, igrac kojeg je milina gledati.neno#4 je napisao/la:po meni trebalo bi prodati riberya i uzeti diega i eventualno srnu,a tu poziciju lijevog krila ima olic i bastian kojem je to prirodnija pozicija,a hamit desno, i jos jednog brzog spica,a tonija prodati dok se jos pare mogu uzeti i bayern bi mogao biti puno bolji od ove sezone jer bi imali stvarno dobre igrace,i playmakera sto nisu imali od effenberga...
Jedno je jasno, Ribi postaje sve veca zvijezda, kojeg svi veci klubovi zele da vide u svojim redovima. On polako prevazilazi Bundesligaske okvire, i sam kaze da mu je san da igra u klubu koji ce biti vjeciti kandidat za osvajanje LP-a. On kad ima svoj dan, sam rijesava utakmice, a kada ne igra dobro, cesto se desi da se komplet ekipa uklopi u to sivilo. Protivnicima je jasno odakle prijeti najveca opasnost, pa odmah u startu postave dva flastera na njega, koji pretezno ne prate utakmicu, nego samo kako ce zaustaviti njega, ili ga isprovocirati, sto im u zadnje vrijeme uspjeva, pa je cesto zbog svog temperamenta na ivici iskljucenja.
Bilo je par utakmica kada Bilal nije igrao, a ostali su pruzali zavidne partije (Schweini, Poldi), sto se uklapa u tvoju pricu da Schweiniju bolje pase lijeva strana. A ja bih jos dodao da mu u Bayernu ne odgovara podredjeni polozaj u odnosu na Riberyja, jer kako drugacije objasniti tako lose partije...
Znam da nisam nista novo rekao, ali poenta je, kao sto je neko podavno napisao...prodati Riberyja (sto ne bih zelio) ili kupiti jos jednog ili dvojicu extra igraca (sto i sam Ribi zahtjeva), hem bi bili jaci, hem bi Ribery konacno dobio vise prostora, jer ne bih bio jedina udarna igla.
Sta ce od toga svega biti, ostaje da se vidi...
Vom Jäger zum Gejagten
Šta se ono pišu nakve špekulacija Toni za Ronaldinha, šta će nam alkoholičar i pastuh, bolje da maneken ostane. Kako god bilo mislim da če oni Tonija prodati te dovesti nekoga napadače jer Luca je nakav nezainteresovan u posljednje vrijeme. Potrebno je tu dosta svježine, volio bih Španse vručine malo tj Villu, u vezi možda Silva....ahh šta bi bilo kad bi bilo.
Hoću MAURA ZARATEEEEEEEEEEEA.

Hoću MAURA ZARATEEEEEEEEEEEA.

slazem se, treba njemmu murinha ili fergusona za vrat i poslat ga u liverpool ili mancu pa da vidi kako se ispada iz prvih 11... a ne da nece izvoditi penalePapilon20 je napisao/la:Ako u Bayernu imaju planove da slijedeca sezona bude mnogo bolja od ove ,onda bi pod svaku cijenu trebali zadrzati Riberija .Zajebavo se ili ne ,covjek je velika klasa i Bayernu treba jedan takav .Samo treba se naci jedan dobar trener koji ce mu objasnit par stvari i to je to.
- rob do bagro
- Kontakt:
ocekujem pobjedu protiv Bayera i ako tu pobjedimo mi smo prvaci 100%,sto se tice pojacanja diego bi nam dobro dosao... prica se da bi volio doci u bayern sad kolko je to tacno nemam pojma
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A svako jutro procitam novi naslov za Diega i Riberija ,ne znam vise sta da vjerujem ,tako da je najbolje sacekati kraj ,pa onda preko ljeta vidjet sa sigurnoscu sta ce biti .Veceras igramo protiv protivnika koji u zadnje vrijeme najvise odgovara Bayernu .Ja mislim u zadnji 14 utakmica u Munchenu ,Bayern je zabiljezio 13 pobjeda i 1 remi .Pobijediti njih ,i onda navijat za BVB 

gdje ce se moci gledati veceras tekma ima li koji kvalitetan link,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- rob do bagro
- Kontakt:
evo ti ovaj link imas sve tekme
http://www.rojadirecta.com
http://www.rojadirecta.com
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
zanimam me koliko gledanje jedne tekme oduzme mb-a,ako neko zna da mi kaze jer sam ogranicen,,hvala VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
300-400 po utakmiciisakovich je napisao/la:zanimam me koliko gledanje jedne tekme oduzme mb-a,ako neko zna da mi kaze jer sam ogranicen,,hvala VOLIM BAYERN

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa računaj sam, znaš i sam koliko iznosi jedan divix cd. 700mb 90minuta. Ali preko toga sigurno uzima nešto manje, zato je najbolje imati Wirless net gdje imaš neograničen limit.
Bayern dobija akoBogda
Bayern dobija akoBogda

Nevjerovatno!!!
Diego je potpisao za Bayern, samo da se klubovi dogovore jel 25 miliona ili 30 miliona za prelazak, također Luis Van Gaal potpisao dvo-godišnji ugovor. Uskoro će se objavitit to sve sa klubovima. Bio je tajni sastanak između managera Diega i BAyerma i sve je riješeno.
Kao što sam rekao ne vjerujte nikad španskim i talijanskim novinama koji izmišljaju da bi se bolje prodali. Engleski i Njemački su vjerodostojni , naravno Njemački najviše jer ne pišu nikad bez dokaza.
Bild.de

Diego je potpisao za Bayern, samo da se klubovi dogovore jel 25 miliona ili 30 miliona za prelazak, također Luis Van Gaal potpisao dvo-godišnji ugovor. Uskoro će se objavitit to sve sa klubovima. Bio je tajni sastanak između managera Diega i BAyerma i sve je riješeno.
Kao što sam rekao ne vjerujte nikad španskim i talijanskim novinama koji izmišljaju da bi se bolje prodali. Engleski i Njemački su vjerodostojni , naravno Njemački najviše jer ne pišu nikad bez dokaza.
Bild.de

- el-fighter
- Kontakt:
Jel ovo neka šala.Rz88 je napisao/la:Nevjerovatno!!!
Bild.de![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije, već realnost. Tako je i najblje, još samo Hleb i to je to. Ja ne volim Gomeza nešto, meni bezze ko Ariano svojevremeno.
- el-fighter
- Kontakt:
Nemam ja ništa protiv Diega, nego mi čudno. Italijanski mediji su me toliko uvjerili da je Diego sve ugovorio sa Juventusom. Dobar potez uprave Bayerna.
Velež do groba života mi moga
Vodimo 2:0, idemo po još golova.....Potrebni su nam. 
Edit: 3:0 Podolski majstor, ako ikako može neka ostane.

Edit: 3:0 Podolski majstor, ako ikako može neka ostane.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.