Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slazem se, barem je on davao svoj maksimum. Gospodski se razisao, nek mu je sa srecom.urednik je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:30Ne znam kako vas nije sramota pisati za Miletića što pišete. Momak je došao u klub kao četvrta opcija na štoperskoj poziciji, a svi znamo šta to znači kod Amara (ala Ćutuk čini mi se svojevremeno). Odigrao je sve i jednu utakmicu borbeno i korektno, a to što je u neka doba vjerovatno zbog svog pristupa u se i svoje kljuse postao i prvotimac nije razlog da se blati. Ima ovdje vjerovatno raje koja ima kojekakvih provjerenih informacija, pa nek se kaže kolika mu je bila plata, šta je dogovoreno prilikom raskida ugovora, i da li je na polusezoni imao ponudu pa nije prihvatio da ne ostavi ekipu na cjedilu?
Sretno momčino!
Tako je, i meni je isto bio sasvim ok za ulogu u ekipi. Cak se sjecam da je dosta dobro odigrao derbi na Grbavici. Nema razloga za ruznog pisanja.urednik je napisao/la: ↑24 maj 2021, 17:30Ne znam kako vas nije sramota pisati za Miletića što pišete. Momak je došao u klub kao četvrta opcija na štoperskoj poziciji, a svi znamo šta to znači kod Amara (ala Ćutuk čini mi se svojevremeno). Odigrao je sve i jednu utakmicu borbeno i korektno, a to što je u neka doba vjerovatno zbog svog pristupa u se i svoje kljuse postao i prvotimac nije razlog da se blati. Ima ovdje vjerovatno raje koja ima kojekakvih provjerenih informacija, pa nek se kaže kolika mu je bila plata, šta je dogovoreno prilikom raskida ugovora, i da li je na polusezoni imao ponudu pa nije prihvatio da ne ostavi ekipu na cjedilu?
Sretno momčino!
Da se trazi trener Frosinone, Ascoli ili SPAL, rekao bi uredu. Ali mi pricamo o treneru ciji je posao u BiHPL. On bi trebao da poznaje ligu, igrace, sve te stvari. Drugo je kad ti stranac dodje u uredjen klub, ligu, gdje ima i neki budzet. Ovako dolazi gdje to nema, i tu ti treba osoba koja moze nesto da izvuce iz toga sto ima, i da nadje nekoliko igraca koji su u okviru budzeta a koji bi trebali da pokazu nesto.
Trenutno korisnika/ca: delinjo, Direktorcic, DUVNO1921, F1921B, Hrasno15, nedimmmm1337, nindza, Proximic, Tramvaji29877 i 79 gostiju.