Za titulu izgubljenu je najvise krivo Sarajevo jer nisu znali da rutinski provedu kraju dobivenu titulu, al da vas je Vico pogurao u trenutcima kada ste prisli Sarajevu na 5 bodova je cinjenica. To sto ti meni prisivas da sam pisao je bilo nakon krade u BL od strane Gigovica, i to ne poricem, al isto pogledaj moje postove gdje sam vam cestitao titulu, kakva god da je. Uhvatio si se mog komentata gdje sam rekao da je Maksimovic neznalica, da pored ovakvih igraca u svom timu igraju lose. Dovedi boljeg trenera od njega pa ces vidjeti koliko je on los trener, s obzirom kakve igrace ima. Isto je bilo prica za Marinovica, pa su se pitari upalili, ispostavilo se na kraju da smo bili upravu. Cut cemo se nakon nastupa vaseg u Evropi, pa cemo vidjeti ko je bio u krivu.jubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:07Vise si se ti upalio od mene haha.a sto bi vico pokusavao vama uzeti evropu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:52Ko te **** kralju, bmk za tebe sta ti mislis o meni i mom pisanju. Kad prestanes da uzimas srcu pisanja anonimnih likova na nekom forumu bolje ce ti biti, do tada crkni na svaku napisanu. Nista nama Vico nije dao, pokusao je uzeti, al uzece malo sutra.kakve njemu ima veze je l igrate vi zeljeznicar sarajevo zrinjski siroki tuzla siti?nema dvostrukih arsina ako je titula neregularna i ako je sezona katastrofa onda je i vasa evropa poklonjena.vico nama sredio titulu sarajevu kup a vama evropu.posteno?posteno
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sad me zbunise ove kljukuse,
jel do igraca ili Vice?

jel do igraca ili Vice?

tz tz tz tz tz tz
- ElCartel11
- Kontakt:
Vi Lemdari i ekipi nesmijete ni otici prijetiit on vas sam posamara

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Karma je kucka.Valjo im je Vico kad je prekinuta sezona i kad su dobili titulu na ruke.Cestitke regularnim prvacima BorcunekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:20Za titulu izgubljenu je najvise krivo Sarajevo jer nisu znali da rutinski provedu kraju dobivenu titulu, al da vas je Vico pogurao u trenutcima kada ste prisli Sarajevu na 5 bodova je cinjenica. To sto ti meni prisivas da sam pisao je bilo nakon krade u BL od strane Gigovica, i to ne poricem, al isto pogledaj moje postove gdje sam vam cestitao titulu, kakva god da je. Uhvatio si se mog komentata gdje sam rekao da je Maksimovic neznalica, da pored ovakvih igraca u svom timu igraju lose. Dovedi boljeg trenera od njega pa ces vidjeti koliko je on los trener, s obzirom kakve igrace ima. Isto je bilo prica za Marinovica, pa su se pitari upalili, ispostavilo se na kraju da smo bili upravu. Cut cemo se nakon nastupa vaseg u Evropi, pa cemo vidjeti ko je bio u krivu.jubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:07Vise si se ti upalio od mene haha.a sto bi vico pokusavao vama uzeti evropu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:52Ko te **** kralju, bmk za tebe sta ti mislis o meni i mom pisanju. Kad prestanes da uzimas srcu pisanja anonimnih likova na nekom forumu bolje ce ti biti, do tada crkni na svaku napisanu. Nista nama Vico nije dao, pokusao je uzeti, al uzece malo sutra.kakve njemu ima veze je l igrate vi zeljeznicar sarajevo zrinjski siroki tuzla siti?nema dvostrukih arsina ako je titula neregularna i ako je sezona katastrofa onda je i vasa evropa poklonjena.vico nama sredio titulu sarajevu kup a vama evropu.posteno?posteno

-
- Kontakt:
Ma valjda se Fadil otvori jos malo, bar milion jos za RSD.
"JOŠ OD 1926"
Krajnje nesportski...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Daj još 4 miliona da budemo dobro organizovan i uspješan, samoodrživ kolektiv, ko Borac.
Kad je update na transfermarket da vidimo cijene igraca novih sampiona,kad pogledam vrijednosti drugoplasirane ekipe ne mogu ni da zamislim cijenu jednog Ziljkica reprzentativca BiH i sampiona BiH ili mladih igraca vezanih visegodisnjim ugovorima, standardnim u U21 i osvajacima titule,Milojevic,Lukic,Cavic...
- Beduin
- Kontakt:
Koja seljadija i malogradjanstvo, jel vas stid forumski Pitari? Cuj samare dijelili igracima, a Dusana Hodzica neko glavom udario. Ovo je Zagor potego glavucom, kvota 1.10 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zamislite da je Zrinjski ugostio premijera koji je na optuzenickoj klupi.
Nebi ostao od moralisanja .
Komsije kakvi ste za x da pogurate ?
Nebi ostao od moralisanja .
Komsije kakvi ste za x da pogurate ?
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 24 maj 2021, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- forza_juve
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Molim Borac da pusti kup Sarajevu
Jer poslije ove tucnjave u Butmiru
Krave KS i poljoprivrednog drustva Butmir zbog soka ne daju mlijeko
Ako ostane Sarajevo i bez kupa
Onda slijedi novo tabanje igraca
E onda ne samo da cemo ostat bez mlijeka KS nego i bez krava
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:54Molim Borac da pusti kup Sarajevu
Hvala unaprijed

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pa stvarno im je neki nacin, pojave se na treningu i tuku igrace - svasta cu procitati :S Tacno im treba pustiti kup da se smire, neces ziv ostati od njihovog plakanja iduce sezone :Ssvrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:54Molim Borac da pusti kup Sarajevu
Hvala unaprijed
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
Mitomani se nisu sabrali ni da gibiru podijele igračima. Nema veze što je taj isti njihov klub dužan do jaja, nema veze što su prosuli Evropu za sto godina postojanja. Pa veći je vama udar nego HZ, obrijali vas igrači iz kola u kolo, prosuli bodove a vi ništa, još se nagguzili i kažete daj jossvrakino1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:54Molim Borac da pusti kup Sarajevu
Hvala unaprijed
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.