Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakva emocija, atmosfera...Liga sampiona

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Pa jasno, ulupana je ogromna lova u Čelik u zadnjih nekoliko decenija koju je neko otpuhao. Ova budžetska sredstva o kojima ovdje pričamo se koriste direktno za izgradnju stadiona i odmah ću reći da je to čak i malo, minimalno s obzirom koliko nam je stadionom uzeto, a nekom drugom dato na gotovo. Dakle, ovo je kap u moru.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:43Upumpavali jesu (Grad) ali u svoje privatne džepove, odnosno kolegama u klubu postavljenjim na rukovodeća mjesta po stranačkim instrukcijama. Čelik godinama bio samo pokriće za pljačku i izvlačenje novca iz budžeta Grada. Kod vas je sada to drugačije, radi se za klub i u interesu kluba, i neka se daje.Baader je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:33Da, s tim da nemoj zaboraviti da su vama ove pare upumpavali nekoliko decenija.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:30Jbt, preko 1.4 mil. iz budžeta Veležu, a recimo mi se hrvamo s politikom godinu dana da Čelik dobije samo ono što mu pripada, tačnije kirije od poslovnih prostora Bilinog P. ( Oko 18.ooo mjesečno)![]()
Mislim, ja sam odavno govorio da vas politika gura opasno, a evo i sada dokaza crno na bijelo. Vi to niste priznavali ili niste željeli. Neko se svim silama bori protiv, a nekog politika nemilice gura, i to je tako. Borac, Velež, Zrinjski itd.
A dal je ovo kod vas novac iz budžeta Grada ili budžet Federacije ?
Što se tiče politike, ako je ovo političko guranje onda je svakome isto, svaki klub ima neki novac iz budžeta ovog ili onog, a ovako mogu reći i za Čelik da vas gura jer ste od grada dobili 500.000 KM nema ni pola godine.
Mala razlika nas i ostalih klubova je što su navijači jedan ogroman faktor u funkcionisanju i pomaganju kluba, koliko god neko to ismijavao ili omalovažavao. Mi i klub smo jedno

A budžetska sredstva su sve zajedno obuhvaćena i iz Grada, i iz Kantona i iz Federacije.
Zamolio bih nekog od navijaca Sarajeva da napise ko su nam moguci protivnici u ligi sampiona i sta ako ispadnemo u prvom kolu? Da ne trazim sad to, znam da su zakomplikovali sa ovom konferencijskom ligom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi nama uopšte bili isti protivnici jer bi bili nosioci a vi niste, mislim da još uvijek imate bosanski koeficijent a ne svoj.
Postavio je momak iznad.
Banjalučka ekipa će imati izuzetno težak posao s obzirom da će biti nenositelj. Borac ima mizeran koeficijent 1.600 što je manje čak i od ekipa koje igraju pretkvalifikacije - kosovske Prištine i farskog Torshavna.
Mogući protivnici Borca u prvom pretkolu su Dinamo Zagreb, Ludogorec, Malmö, Cluj, Legia, Sheriff, Ferencvaros, Škendija, Slovan Bratislava, Dinamo Tbilisi, Žalgiris, Flora, Budućnost, Kairat, Lincoln i Riga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Igraci Borca ubijeni od alkohola, naši od batina. Bice to jedan fudbalski spektakl.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ko te **** kralju, bmk za tebe sta ti mislis o meni i mom pisanju. Kad prestanes da uzimas srcu pisanja anonimnih likova na nekom forumu bolje ce ti biti, do tada crkni na svaku napisanu. Nista nama Vico nije dao, pokusao je uzeti, al uzece malo sutra.jubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:52Sta imam s tobom normalno pricati pljujes sve sto ima s borcem i zelis nam sve najgore.samo ti uzivaj u uspjehu svog kluba ove sezone i zapamti da vam je vico.donio evropu i budite zahvalninekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:45Ja gori sto pokusavam normalno pisati sa debilom poput tebe, sa Schlagerom i Tristanom se moze jedino normalno pricati.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Ali nije ni Mortem od jučer:Madafaka je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:55Pa oni i trebaju to da rade, apsolutno logicno, samo je smijesno kada citam šatro provokacije navijaca ciji klubovi nemaju titule ili koji je nisu osvojili od 2013, koji ne mogu vise ni Evropu da izbore![]()
"Banjalučka ekipa će imati izuzetno težak posao s obzirom da će biti nenositelj. Borac ima mizeran koeficijent 1.600 što je manje čak i od ekipa koje igraju pretkvalifikacije - kosovske Prištine i farskog Torshavna."
-
- Kontakt:
Vise si se ti upalio od mene haha.a sto bi vico pokusavao vama uzeti evropu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:52Ko te **** kralju, bmk za tebe sta ti mislis o meni i mom pisanju. Kad prestanes da uzimas srcu pisanja anonimnih likova na nekom forumu bolje ce ti biti, do tada crkni na svaku napisanu. Nista nama Vico nije dao, pokusao je uzeti, al uzece malo sutra.

Ovdje sve imaš jaro
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... jB0famvaEM
Ako ispadneš u prvom kolu ideš u drugo kolo ECL, a ako prođeš prvo kolo LŠ i ispadneš u drugom ideš u treće kolo EL, ako tu ispadneš ideš u play-off ECL
-
- Kontakt:
Kako RSD uspijeva da sa ovako jeftinom ekipom bude treci, svaka cast sportskom sektoru RSD.
"JOŠ OD 1926"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
ExBlueone je napisao/la: ↑24 maj 2021, 12:59Ali nije ni Mortem od jučer:
"Banjalučka ekipa će imati izuzetno težak posao s obzirom da će biti nenositelj. Borac ima mizeran koeficijent 1.600 što je manje čak i od ekipa koje igraju pretkvalifikacije - kosovske Prištine i farskog Torshavna."

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Svima Velez nebitan, a svima puna usta Veleza 

Zašto su kriminalci iz Platonove ovoliko trigerovani Veležom?
Nista se ni vi pretrgli s plaćama, manje su vam nego kod nas al gledaj bodovne razlike. Mora da je ljubav prema klubu prevagnulaveteran 1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 13:10Kako RSD uspijeva da sa ovako jeftinom ekipom bude treci, svaka cast sportskom sektoru RSD.

Velika bruka bi bila da pojedini igrači odbiju igrati finale kupa.. Razumljiv je revolt navijača, al ovim su napravili veliku štetu klubu, nisu ni svjesni koliku..
Vjerovatno jer ćete im naredne sezone biti jedini ozbiljan konkurent za titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.