Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Kako loša odbrana
zar nije löw nogiro müllera i hummelsa iz reprezentacije?
-
- Kontakt:
Afrofrancuska, Portugal i Engleska su favoriti. Osobno bih lovu stavio na Portugal. Jaki, čvrsti, kompaktni, a naprijed brutalan arsenal. CR7 će ih sigurno držati našpanane jer vjerujem da gori od želje za trofejom.
-
- Kontakt:
Angelovski danas/sutra objavljuje spisak Makedonaca
-
- Kontakt:
Makedonija:
Golmani:
Stole Dimitrievski
Damjan Šiškovski
Risto Jankov
Odbrana:
Stefan Ristovski
Visar Musliu
Egzon Bejtulai
Kire Ristevski
Gjoko Zajkov
Ezgjan Alioski
Darko Velkovski
Vezni red:
Arijan Ademi
Enis Bardhi
Stefan Spirovski
Boban Nikolov
Tihomir Kostadinov
Ferhan Hasani
Eljif Elmas
Daniel Avramovski
Darko Čurlinov
Marjan Radeski
Napad:
Goran Pandev
Aleksandar Trajkovski
Ivan Tričkovski
Vlatko Stojanovski
Milan Ristovski
Krste Velkovski
Golmani:
Stole Dimitrievski
Damjan Šiškovski
Risto Jankov
Odbrana:
Stefan Ristovski
Visar Musliu
Egzon Bejtulai
Kire Ristevski
Gjoko Zajkov
Ezgjan Alioski
Darko Velkovski
Vezni red:
Arijan Ademi
Enis Bardhi
Stefan Spirovski
Boban Nikolov
Tihomir Kostadinov
Ferhan Hasani
Eljif Elmas
Daniel Avramovski
Darko Čurlinov
Marjan Radeski
Napad:
Goran Pandev
Aleksandar Trajkovski
Ivan Tričkovski
Vlatko Stojanovski
Milan Ristovski
Krste Velkovski
Iznenasit cu se ako francuzi ne uzmu.
Portugalci su mi ekipa koja bi mogla razvalit ovo euro a isto tako rano ispast. Nista me nece od njih cudit.
Francuska Engleska bi trebali doc do polufinala a druge dvije ekiöe bi trazio izmedju Portugala, Njemacke i Belgije.
Portugalci su mi ekipa koja bi mogla razvalit ovo euro a isto tako rano ispast. Nista me nece od njih cudit.
Francuska Engleska bi trebali doc do polufinala a druge dvije ekiöe bi trazio izmedju Portugala, Njemacke i Belgije.
Švabe ispadaju već u grupi... nemaju apsolutno niti jednog igrača koji bi mogao individualno donijeti neki viši nivo. Trenutno su skup solidnih igrača sa lošom odbranom... da nisu u grupi u kojoj jesu možda bi se i progurali do četvrtfinala, ovo pa-pa..
Zaboravio sam da prolaze i 4 trećeplasirane... to ih možda izvuče
Zaboravio sam da prolaze i 4 trećeplasirane... to ih možda izvuče
ako je neko imao karte za eurro i nije ih vratio, juče je završeno storniranje karata od strane uefe, ako su karte još u profilu važeće su 

Brighton, Leeds i Wolvesi imaju reprezentativca Španije, ali Real Madrid ne 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali napadačke opcije Španije 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Samo 24 igrača kod Španije. Znači da ima mjesta za još 2 igrača.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa kad su svi povrijedjeni(Ramos,Carvajal,Vasquez),ali ne razumijem nepozivanje Nacha,mislim da je malo reci koliko je zasluzio da se nadje na spisku ali eto.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel moguće da nema ništa bolje od onog krkana Traorea? Pa Aspas je imao super sezonu npr., a nema ga na spisku.
Pa i meni je za Nacha čudo.
Veliki dobitak je Laporte sa druge strane. Francuzi nek' se drže tužnookog retarda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Goalkeepers: Unai Simon (Athletic Bilbao), David de Gea (Manchester United), Robert Sanchez (Brighton).
Defenders: Jose Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric Garcia (Manchester City), Diego Llorente (Leeds), Cesar Azpilicueta (Chelsea).
Midfielders: Marcos Llorente (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Thiago (Liverpool), Koke (Atletico Madrid), Fabian (Napoli), Dani Olmo (RB Leipzig), Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain).
Forwards: Gerard Moreno (Villarreal), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolves), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad).
Sta bi od onakve reprezentacije
Prije im klupu grijali silva i fabregas a sad nemaju u prvih 11 takvu klasu
Defenders: Jose Gaya (Valencia), Jordi Alba (Barcelona), Pau Torres (Villarreal), Aymeric Laporte (Manchester City), Eric Garcia (Manchester City), Diego Llorente (Leeds), Cesar Azpilicueta (Chelsea).
Midfielders: Marcos Llorente (Atletico Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Rodri (Manchester City), Pedri (Barcelona), Thiago (Liverpool), Koke (Atletico Madrid), Fabian (Napoli), Dani Olmo (RB Leipzig), Pablo Sarabia (Paris Saint-Germain).
Forwards: Gerard Moreno (Villarreal), Alvaro Morata (Atletico Madrid), Ferran Torres (Manchester City), Adama Traore (Wolves), Mikel Oyarzabal (Real Sociedad).
Mislim da su cak i od Svaba losiji.soxx je napisao/la: ↑24 maj 2021, 14:24Goalkeepers: Unai Simon (Athletic Bilbao), David de Gea (Manchester United), Robert Sanchez (Brighton).
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
I tako Southgate je odlucio ici na euro bez svog drugog najboljeg igrača.
Ma ne sta je nas,nego stvarno zvuci bizarno i nestvarno
Ma ne sta je nas,nego stvarno zvuci bizarno i nestvarno
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.