Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Najvise zasluga za osvajanje nase titule ima Sarajevo.sta se ljudima desilo ja ne znam ali hvala im.kad se ekipa borca stavi na papir stvarno izgleda strasno.mehanovic moraitis lukic i markovic koji je nq pozajmici(dao 10 golova) znaci 4 napadaca ne zna se koji je veca zvijer.ziljkic zakaric vranjes meleg sredina uzelac jovanovic coric pavlovic zadnja linija.. uz par dobrih pojacanja moglo bi se proci pretkolo u evropi.zna li neko koji je klub zadnji put osvojio duplu krunu?
-
- Kontakt:
Iskusni, sve ono sto su prebacivali paznju i dizali galamu na Borac oni su radili...napad najbolja odbrana...jesu namazani **** sliku svoju... 

U zivotu je vazno biti BORAC!!!
-
- Kontakt:
vlakanje je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:09Nije iskljuceno.veteran 1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:01Ma ja kontam da su oni odbili da to uzmu, rekli neka hvala nama to ne treba, mi smo RSD, politici nije mjesto u nasem klubu.
Ahahahahahhahaha, joj Reufe![]()
Juce su namjerno promasili penal koji nije bio.

"JOŠ OD 1926"
- forza_juve
- Kontakt:
Strašno izgledaju nema šta još kada tome dodamo sudijsko delegiranje od bivšeg predsjednika onda ste stvarno mocnijubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:10Najvise zasluga za osvajanje nase titule ima Sarajevo.sta se ljudima desilo ja ne znam ali hvala im.kad se ekipa borca stavi na papir stvarno izgleda strasno.mehanovic moraitis lukic i markovic koji je nq pozajmici(dao 10 golova) znaci 4 napadaca ne zna se koji je veca zvijer.ziljkic zakaric vranjes meleg sredina uzelac jovanovic coric pavlovic zadnja linija.. uz par dobrih pojacanja moglo bi se proci pretkolo u evropi.zna li neko koji je klub zadnji put osvojio duplu krunu?
Čuj ko je osvojio, eto ti se sada praviš mutav pa ne znaš.
Evo da te napomenem taj isti klub kojem si uputio zahvalnicu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
A o kakvim novcima se tu radi ? Nisam upratio, ko i koliko novca upumpava u Velež ?
Neka vas ne prepila kad se sad stavi krov na dvije tribine preko ljeta, cuvajte zivce 
[/quote]
Protiv normalnih uslova na stadionima mogu biti samo nenormalni ljudi. Da jos puknete tribinu iza klupa i odlicno...

[/quote]
Protiv normalnih uslova na stadionima mogu biti samo nenormalni ljudi. Da jos puknete tribinu iza klupa i odlicno...
Jucer na utakmici ulazi Abid Mujagic, a komentator kaze "Ulazi mladi Mujagic" covjeku 27 godina. 

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Da to sam zaboravio.nadam se da ce se trend nastaviti i sljedece sezone.ne da mi se nervirati hocemo li pobjediti ili ne ovako kad vico delegira i sve upicani bas je opusteno.ako bog da da se nastavi jos dugi niz godina.a mozda i ako ima.neke kontakte u uefi da sredi da.i tamo budu nase sudije.lijepo je biti navijac borca.cak i ako ispadnemo odmah imamo.igrati konferencijsku ligu.prejakoforza_juve je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:14Strašno izgledaju nema šta još kada tome dodamo sudijsko delegiranje od bivšeg predsjednika onda ste stvarno mocni
- forza_juve
- Kontakt:
Takva sreća nije dugog vijeka, sacekajmo malo pa ćemo se uvjeriti. Politika vas ukopala, politika vas vratila i politika će vas opet ukopati ali ovaj put bez povratkajubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:23Da to sam zaboravio.nadam se da ce se trend nastaviti i sljedece sezone.ne da mi se nervirati hocemo li pobjediti ili ne ovako kad vico delegira i sve upicani bas je opusteno.ako bog da da se nastavi jos dugi niz godina.a mozda i ako ima.neke kontakte u uefi da sredi da.i tamo budu nase sudije.lijepo je biti navijac borca.cak i ako ispadnemo odmah imamo.igrati konferencijsku ligu.prejakoforza_juve je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:14Strašno izgledaju nema šta još kada tome dodamo sudijsko delegiranje od bivšeg predsjednika onda ste stvarno mocni
Do tada Borac

❤️1946❤️
To je pomoć oko infrastrukture i sličnih projekata, nikakvo upumpavanje u nečije džepove.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:15A o kakvim novcima se tu radi ? Nisam upratio, ko i koliko novca upumpava u Velež ?
Da nema izgradnje stadiona, tada bi to upupavanje bilo nelogično i sumnjivo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Jbt, preko 1.4 mil. iz budžeta Veležu, a recimo mi se hrvamo s politikom godinu dana da Čelik dobije samo ono što mu pripada, tačnije kirije od poslovnih prostora Bilinog P. ( Oko 18.ooo mjesečno) 

- Shategabri
- Kontakt:
Komšijama ovo odgovara, oni svakako nisu konkurentni, a mi ne osvajamo trofeje. Win - win.
Koševo Zapad
Da, s tim da nemoj zaboraviti da su vama ove pare upumpavali nekoliko decenija.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:30Jbt, preko 1.4 mil. iz budžeta Veležu, a recimo mi se hrvamo s politikom godinu dana da Čelik dobije samo ono što mu pripada, tačnije kirije od poslovnih prostora Bilinog P. ( Oko 18.ooo mjesečno)![]()
Kare pomoć oko infrastrukture 
Izgradili 3 stadiona

Izgradili 3 stadiona
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Mogli bi ali necete. Najvise zahvaljujuci neznalici Maksimovicu, koji bi sa ovom ekipom bez pomocu sudija kakvu je imao i orevise zavrsio na 5 ili 6 poziciji. Dovedite Lalatovica pa ces vidjeti koliko ste losi s obzirom na kadar kojim raspolazete.jubitubi je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:10Najvise zasluga za osvajanje nase titule ima Sarajevo.sta se ljudima desilo ja ne znam ali hvala im.kad se ekipa borca stavi na papir stvarno izgleda strasno.mehanovic moraitis lukic i markovic koji je nq pozajmici(dao 10 golova) znaci 4 napadaca ne zna se koji je veca zvijer.ziljkic zakaric vranjes meleg sredina uzelac jovanovic coric pavlovic zadnja linija.. uz par dobrih pojacanja moglo bi se proci pretkolo u evropi.zna li neko koji je klub zadnji put osvojio duplu krunu?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sasvim.je normalno da bude uspona i padova.vi to najbolje znate jer ste prokockali +13 i jos.vam olimpik ucini uslugu i istupi i sigurna 3 boda dobijete.da ste se samo malo vise skoncentrisali osvojili bi titulu i mi tu nista ne bi.mogli.ni mi ni vico ni dodik.i ne bi se diskutovalo ovoliko uopste.prema tome SAM PA SAM SE UBIA TAKO TI JE TO.a sto se tice politike, dok nas ne ukopa opet BORAC LIGA SAMPIONAforza_juve je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:27Takva sreća nije dugog vijeka, sacekajmo malo pa ćemo se uvjeriti. Politika vas ukopala, politika vas vratila i politika će vas opet ukopati ali ovaj put bez povratka
Do tada Boracprotiv predstavnika druge države

Upratio sam te sve sto si prognozirao za borac ispusio si.bolje se vrati okopavanju njive izbaci tu negativnu energiju.vidjecemo vas u evropinekoIzMostara je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:36Mogli bi ali necete. Najvise zahvaljujuci neznalici Maksimovicu, koji bi sa ovom ekipom bez pomocu sudija kakvu je imao i orevise zavrsio na 5 ili 6 poziciji. Dovedite Lalatovica pa ces vidjeti koliko ste losi s obzirom na kadar kojim raspolazete.
Joj Bojčevca jesu se upalili, a zaboravljaju da u Evropi ne sude sudije iz manjeg BH eniteta. U Vrapčićima ne bi pole prešli da im nije sudija, a ne kad im dođu duplo kvalitetnije ekipe od njih... 
Zapamtite dobro, svaka ekipa koja protiv Borca odigra visoki pressing, ubiće hljeb u ovoj dizelaškoj ekipi...

Zapamtite dobro, svaka ekipa koja protiv Borca odigra visoki pressing, ubiće hljeb u ovoj dizelaškoj ekipi...

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 24 maj 2021, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Chapman1886
- Kontakt:
sarajlice isplaćuju 7 miliona km na plate i opet na rkauu im krvi čitav svjet i tuzlaci što su oni mentalno na nivpu pičćki..13bodova sram vas bilo mrš u rupice sramote jedne
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Upumpavali jesu (Grad) ali u svoje privatne džepove, odnosno kolegama u klubu postavljenjim na rukovodeća mjesta po stranačkim instrukcijama. Čelik godinama bio samo pokriće za pljačku i izvlačenje novca iz budžeta Grada. Kod vas je sada to drugačije, radi se za klub i u interesu kluba, i neka se daje.Baader je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:33Da, s tim da nemoj zaboraviti da su vama ove pare upumpavali nekoliko decenija.Convicts1988 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 11:30Jbt, preko 1.4 mil. iz budžeta Veležu, a recimo mi se hrvamo s politikom godinu dana da Čelik dobije samo ono što mu pripada, tačnije kirije od poslovnih prostora Bilinog P. ( Oko 18.ooo mjesečno)![]()
Mislim, ja sam odavno govorio da vas politika gura opasno, a evo i sada dokaza crno na bijelo. Vi to niste priznavali ili niste željeli. Neko se svim silama bori protiv, a nekog politika nemilice gura, i to je tako. Borac, Velež, Zrinjski itd.
A dal je ovo kod vas novac iz budžeta Grada ili budžet Federacije ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.