FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kraj debilnim podjelama kad se krene na utakmice nece vise ljudi gledat vase gluposti a aBd ubrzo vam je kraj. @Ritam U SEZONU NOVU SKUPA CEMO JACI!
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
U SEZONU NOVU SKUPA ĆEMO JAČI, BIT ĆEMO PRVI, A I KUPA OSVAJAČI!
VRATIT ĆEŠ SE GDJE TI JE MJESTO, MANGUPE!
VRATIT ĆEŠ SE GDJE TI JE MJESTO, MANGUPE!
Tako je burazeri...
Jaci od ratova, rezima i partija.
Sad mi nastupamo.
U sezonu novu...
Jaci od ratova, rezima i partija.
Sad mi nastupamo.
U sezonu novu...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Vi bas nemate osjećaja kakvu težinu imaju riječi namjerno fulio penal. Vi to tako lagano pisete, boli vas k..... Svaka cast
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Podrska za ovu djecu sto su danas grijesila, a nasi su jos od predskolskog. Nek ovo bude i vama proba, a u sezonu novu Zelju krece.
Bravo Zeko, ostani brate, imas 4 miliona, daj da se skupimo za iducu godinu, on i Stila nam trebaju. I za Tuceta ima mjesta. Odbrana nam je katastrofa, golmana nemamò, krila nemamo.
Bravo Zeko, ostani brate, imas 4 miliona, daj da se skupimo za iducu godinu, on i Stila nam trebaju. I za Tuceta ima mjesta. Odbrana nam je katastrofa, golmana nemamò, krila nemamo.
Ostavi sve ,i Miletica daj ,dobar je ,a i onaj Milicevic,a i uprava nije losa..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo da prenesem jedan komentar Starovlaha iz jedne grupe :
PostovaniAdmire,
Radio bih ja u Zelji bez plate a vjerujem da ni Bazdarevic ne bi imao neke posebne zahtjeve.
Pitanje je ko odlucuje o strucnom kadru ?
Ko je klub doveo u ovu situaciju a sad posmatra sa strane i nasladjuje se?
Sta planiraju Zeljini gospodari?
Da dovedu klub pred stecaj ili jos gore a onda kazu:”ako ne prodamo pomocni teren klub se gasi “.Kakva ucjena.
Bas me zanima ko je stvarni kupac.
E sad ce da me kritikuju a na zalost ima i uvreda i tvrdnji kako ja sebi pravim prostor.
Nikada nisam spomenuo ni jedno ime,nego sam govorio da iza svakog uspjeha stoji trener i njegovi saradnici a takodje i iza neuspjeha.
Zasluznim se daju medalje i priznanja ali kad imas katastrofalne rezultate sljedi otkaz.
To je svugdje osim u Zelji pa zato i imamo kontinuitet losih rezultata.
PostovaniAdmire,
Radio bih ja u Zelji bez plate a vjerujem da ni Bazdarevic ne bi imao neke posebne zahtjeve.
Pitanje je ko odlucuje o strucnom kadru ?
Ko je klub doveo u ovu situaciju a sad posmatra sa strane i nasladjuje se?
Sta planiraju Zeljini gospodari?
Da dovedu klub pred stecaj ili jos gore a onda kazu:”ako ne prodamo pomocni teren klub se gasi “.Kakva ucjena.
Bas me zanima ko je stvarni kupac.
E sad ce da me kritikuju a na zalost ima i uvreda i tvrdnji kako ja sebi pravim prostor.
Nikada nisam spomenuo ni jedno ime,nego sam govorio da iza svakog uspjeha stoji trener i njegovi saradnici a takodje i iza neuspjeha.
Zasluznim se daju medalje i priznanja ali kad imas katastrofalne rezultate sljedi otkaz.
To je svugdje osim u Zelji pa zato i imamo kontinuitet losih rezultata.
mosa lošmi stićko tit-ula!
klasa
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Misketovci i amarovci
Nema podrske ni djeci sto nemaju blage a ni upravi.
Djeca trebaju da treniraju 24/7 ne da izlaze.

Nema podrske ni djeci sto nemaju blage a ni upravi.
Djeca trebaju da treniraju 24/7 ne da izlaze.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mislio sam na ovog naseg Bendera s teme.
Moc mahale@ majstore prestrog si. Uci za ove junske rokove. Podrska Zeljinoj djeci.
- MocMahale444
Mogu ti mozda babo biti
opusteno.
Imam pravo na svoje misljenje.

To sam ti vec objasnio. Sa svojim pubertetskim postovima pripadas skupini "djece s posebnim potrebama", a samim time nemas pravo na svoje misljenje. Posalji prvo Robustu u pp, pa ako ti odobri, objavi.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:44Mogu ti mozda babo bitiopusteno.
- MocMahale444
Pljuvali po ovom forumu rimi, roki, floki, rex i mjau mjau.
Sad se vratili da brane misketa a kude amara.
**** ih miske i amar, zbog ljudi poput njih navijaci biraju strane.
Mars goFnari **** vas abid sakalas.
Sad se vratili da brane misketa a kude amara.
**** ih miske i amar, zbog ljudi poput njih navijaci biraju strane.
Mars goFnari **** vas abid sakalas.
Memićuuuuuu, odlazi ubleho iz svetinje!!
Povedi sa sobom i londonsku damu od predsjednika, a i sve trenutne fudbalerčiće, zajedno sa el kapitenčićem!!
Povedi sa sobom i londonsku damu od predsjednika, a i sve trenutne fudbalerčiće, zajedno sa el kapitenčićem!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
hahahah ti si brat

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Priču ući ćemo u sezonu jači, uzećemo titulu i kup možemo odmah zaboraviti. Ući ćemo sigurno igrački slabiji nego ove sezone i predstoji nam žestoka borba u kojoj će opstanak u ligi sa dobijenom licencom za sezonu 2022/2023 biti uspjeh. Ono što je najbitnije je da u periodu koji nam sada slijedi krenemo u totalnu rekonstrukciju kluba, da dobijemo novu, kvalitetniju, upravu, da probamo naći dobrog trenera koji će se uklopiti u situaciju koja nam slijedi i po mogućnosti sportskog direktora koji će probati naći igrače koji neće puno koštati a mogu donijeti klubu nešto kroz koju godinu. Otprilike ono što je radio Radnik sa Krstajićem, Krupa jedno vrijeme, Mladost. Uz dobar rad, mi se možemo vratiti na vrh za par godina, ali moraće se žestoko i dobro raditi na svim poljima kako bi to postigli. I naravno da navijači stanu iza toga i budu stalna podrška. Ne vidim način da Željo može ispasti iz lige uz 4000 ljudi u prosjeku na stadionu ko god nam bio na terenu. Nema plakanja, osvrtanja nazad, tako nam je i treba ići naprijed.
-
- Kontakt:
Haj pazi malo sta pises. Mozda ima ljudi ciji clanovi porodice ili djeca su osobe sa posebnim potrebama,i jako je zanimljivo to sto ih svrstavas u red zivotinja koje nemaju pravo na svoje misljenje. Ako nemas dovoljno pameti da skontas sta napises,onda mozes imati suosjecanja.Nema veceg uspijeha od da osobi sa posebnim potrebama das na vaznosti,da se osjeti da je jednaka. Ima drugih nacina da ponizis sagovornika ako to zelis.Ritamreda je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:46To sam ti vec objasnio. Sa svojim pubertetskim postovima pripadas skupini "djece s posebnim potrebama", a samim time nemas pravo na svoje misljenje. Posalji prvo Robustu u pp, pa ako ti odobri, objavi.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:44Mogu ti mozda babo bitiopusteno.
Znam sta si htio postici,ali za sve ima pravi nacin. Zatoni jesmo drustvo u kurcu jer nemamo empatije jedni za druge.
-
- Kontakt:
Samo promijeniti Cerica jer je on za sve kriv, a onda ide dominacija.
Amar zna!
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Direktorcic, Google Adsense [Bot], Levin, Sarun i 47 gostiju.