Kad se samo sjetim Olimpica one godine kad je Haris Harba igrao...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
U sezonu novu skupa cemo jaci, bicemo prvi, a i kupa osvajaci.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Šta li su tebi uvalili umjesto vitaminskih tableta da mi je znati...
Prerano ste poceli slaviti...Ako borac izgubi od slobode a mi uvezemo 2 pobjede, mi smo sampijoni!!
Devedesetka u sudijskoj nadoknadi

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- Generation74
- Kontakt:
Čestitam navijačima Borca na osvojenoj tituli. Mi smo uredno izgubili 6 bodova na Hasetu u direktnoj borbi i tu više nema priče. Baška što nam je tim nakon odlaska Rahmanovića i Tatara, te povrijeđenog Ahmetovića izgkedao kao udruženje pčelara i aviomodelara.
Sretno svima u Evropi, posebno Veležu, a nama predstoji arapsko proljeće. Nadam se da ćemo u srijedu spasiti sezonu...
Sretno svima u Evropi, posebno Veležu, a nama predstoji arapsko proljeće. Nadam se da ćemo u srijedu spasiti sezonu...
Miroslav Stevanović, Ognjen Vranješ i Srđan Grahovac bi se mogli vratiti u Borac.
Majstore ne vodi ih Arkan, nego Vico.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Uskoro se ocekuje dolazak Griezmana, Kantea i Oblaka u borac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Za sta im čestitate? Ljudi nisu izgubili od kad je Vico preuzeo tron saveza.
Al prati ti slijeda. Dodik se fokusira na fudbal i postavlja zeta za predsjednika Borca, pa taj zet ili sta je već, iz Borca ide za Predsjednika fudbalskog saveza drzave, i od tada Borac dobija sve redom, i od tada svaka utakmica obiluje sudijskim greskama u korist Borca.
I da im čestitamo?
I nikad bosnjacka politika nije gurala ni jedan klub, na sličan način . Nemojte mi te price. Ni Bakira, ni Tihica, ni Silajdzica, ni ostale koji su bili lideri, nikad nisu interesovali rezultati ni Sarajeva ni Želje, a ni ostalih bh klubova. Dok je Covicu i Dodiku od vitalnog nacionalnog interesa da srpski Borac ili hrvatski Zrinjski osvoje titulu.
Helem ovako u iduću sezonu ne treba ni ulaziti.
Ne zelim da igramo ligu na čijem je čelu Dodikov pijun i mrzitelj države, države koju ne priznaje. A ti koji su ponovo usvojili zakon po nacionalnom kljucu, i koji su se prodali Dodikovcu, zasluzuju da vise na Marijin Dvoru na čelu sa Begicem.
Al prati ti slijeda. Dodik se fokusira na fudbal i postavlja zeta za predsjednika Borca, pa taj zet ili sta je već, iz Borca ide za Predsjednika fudbalskog saveza drzave, i od tada Borac dobija sve redom, i od tada svaka utakmica obiluje sudijskim greskama u korist Borca.
I da im čestitamo?
I nikad bosnjacka politika nije gurala ni jedan klub, na sličan način . Nemojte mi te price. Ni Bakira, ni Tihica, ni Silajdzica, ni ostale koji su bili lideri, nikad nisu interesovali rezultati ni Sarajeva ni Želje, a ni ostalih bh klubova. Dok je Covicu i Dodiku od vitalnog nacionalnog interesa da srpski Borac ili hrvatski Zrinjski osvoje titulu.
Ne zelim da igramo ligu na čijem je čelu Dodikov pijun i mrzitelj države, države koju ne priznaje. A ti koji su ponovo usvojili zakon po nacionalnom kljucu, i koji su se prodali Dodikovcu, zasluzuju da vise na Marijin Dvoru na čelu sa Begicem.
Zato nam se napusite k.... u nasoj avliji. Ovdje nesto prosipate na vasim forumima odma ban cim se stavi avatar sa ljiljanima klosari srpski negdje drugo damu prosipajte i demokratiju.RedBlue je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:05Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pitari kup je vas, igraci su nam se urokali nece se otrijezniti do sljedeceg vikenda a ne srijede.
I sta je sa nekima ovde, kakvi su to mentalni sklopovi, pa vi bi nama odredjivali sta da pustamo na svom slavlju, de malo se presaberite...
Jel bio Drasko Stanivukovic na proslavi?
hoce li suditi gigovići i slicni njemu borcu u tim kvalifikacijama, ne razumijem sta i kako tu planiraju igrati...
ps: nije provokacija, pitam za prijatelja...
ps: nije provokacija, pitam za prijatelja...
Dok je takvih kao ti i bice ovako. Pasa nikad se nije desilo ovoliko penala,ofsajda i da golu neki timovi Borcu nisu od sudija mogli prici na stranu sto smo mi sami sebi najvise krivi. Begic i sudije iz tog perioda za ovo sad je fantazija bukvalno al polako tek dolazi najgore. Nikad nije zapamceno da se bukvalno svi zale na sudjenje kad igraju sa Borcem. Fudbala je malo bilo i prije al sad ga nema nikako uglavnom uzivajteSteelman je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:06Treba reci kako jest. Nazalost neke stvari nemaju veze sa sportom, neke stvari su politika, bilo je i guranja pa se nekom islo u korist, nekom u kontru, neko je sam sebi kriv, ali Vranjes, Ziljkic, Zakaric, Pavlovic i ekipa su na terenu zasluzili titulu. Jesu bili pogurani, ne moze se ignorisati, ali su bili bolji za 17 bodova u polusezoni od najblizeg konkurenta i dobili ih cisto na njihovom stadionu. Ni to se ne moze ignorisati. Oni koji su slavili nekad svoja sranja, neka sad jedu malo i go.vna, tako to ide. Ili se boris da bude cisto, pa onda imas pravo srati svima kad nesto ne valja. Ili branis svoju prljavstinu kad ti ide u korist, pa onda kad ti se okrene ploca nemas pravo da kukas nego spremis kasiku, kazes svima prijatno i jedes go.vna. Najgore mi je nekog vidjeti kao nesto uvrijedjenog, a znao je slaviti svoja sranja i sutiti kad mu je nepravda isla u korist. To tako ne ide. Onaj ko zeli dobrobit bh. fudbala mora se zalagati i boriti da bude cisto, jer dok ne bude te borbe da liga bude sto vise regularna, uvijek ce neko jesti go.vna.
Cestitke Borcu na tituli!
-
- Kontakt:
Jaro frajer konstantno mrtve spominje zajebava se sa ljudima koji su umrli i onda za 5 minuta napise ma salim se ja volim crni humor. Ne moze to normalan frajer napisat.zagor1987 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:42Kad vidim ove vase sve je kamilicasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:26Ma 90minuta najveci kreten na citavom forumu treba mu svakom prilikom yebavat mrtve i frisko pokopane![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Vico Zeljkovic je bio predsjednik entiteskog saveza i automatizmom je dosao na mjesto predsjednika drzavnog saveza. Sto se tice bosnjacke i probosanske politike i fudbala stvar je jasna, nema se sta politika mjesati u fudbal. Ne zaboravi da je samo mi volimoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑24 maj 2021, 00:43Za sta im čestitate? Ljudi nisu izgubili od kad je Vico preuzeo tron saveza.
I da im čestitamo?

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.