Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da je Sarajevo moglo ikoga pobjediti na proljece, opucati makar na gol, ne bi Borac uzeo titulu. Jos su ih naguzili na pola Koseva..
Nisu je oni osvojili, nego im je Sarajevo bukvalno poklonilo titulu.
Ja im cestitam na tome i zelim sto veci evropski uspjeh pod zastavom Bosne i Hercegovine.
Sarajevu ostaje da spasavaju obraz u kupu (ako mognu opucati u okvir gola).
Nisu je oni osvojili, nego im je Sarajevo bukvalno poklonilo titulu.
Ja im cestitam na tome i zelim sto veci evropski uspjeh pod zastavom Bosne i Hercegovine.
Sarajevu ostaje da spasavaju obraz u kupu (ako mognu opucati u okvir gola).
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Pitari kup je vas, igraci su nam se urokali nece se otrijezniti do sljedeceg vikenda a ne srijede.
I sta je sa nekima ovde, kakvi su to mentalni sklopovi, pa vi bi nama odredjivali sta da pustamo na svom slavlju, de malo se presaberite...
I sta je sa nekima ovde, kakvi su to mentalni sklopovi, pa vi bi nama odredjivali sta da pustamo na svom slavlju, de malo se presaberite...
Mogao se Olimpik "provući", ali da su imali uplatiti 82 hiljade KM.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Treba reci kako jest. Nazalost neke stvari nemaju veze sa sportom, neke stvari su politika, bilo je i guranja pa se nekom islo u korist, nekom u kontru, neko je sam sebi kriv, ali Vranjes, Ziljkic, Zakaric, Pavlovic i ekipa su na terenu zasluzili titulu. Jesu bili pogurani, ne moze se ignorisati, ali su bili bolji za 17 bodova u polusezoni od najblizeg konkurenta i dobili ih cisto na njihovom stadionu. Ni to se ne moze ignorisati. Oni koji su slavili nekad svoja sranja, neka sad jedu malo i go.vna, tako to ide. Ili se boris da bude cisto, pa onda imas pravo srati svima kad nesto ne valja. Ili branis svoju prljavstinu kad ti ide u korist, pa onda kad ti se okrene ploca nemas pravo da kukas nego spremis kasiku, kazes svima prijatno i jedes go.vna. Najgore mi je nekog vidjeti kao nesto uvrijedjenog, a znao je slaviti svoja sranja i sutiti kad mu je nepravda isla u korist. To tako ne ide. Onaj ko zeli dobrobit bh. fudbala mora se zalagati i boriti da bude cisto, jer dok ne bude te borbe da liga bude sto vise regularna, uvijek ce neko jesti go.vna.
Cestitke Borcu na tituli!
Cestitke Borcu na tituli!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Zasluzeno Borac uzeo ligu.Stigli toliki zaostatak,svaka cast.Negdje ih jesu sudije pogurale,ali koga u nasoj ligi makar nekad nisu pogurali?Sretno im u LP,kao i Sarajevu,a to isto vrijedi za preostala dva kluba koji odu u Evropu.Da Bosnu i Hercegovinu sto bolje predstavite 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- forza_juve
- Kontakt:
Sretno samo Sarajevu u Evropi i Veležu a za ostale me se yebe.
Da Bog da borac odmah bio nakantan u prvoj utakmici, smecarski klub koji bez podrške politike bi bio u nižem rangu, Al eto ti je BiH dodjes iz nižeg ranga Gruh odmah Evropa, pa sljedeće godine napadaj duplu
Da Bog da borac odmah bio nakantan u prvoj utakmici, smecarski klub koji bez podrške politike bi bio u nižem rangu, Al eto ti je BiH dodjes iz nižeg ranga Gruh odmah Evropa, pa sljedeće godine napadaj duplu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Čestitke Borcu na naslovu i navijacima!
Sretno
Sretno
Prosječni pitar at its finestforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:13Sretno samo Sarajevu u Evropi i Veležu a za ostale me se yebe.
@Omark Sali se on malo, sretno i vama u evropi da obraz drzave osvijetlite
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 23 maj 2021, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Pušemo vam za vratom 
Ovo sa olimpikom je idealna sansa da se liga smanji na 10 klubova. Oni istupili, krupa i radnik ispadaju, jos savez nek izbaci skretnicare i to je to.
Znaci, Zrinja ostaje bez Evrope.
Bas me zanima kada se tako nesto desilo posljednji put.
Bas me zanima kada se tako nesto desilo posljednji put.
tuzlanska Sloboda
Ja mislim 2012 posljednji put ali polako..svasta se u ovoj nasoj ligi desavalo, nije jos nista gotovo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- forza_juve
- Kontakt:
De ba kome sreću poželjeti, te gluposti i to za sebe ostavit. Sarajevu želim sreću eto i Velež mi je simpatična ekipa a ovo ostalo nikada i nisam želio da imaju uspjeha u Evropi . Meni ništa ne znači predstavnik ako nije klub za koji navijam.Omark je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:27Prosječni pitar at its finestforza_juve je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:13Sretno samo Sarajevu u Evropi i Veležu a za ostale me se yebe.
Dakle jasno Borac prvi da Bog da nakantan bio u prvoj utakmici
❤️1946❤️
Svi cestitaju borcu a niko zeljani da cestita ostanak u pl.
Korona prvaci nisu 5 mjeseci dobili helera, ne mogu gladni igrači nosit se sa Vicinom prčijom, ovo je Borcu drugi put da entitet stane iza njega, ali nakon uzleta slijedio je pad, prvoligaški. 2022. Ako SNSD padne može biti da će i Borac krenuti ponovo stazom prvoligaša, Dodik pokušava raditi s Borcem kao Čović sa Zrinjskim, ali sa Aluminijom pao je i Zrinjski, samo su još u fudbalu ostali, ostali sportovi ili su ispali ili su na ivici ispadanja. Iduće godine očekujem borbu Veleža i Borca, i Cityja, Mongoloid u Korona prvake mora upumpat para više nego ikada, Željo ako izbjegne sudbinu Čelika bit će ravno tituli prvaka, iduća godina bit će još luđa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Citya vec 3 sezonu najavljujemo kao ozbiljnog konkurenta za titulu a oni uvijek sredina tabele.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo i Odo došao uskrsnuo kakve su ku.rcine ovi plavi koliko ce vam potrajati ova radost 24 sata?
Par dana?
Kad tad ce te morati da se probudite šugavci do tad orgijajte i gledajte mrtvog Želju kako ga cipelare svi u ligi.
Par dana?
Kad tad ce te morati da se probudite šugavci do tad orgijajte i gledajte mrtvog Želju kako ga cipelare svi u ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.