FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ti si jaro vise dosadan sa tim videom
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Haj ba prestanite ove stvari objavljivati. Ili bar da administrracija ovo zabrani. Evo svi znamo, Amar se zajebo i nas zajebo.
-
- Kontakt:
Treba svaki dan postavljat jer svaki od njih sa tog snimka je i dalje u klubu
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Citav dan ljudi diskutuju o nebitnim stvarima, o junioru kojem je ovo danas prva utakmica koju je odigrao od pocetka i koji je napravio dvije krupne greske a zanemaruju Amara i njegove debile koji su klub na stotu godisnjicu doveli u ovo stanje i skoro pred gasenje. Ti uhljupi su svojim amaterizmom, mahalskim mentalitetom, svojom nesposobnoscu itd, brutalno razvalili klub. Nakon svega, nemaju obraza sami da odu.
"Bivsi trener" koji je jos uvijek u klubu na nedefinisanoj poziciji je doveo svoju upravu, sebi platu stavio kakvu je zelio, duzinu ugovora kakvu je zelio i na kraju razvalio klub i doveo ga pred gasenje. Klub mu na kraju duzan duplo vise nego sto je bio i jos uhljup ima godinu dana ugovora, nevjerovatno..

"Bivsi trener" koji je jos uvijek u klubu na nedefinisanoj poziciji je doveo svoju upravu, sebi platu stavio kakvu je zelio, duzinu ugovora kakvu je zelio i na kraju razvalio klub i doveo ga pred gasenje. Klub mu na kraju duzan duplo vise nego sto je bio i jos uhljup ima godinu dana ugovora, nevjerovatno..

Jarane ti se bas brukas majke mi, kako ti nije ofirno da lupas toliko bas me zanima al nikako da skontam
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Pa dobro, ali valjda ne mozemo govoriti da je Amar Osim bio trener ili da se bilo sta pitao sto se tice ekipe ovih zadnji utakmica 7-8 utakmica. Valjda to svi mozemo jednom zakljuciti. Pogledaj bilans zadnjih 7 utakmica.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bravo brate... a kad su Veselog vadili ispod stola i kad je novu godinu čestitao u julu koliko je bio pijan, nikom ništa

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Jos se spominje Vinko Marinovic kao trener, koji sa boljom ekipom, nije mogao da savlada ekipu koji je Amar Osim vodio. Jos je uz to Vinko sigurno duplo vecu platu ubirao. Ne kontam stvarno.
Nalupa se čovjek o Durakovicu od kojeg je napravio Ramosa i na kraju kad je došlo vrijeme da se pokaže on se obrukao. A onda bezobrazno priču prebacuje na Osima koji nikakve veze nema sad s bilo čim. Bezobrazluk jedan veliki koliko čovjek ne vidi da baljezgas gluposti.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ja jos ne mogu da vjerujem da neko opravdava Amara. Isto je i za Bekrica sad. Citam komentare kao samo njega treba ostaviti, a ostale van. Lik s 2 cm fulio penal kad smo se borili za Evropu protiv Slobode i sad odjednom zabija, asistira protiv jacih. Manipulisu vam sa emocijama koje imate prema njima dok oni gledaju svoj interes. Kakva ljubav prema klubu, vidjet cete ljubav i Amara i nase djece i svih kad tuzbu posalju i ugase klub.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
hahahah na sta su spali amarovi forumski sateliti da im je posljednji argument: voli Zelju raduje se pobjedi citav zivot je uz klub. Imam ja u familiji takvih ajmo ih ubacit u klub dat im platu 9 milja mjesecno i pustit nek vode ekipu? Nema veze sto ce nas srozati ko i ovaj, vole klub.
Željezničar šampion
Moze biti, ali smijesno je pisati da je bilo ko ista namjerno fulio.LjoZee je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:37Ja jos ne mogu da vjerujem da neko opravdava Amara. Isto je i za Bekrica sad. Citam komentare kao samo njega treba ostaviti, a ostale van. Lik s 2 cm fulio penal kad smo se borili za Evropu protiv Slobode i sad odjednom zabija, asistira protiv jacih. Manipulisu vam sa emocijama koje imate prema njima dok oni gledaju svoj interes. Kakva ljubav prema klubu, vidjet cete ljubav i Amara i nase djece i svih kad tuzbu posalju i ugase klub.
Najjače mi je kad je osoba toliko intelektualno inferiorna da ne može razlučiti botovanje od posjedovanja vlastitog mišljenja.
Baš to je neki dan rekao Dado Sadiković u intervjuu:timpramosavePla je napisao/la: ↑23 maj 2021, 22:04Imas i jednih i drugih primjera.
Bajic je bas los bio na pocetku, zavaljen na krilo. I tek silom prilika postaje ono sto je.
Hodzic do zvanicne sanse, solidan. Onda jesen ispao u prvi plan, vise los nego dobar. I kad se vratio iz Engleske licioo je na fudbalera.
Amir i Stila su jedini prekucavali.
Sadikovica bez nekih bljeskova, cekali do 24te.
Memija i Veca strasan pocetak, kasnije poprilicno losi.
Svraka u Travniku bio,Visca promasaj na pocetku bio, Seha uzasan..
Treba jedan period da bi se ocijenio igrac. Imas primjera i jednih i drugih. Sistemi, periodi u kojima su igrali. Sve to utice.
Lakse npr bilo Hodzicu nego Stilicu na pocetku karijere, hiljade faktora.

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma kakvi sateliti,jedan je priuceni konobar a pitar,druga dvojica su Benjamin Isovic i Memo Haljevac.Sva trojica vole Zelju ko Bajro mater.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑23 maj 2021, 23:39hahahah na sta su spali amarovi forumski sateliti da im je posljednji argument: voli Zelju raduje se pobjedi citav zivot je uz klub. Imam ja u familiji takvih ajmo ih ubacit u klub dat im platu 9 milja mjesecno i pustit nek vode ekipu? Nema veze sto ce nas srozati ko i ovaj, vole klub.
Nikake.
U sezonu novu skupa cemo jaci, bicemo prvi, a i kupa osvajaci.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Vala nije nikako drugacije izgledao onaj penal nego namjerno da je ofulan i onda odjednom kad ti ni za sta ne treba Bekric zabija i asistira. Precizan iz svake pozicije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Balorda, Cwirek, endeende, Levin, Lokomotifa i 63 gosta.