Komentar na zvanicnoj.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
O stanju na ovoj tabeli govori ključni podatak, a to je broj primljenih golova, 38 komada ili gotovo dva po utakmici i to u ovakoj ligi. Da su normalna vremena ni jedan od defanzivnih igrača više nebi smio odigrati za Želju. A mi od Ikića počeli praviti neku zvijezdu. A može biti da neki primljeni golovi nisu samo plod znanja protivnika, slučajnosti ili loše karme ili neznanja naših igrača.
Treba svima dati šansu i to ne jednu već deset. Mladi su naša budućnost, neće svi postati Džeko i neće se svi prodati ili postati standardni prvotimci, ali sve dok ne pružiš šansu nećeš vidjeti kvalitet i potencijal. Durakoviću treba dati još deset šansi, nije smrt ako je odigrao lošu utakmicu i ako je izašao sinoć. A što se tiče komentara ako će na njega djelovati ovi komentari u negativnom smislu onda i ne zaslužuje da bude igrač.
drzgemboadislic je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:57Treba svima dati šansu i to ne jednu već deset. Mladi su naša budućnost, neće svi postati Džeko i neće se svi prodati ili postati standardni prvotimci, ali sve dok ne pružiš šansu nećeš vidjeti kvalitet i potencijal. Durakoviću treba dati još deset šansi, nije smrt ako je odigrao lošu utakmicu i ako je izašao sinoć. A što se tiče komentara ako će na njega djelovati ovi komentari u negativnom smislu onda i ne zaslužuje da bude igrač.
A to tvoje 'ispostavilo se' je realnost nažalost, svjesni smo svega oko nas.
Ako neki balo koji se tek popišao a treba dobiti priliku, misli da treba ostati do kasno u noć uoči utakmice onda i ne zaslužuje ni posebno razumijevanje. Pa makar mu bilo 18 godina. On je izabrao ovaj poziv, nisam mu ga ja izabrao. Ali ovakva stvar zna često biti i pozitivan šok kod jakih ličnosti. Faruk dobit češ još prilika, ali tvojom greškom bićeš pod drugačijom prismotrom. Pokaži od čega si.drzgemboadislic je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:57Treba svima dati šansu i to ne jednu već deset. Mladi su naša budućnost, neće svi postati Džeko i neće se svi prodati ili postati standardni prvotimci, ali sve dok ne pružiš šansu nećeš vidjeti kvalitet i potencijal. Durakoviću treba dati još deset šansi, nije smrt ako je odigrao lošu utakmicu i ako je izašao sinoć. A što se tiče komentara ako će na njega djelovati ovi komentari u negativnom smislu onda i ne zaslužuje da bude igrač.
A to tvoje 'ispostavilo se' je realnost nažalost, svjesni smo svega oko nas.
Uzet ce ga na zub jer nema izgradjeno postovanje kod navijaca. Postovanje on gradi sada svojim potezima na terenu, ali i van njega. Ako je tacno ovo za izlazak to je ogroman minus njemu. Pio ili ne znaci da je utakmicu prvu u seniorima od prve minute shvatio kao nebitnu i nista mu to ne znaci. Pogrijesio je i desava se, ali sto kaze @sarajevski nikakvu zelju pokazao nije da ispravi tu gresku kod cetvrtog gola. Nema on predobre saigrace pa stici ce neko. Nije u redu jer mu se pruzila sansa zivota s obzirom da moze uhvatiti startnu postavu za narednu sezonu kad sad odu Bojo, Celikovic i Alispahic. Negdje je normalno da vise ce se gledati njegova greska i volja nego Alispahica, Ikica i ostalih koji su tu jos 90 minuta i zavrsili su sa nama. Akcenat je vise na zelji. Nije se sam on spremio, ne znaci mu ovo nista ocigledno, a nisu ga ni ovi spremili. Rezultat toga je da je direktni krivac za dva gola.MrkiMedo je napisao/la: ↑23 maj 2021, 20:52Ne znam kome je u cilju ocrniti malog Durakovica toliko, al to sto je neki djecak napisao komentar na zvanicnoj, ne znaci apsolutno nista. Ni da se “lupa dandom” niti da je bio sinoc vani.
Opet kazem, stisnite muda pa im pridjite i pitajte sta ce vani u ta doba. Slikajte ih, posaljite klubu i kraj price. Stilic i kompanija pet mjeseci derneci po Sarajevu, niko ni rijeci o tome. Raja ih sretne i jos se slikaju, govore im ma bice bolje hajde. Tuga na sta smo i mi navijaci spali, cast pojedincima