FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2021, 19:41

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 maj 2021, 19:38
Gdje to?
slika

Komentar na zvanicnoj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 19:43

Eto preduhitrio me neki brat :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 maj 2021, 19:44

Boze sacuvaj tuzno
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 23 maj 2021, 19:48

Prvo klub treba da obezbijedi da se ode dan ranije u Mostar, a drugo ne vidim razlog da pljujemo juniora sa 18. godina ako izađe subotom (Podrazumijevam da nije konzumirao alkohol)
Zadnja izmjena: drzgemboadislic, dana/u 23 maj 2021, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 maj 2021, 19:49

Joj jesu ljudi stoka. Odmah drvlje i kamenje na Durakovica, a Stilicu i ostalim pickicama se predje preko toga za sekunde, cak se i popije koja sa njima. Nabijem i nas navijace na onu stvar

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 23 maj 2021, 19:50

defender je napisao/la:
23 maj 2021, 19:28
slika

:shock: :( :( :(
O stanju na ovoj tabeli govori ključni podatak, a to je broj primljenih golova, 38 komada ili gotovo dva po utakmici i to u ovakoj ligi. Da su normalna vremena ni jedan od defanzivnih igrača više nebi smio odigrati za Želju. A mi od Ikića počeli praviti neku zvijezdu. A može biti da neki primljeni golovi nisu samo plod znanja protivnika, slučajnosti ili loše karme ili neznanja naših igrača.

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 23 maj 2021, 19:51

Nista me vise ne iznenadjuje. Za jednog mladog igraca sam tako mislio da treba dobiti sansu u seniorskom timu, mislio da vodi sportski zivot, da ce postati dobar igrac...Na kraju se ispostavilo da se lupa "dandarom"....
Volim Zeljeznicar

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 23 maj 2021, 19:55

MrkiMedo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:49
Joj jesu ljudi stoka. Odmah drvlje i kamenje na Durakovica, a Stilicu i ostalim pickicama se predje preko toga za sekunde, cak se i popije koja sa njima. Nabijem i nas navijace na onu stvar
Bas vala
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 maj 2021, 19:56

Za mene je najtuznije to sto ce nakon zadnjeg kola, sedmica dana da prođe a onda ce poltroni da pisu "treba dati Amaru da sebi sastavi ekipu", jeste treba mu dati tri miliona eura, tek tako njemu dati j'ebes klub on ce odluciti.
Mjau !

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 23 maj 2021, 19:57

LAPAZ je napisao/la:
23 maj 2021, 19:51
Nista me vise ne iznenadjuje. Za jednog mladog igraca sam tako mislio da treba dobiti sansu u seniorskom timu, mislio da vodi sportski zivot, da ce postati dobar igrac...Na kraju se ispostavilo da se lupa "dandarom"....
Treba svima dati šansu i to ne jednu već deset. Mladi su naša budućnost, neće svi postati Džeko i neće se svi prodati ili postati standardni prvotimci, ali sve dok ne pružiš šansu nećeš vidjeti kvalitet i potencijal. Durakoviću treba dati još deset šansi, nije smrt ako je odigrao lošu utakmicu i ako je izašao sinoć. A što se tiče komentara ako će na njega djelovati ovi komentari u negativnom smislu onda i ne zaslužuje da bude igrač.

A to tvoje 'ispostavilo se' je realnost nažalost, svjesni smo svega oko nas.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 23 maj 2021, 20:01

Smiješno je dijete sada, pored ostalih ****, prozivati za greške iako on možda još nije dorastao za seniorski tim.

Ali, ti juniori nisu čak ni najbolji u državi. Pa ljudi dragi, oni u trening utakmici protiv ovih starohana izgube po 10:0.
Željezničar za život cijeli!

LAPAZ
Kontakt:

Post Postao/la LAPAZ » 23 maj 2021, 20:03

drzgemboadislic je napisao/la:
23 maj 2021, 19:57
LAPAZ je napisao/la:
Treba svima dati šansu i to ne jednu već deset. Mladi su naša budućnost, neće svi postati Džeko i neće se svi prodati ili postati standardni prvotimci, ali sve dok ne pružiš šansu nećeš vidjeti kvalitet i potencijal. Durakoviću treba dati još deset šansi, nije smrt ako je odigrao lošu utakmicu i ako je izašao sinoć. A što se tiče komentara ako će na njega djelovati ovi komentari u negativnom smislu onda i ne zaslužuje da bude igrač.

:thumbup:
Volim Zeljeznicar

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 23 maj 2021, 20:08

drzgemboadislic je napisao/la:
23 maj 2021, 19:57
LAPAZ je napisao/la:

Ako neki balo koji se tek popišao a treba dobiti priliku, misli da treba ostati do kasno u noć uoči utakmice onda i ne zaslužuje ni posebno razumijevanje. Pa makar mu bilo 18 godina. On je izabrao ovaj poziv, nisam mu ga ja izabrao. Ali ovakva stvar zna često biti i pozitivan šok kod jakih ličnosti. Faruk dobit češ još prilika, ali tvojom greškom bićeš pod drugačijom prismotrom. Pokaži od čega si.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 23 maj 2021, 20:28

Ma zakon sastav Mesa Bojo Stilic Veseli Mujezinovic..
Da su juniori bolji takticki, fizicki spremniji od seniora samo zato sto su mladji, dodavali bi seniore juniorima.
Kad procitam da se neko cudi sto Gasala uhvate grcevi i cudno mu 🙄🙄
Pa ne trebas biti puno pametan. Ko je igrao fm, zna da mu ni wonderkind nece za sezonu cudo uraditi.. ali daj Durakovica jednu utakmicu u najgorem timu iza rata, i **** mu sve. Daj Boju, on ne grijesi. Kamo srece da su igrali i Kulasin ne mogu gori biti od ovih idiota. Iako su gori, bar bi postali iskusniji.
Durakovicu ce dobro doci ovaj samar, da zna da nije ni blizu igraca.
Gdje su komentari za Subasica? Pa bila je ona budaletina, sto je pisao kako se mora oprositit od fudbala. Jer mu je pobjegao lijevi bek, koji nam je sezonu prije zabio gol.. ali tad nije radjena izmjena. Tad Amar nije pricao na presici o tom igracu.
Momak opet igra na pogresnoj poziciji daje sve vise i vise kako igra duze vrijeme. Ali **** ga treba biti bolji od svakoga jer ima 18 godina.
Bajic je lutao u istom okruzenju 3 godine, svi od Bucana do Selimovica bili bolji od njega.
I forumas brko, samo pise ono sto svi vidimo. Bolje da igraju juniori, isto je pisao i u vrijeme Osmanovica i sl. Jer je logicno ako Bojo veze nema, ne igra se Alispahicu daj onog od koj3g cemo mozda imati koristi.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 20:35

Previse kontradiktornih stvari imas u ovom postu ali eto sustina i nije losa :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 23 maj 2021, 20:52

Ne znam kome je u cilju ocrniti malog Durakovica toliko, al to sto je neki djecak napisao komentar na zvanicnoj, ne znaci apsolutno nista. Ni da se “lupa dandom” niti da je bio sinoc vani.
Opet kazem, stisnite muda pa im pridjite i pitajte sta ce vani u ta doba. Slikajte ih, posaljite klubu i kraj price. Stilic i kompanija pet mjeseci derneci po Sarajevu, niko ni rijeci o tome. Raja ih sretne i jos se slikaju, govore im ma bice bolje hajde. Tuga na sta smo i mi navijaci spali, cast pojedincima

iguita

Post Postao/la iguita » 23 maj 2021, 21:00

Prvo trener pravi koji ce biti posvecen i ovim mladicima i cijeloj ekipi.Neko ko nakon sto sagleda ekipu i pojedinacne mogucnosti napravi sistem i plan.Ovi juniori ne mogu biti nosioci igre ali vazni sarafi u ekipi koja je izbalansirana mogu vremenom biti.Ovo guranje u ekipu koja je razvaljena u vise segmenata , ovih djecaka je kontraproduktivno i.meni se cini reda radi jer je neko rekao stavljaj djecu.Bez balansa bezobzirno ih gurnuti radi alibija je jos jedan pokazatelj kakvi amateri vode ekipu.Naravno sportski zivot i ishrana su preduslov da mogu pomoci u sistemu u kojem su planirani
Dakle trener , strucni stab , plan program i zestok rad.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 23 maj 2021, 21:10

Jedna naša legenda je znala do polaska na utakmicu sjediti u kafani i opet bude igrac utakmice i to u Jugoslovenskoj ligi.Ako je neko kvalitet on ce to pokazsti pa i poslije noci provedenoj u kafani.Ako ti nemaš kvalitet,na pocetku si karijere zapni bolan svim silama da uspiješ,da pokazeš da nešto znaš i mozeš,zivi sportski zivot,treniraj i mimo treninga...Zelju su ovi srozali toliko da ni juniori više nemaju respekta prema klubu.Moramo kod Fan Shpa uraditi jedan mali zid placa sa imenima ovih koji nas dovedoše na stotu godišnjicu u ovu sramnu situaciju,u ovo beznadje i javašluk.Sve ispisati koji su ucestvovali u ovoj sramoti i neka to stoji narednih 100 godina.Spisak poceti sa Amarom i njegovom upravom i njegovim nestrucnim štabom pa nabrojati sve ostale.Neka ih bude stid i sramota.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2021, 21:20

MrkiMedo je napisao/la:
23 maj 2021, 20:52
Ne znam kome je u cilju ocrniti malog Durakovica toliko, al to sto je neki djecak napisao komentar na zvanicnoj, ne znaci apsolutno nista. Ni da se “lupa dandom” niti da je bio sinoc vani.
Opet kazem, stisnite muda pa im pridjite i pitajte sta ce vani u ta doba. Slikajte ih, posaljite klubu i kraj price. Stilic i kompanija pet mjeseci derneci po Sarajevu, niko ni rijeci o tome. Raja ih sretne i jos se slikaju, govore im ma bice bolje hajde. Tuga na sta smo i mi navijaci spali, cast pojedincima
Uzet ce ga na zub jer nema izgradjeno postovanje kod navijaca. Postovanje on gradi sada svojim potezima na terenu, ali i van njega. Ako je tacno ovo za izlazak to je ogroman minus njemu. Pio ili ne znaci da je utakmicu prvu u seniorima od prve minute shvatio kao nebitnu i nista mu to ne znaci. Pogrijesio je i desava se, ali sto kaze @sarajevski nikakvu zelju pokazao nije da ispravi tu gresku kod cetvrtog gola. Nema on predobre saigrace pa stici ce neko. Nije u redu jer mu se pruzila sansa zivota s obzirom da moze uhvatiti startnu postavu za narednu sezonu kad sad odu Bojo, Celikovic i Alispahic. Negdje je normalno da vise ce se gledati njegova greska i volja nego Alispahica, Ikica i ostalih koji su tu jos 90 minuta i zavrsili su sa nama. Akcenat je vise na zelji. Nije se sam on spremio, ne znaci mu ovo nista ocigledno, a nisu ga ni ovi spremili. Rezultat toga je da je direktni krivac za dva gola.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 23 maj 2021, 21:27

Da se hoce ova sezona vise zavrsit' ... :|
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Nebeski, TefalTava i 61 gost.