Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cestitke borcu na zasluzenoj tituli i Vjerovatno duploj kruni
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Eto ti si realan.zagor1987 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:29Ma vi kad izgubite od Sarajeva sa postenim sudjenjem ppacete odma i kukate jer jednostavno to je tako i vi o realnosti nemate sta da pricatesviunapad1010 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:27Svaka ti čast care na postu. Rijetko je koji forumas ovdje tako objektivan, a nešto svi bi poštenje kada nije vjetar njima u leđa.PeppermintSA je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:16Ja ovu priču o Vici stvarno ne razumijem. Jel im on to donio titulu? Mi smo prosuli 13 bodova, bolan ne bili. Izgubiš od Zrinjskog i Borca kući bez ispaljenog metka, od Širokog i Veleža na strani, odigraš neriješeno protiv Slobode, Mladosti, Cityja, raspalog Želje u prvom kolu i onda nekoga drugog optužuješ. Uzgred budi rečeno, imali smo savršeno suđenje u svim derbijima osim u onom protiv Zrinjskog u gostima. Štaviše, sudije ponište Želji kristalno čist gol, Krupi ne sviraju čist penal u zadnjoj minut, Zrinjskom doslovce izmisle crveni karton i navlače cijelu utakmicu, Širokom takođe. Pali smo kurcu za uši upravo zato što su nam svi krivi osim nas samih. Dočekaš kući Borca, sa remijem si faktički prvak, imaš potpuno pošteno suđenje bez i jedne jedine greške na tvoju štetu i potpuno zasluženo izgubiš 2:0 Što se Borca tiče, prosuli su ukupno 4 boda, sve ostalo su dobili. Imali su dakako blagi vjetar u leđa, nekad jači nekad blaži no za prosutu titulu smo sami krivi. Nikada u ovoj zemlji neko nije bio prvak da nije imao makar blagu sudijsku pomoć u ključnim trenucima, neki nemahnut ofsajd, neki navučen penal, neki izmišljen korner. Nikad. Njima jedino možemo čestitati a sebi **** mater kad smo nesposobni poluinvalidi.

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Hvala Tobe...
A u duplu sam sve manje siguran..
1-pokolebao sam se cim sam vidio da sudi sudija iz Sarajeva
2-cim FK Sarajevo danas zabi 3 gola u 10 minuta,vidim forma se vraca
3-Potpuno sam skeptik postao sad na prenosu proslave,gdje Subic kaze da sad idu da piju,da se proslavi titula

Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 23 maj 2021, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Posebno kad protivnik u borbi za titulu ne osvaja bodoveElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:33Kaže istopili 13 bodova. Sa ovakvim sudjenjem i 20 se topi![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
ElCartel11 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:33Kaže istopili 13 bodova. Sa ovakvim sudjenjem i 20 se topi![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:

Hahaha navikla **** na sudije iz Banja Luke.ili Prijedora..Schlager je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:34Hvala Tobe...
A u duplu sam sve manje siguran..
1-pokolebao sam se cim sam vidio da sudi sudija iz Sarajeva
2-cim FK Sarajevo danas zabi 3 gola u 10 minuta,vidim forma se vraca
3-Potpuno sam skeptik postao sad na prenosu proslave,gdje Subic kaze da sad idu da piju,da se proslavi titula![]()
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sramota šta se neće pročitati, kutije, glave, ratovi... hebote baš me balavurdija uznemiri mene starog prpana. Budite dostojanstveni.. čestitajte Borcu... izgubiti 13 bodova prednosti u trećini prvenstva,a Borac to stići i prestići.. znači poklopi se i čestitaj. U pravnim državama bi ova horor pisanja sa svih strana bila predmet krimi istrage i neko bi mogao i p r d e Kane zaraditi.. 

Zamislite da Sarajevo dva meca kad se lomi za titulu dobije penal kao Bojac il ovakve golove iz ofsajda pa digla si se cijela drzava hahhaa balijanderi su cudo
nisu djeca kriva...vec "javni servisi"..i dva dezertera koja ih truju....Dodik i Bakir..ova forumska djeca su samo nusproizvod te dvojice,koji nisu bili muskarci kad je trebalo..i kad su u najboljim godinama bili...vec bi sad malo muda pokazivali u miruaqarius je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:39Sramota šta se neće pročitati, kutije, glave, ratovi... hebote baš me balavurdija uznemiri mene starog prpana. Budite dostojanstveni.. čestitajte Borcu... izgubiti 13 bodova prednosti u trećini prvenstva,a Borac to stići i prestići.. znači poklopi se i čestitaj. U pravnim državama bi ova horor pisanja sa svih strana bila predmet krimi istrage i neko bi mogao i p r d e Kane zaraditi..![]()
hvala na cestitkama
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 23 maj 2021, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitamo novom sampionu lijepe nase drzave, Bosne i Hercegovine!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Piticama vokri što i njima Vico nije uručio pehar uz iste taktove...
jbg, zbog pandemije.
jbg, zbog pandemije.
💩💩
Zamislite da Sarajevo dva meca kad se lomi za titulu dobije penal kao Bojac il ovakve golove iz ofsajda pa digla si se cijela drzava hahhaa balijanderi su cudo
Đe miljacka da stavi tabelu haha
Mars na Drinu i dodjela pehara, djikanistan po svom. Nemojte mijesati politiku i sport
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Na vase forume pa prosipajte tolerantnost na koji forum da dodjem sa ljiljanima i da pitam svidjaju li vam se neke nase patriotske pjesme?Schlager je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:40nisu djeca kriva...vec "javni servisi"aqarius je napisao/la: ↑23 maj 2021, 19:39Sramota šta se neće pročitati, kutije, glave, ratovi... hebote baš me balavurdija uznemiri mene starog prpana. Budite dostojanstveni.. čestitajte Borcu... izgubiti 13 bodova prednosti u trećini prvenstva,a Borac to stići i prestići.. znači poklopi se i čestitaj. U pravnim državama bi ova horor pisanja sa svih strana bila predmet krimi istrage i neko bi mogao i p r d e Kane zaraditi..![]()
hvala na cestitkama
Vico slavi titulu sa Borca, kakva je ovo sramota!
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 23 maj 2021, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.