FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Benderrr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Benderrr » 23 maj 2021, 19:06

Naziva se ovdje Amar morzom i pljuje se niko ne reaguje, nego šatro vi smiješni šprdate se. Covjek je imao loše poteze, al čovjek zna o fudbalu. Covjek prati djecu, stručan je i ne može ubaciti djecu jer nemaju kvalitet. To kazem nije mogao kad smo se borili za Evropu i kad je bilo šanse.

Ne moze se pisati da nije imao dobre namjere i pisati da je ugasio klub. Bruka i sramota sta je za vas pojam navijač.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 23 maj 2021, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 23 maj 2021, 19:07

Kakva sprdacina od kluba... Hajde picke trazite da se navijaci puste na tribine, hajde upravo
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 maj 2021, 19:07

Zamisli koliko moras bit jadan da ti je drago sto je momak pogrijesio da bi dokazao svoju neku poentu koja veze s mozgom nema. Al dobro to moze glup insan koji nije savladao za zivota tablicu mnozenja i kojem je vrhunac u zivotu drugima srat kako treba dok on kao najpametnija individua ce mlatarat tacnom i donosit srednje pecene bifteke. Bolest da takav frajer ima pristup internetu jer on kao takav je jedna obicna drustvena ameba kojoj je cilj da u danu iznervira sto vise ljudi svojim glupim i prepotentnim komentarima covjek se zapita sto on kao tako pametan i upucen u kvalitet ne radi posao vezan za fudbal nego kao konobar. Tvoje je majstore da kada ja dodjem i narucim pivu da mi je doneses i da se potrudis da bude hladna to je to od tebe tvoj maximum. Ti mislis da ces nesto postic ako namjerno nerviras raju a neces. Faruk usro si i sefa i stanicu ne zbog penala i ne zbog prodane lopte nego zato sto kad si je prodao nisi potrcao za Bilbijom nego si setao. Nema veze ima jos mnogo vremena da isprobamo mnoge omladince da vidimo na koga mozemo racunati iduce sezone. Hocemo Želju koji forsira svoju djecu, igrace iz svog OP. Hocemo Želju kao prije.
UPRAVA NAPOLJE

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA
Zadnja izmjena: sarajevskiPlavi1921, dana/u 23 maj 2021, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 23 maj 2021, 19:08

E pa Mile svaka ti čast. Hem uze titulu, hem Krupu ostavi, hem istjera omražene Bijeljince.

A ove posljednje utakmice nama super dođoše radi spoznaje i nama navijačima. Ne znaš ko nam je gori, jal ova naša gerijatrija, jal ovi naši iz vrtića s tim da su ovi naši iz gerijatrije nekada i znali igrati fotbuoalll, a ovi iz vrtića da Bog da ikad.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 19:09

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
23 maj 2021, 19:07
Zamisli koliko moras bit jadan da ti je drago sto je momak pogrijesio da bi dokazao svoju neku poentu koja veze s mozgom nema. Al dobro to moze glup insan koji nije savladao za zivota tablicu mnozenja i kojem je vrhunac u zivotu drugima srat kako treba dok on kao najpametnija individua ce mlatarat tacno i donosit srednje pecene bifteke. Bolest da takav frajer ima pristup internetu jer on kao takav je jedna obicna drustvena ameba kojoj je cilj da u danu iznervira sto vise ljudi svojim glupim i prepotentnim komentarima covjek se zapita sto on kao tako pametan i upucen u kvalitet ne radi posao vezan za fudbal nego kao konobar. Tvoje je majstore da kada ja dodjem i narucim pivu da mi je doneses i da se potrudis da bude hladna to je to od tebe tvoj maximum. Ti mislis da ces nesto postic ako namjerno nerviras raju a neces. Faruk usro si i sefa i stanicu ne zbog penale i ne zbog prodane lopte nego zato sto kad si je prodao nisi potrcao sa Bilbijom nego si setao, to se ne oprasta. Nema veze ima jos mnogo vremena da isprobamo mnoge omladince da vidimo na koga mozemo racunati iduce sezone. Hocemo Želju koji forsira svoju djecu, igrace iz svog OP. Hocemo Želju kao prije.
UPRAVA NAPOLJE

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA
Ma dobro budimo posteni,nema u ovoj djeci kuveta ali eto draze mi je ovo nego Veselog gledati,ali nema hajra od njih :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 23 maj 2021, 19:10

Brkoo nemoj više nikog prizivati molim te.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 23 maj 2021, 19:10

LjoZee je napisao/la:
23 maj 2021, 19:06
KANA je napisao/la:
23 maj 2021, 18:59
Ma Brkoo strucnjak daj Durakovica :D nego jel moguce na sta smo spali :damn: jad I bijeda mrtva .Sve nogama ih izudarati majku I'm **** .Skupiti pare kome smo duzni I ne dati da vise ikad pridju
Sa pravom ga je prizivao, ali ima ocigledno problema kod ovog prelaza u seniore. Dva gola je syebao danas i to bas kad smo se vratili. Zato sam i govorio da ne treba djecu bez obzira sto ne treba rezultat. Ako ce nekog ponizavati ili neko grijesiti neka to budu stariji, a ne mladji. Nemamo mi kvalitet toliki da mogu mladi se na nekog osloniti i imati sigurnost, a bitno im je psihicki da znaju da nisu nesto syebali na samom pocetku karijere. Pogledajte sad samo komentare o Durakovicu na zvanicnoj...
Ma salim se , da su nam bogdom djeca kriva .Steta sto vise utakmica nisu odigrali.Nego nema nam spasa brate moj

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 23 maj 2021, 19:11

delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 18:59
Nista ja ne odobravam ,Amar je nas najtrofejniji trener i to je fakt ko kuca ,isto tako Amar je krivac izmedju ostalih za ovo stanje koje imamo sad ,ali ipak nije jedini jer po meni je lanac odgovornih ljudi za ovo stanje..
Nije jedini odgovoran ali je najodgovorniji jer znamo svi kako je dosao i koga je doveo. Ne trebamo se praviti englezi i glumiti neku diplomatiju. Tratio je da se svi sklone da nam on donese fuuutbool.

Rezultat tadasnjih promjena je kulminirao u ovoj sezoni: -25 bodova iza prvog, -15 od evrope, milion gubitka godisnje, plivanje plata za citavu sezonu i dva neizlaska u evropu u tri sezone.. Slag na tortu je ovaj niz od 16 utakmica bez pobjede na stoti rodjendan kluba..

Grobar, nego sta je.. I to je preblaga rijec..
Pročepit će negdje.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 maj 2021, 19:12

slika

USKORO U FAN-SHOPU !!!

25 €
Mjau !

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 23 maj 2021, 19:13

Machak je napisao/la:
23 maj 2021, 19:12
slika

USKORO U FAN-SHOPU !!!

25 €
Prednost pri kupovini imaju svi vlasnici tag-a
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 maj 2021, 19:18

delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:09
Zamisli koliko moras bit jadan da ti je drago sto je momak pogrijesio da bi dokazao svoju neku poentu koja veze s mozgom nema. Al dobro to moze glup insan koji nije savladao za zivota tablicu mnozenja i kojem je vrhunac u zivotu drugima srat kako treba dok on kao najpametnija individua ce mlatarat tacno i donosit srednje pecene bifteke. Bolest da takav frajer ima pristup internetu jer on kao takav je jedna obicna drustvena ameba kojoj je cilj da u danu iznervira sto vise ljudi svojim glupim i prepotentnim komentarima covjek se zapita sto on kao tako pametan i upucen u kvalitet ne radi posao vezan za fudbal nego kao konobar. Tvoje je majstore da kada ja dodjem i narucim pivu da mi je doneses i da se potrudis da bude hladna to je to od tebe tvoj maximum. Ti mislis da ces nesto postic ako namjerno nerviras raju a neces. Faruk usro si i sefa i stanicu ne zbog penale i ne zbog prodane lopte nego zato sto kad si je prodao nisi potrcao sa Bilbijom nego si setao, to se ne oprasta. Nema veze ima jos mnogo vremena da isprobamo mnoge omladince da vidimo na koga mozemo racunati iduce sezone. Hocemo Želju koji forsira svoju djecu, igrace iz svog OP. Hocemo Želju kao prije.
UPRAVA NAPOLJE

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA
Ma dobro budimo posteni,nema u ovoj djeci kuveta ali eto draze mi je ovo nego Veselog gledati,ali nema hajra od njih :D

Ne treba se lagat, ne vidim ni ja neko znanje i borbenost ali brate moj draze mi je gledat(ako vec nemamo rezultatski imperativ) dijete od 18,19 godina koje mozda nekad bude fudbaler nego igraca kojem je prosjek golova po sezoni 1.4 ne kazem da su ova djeca novi Džeko ali bolje je gledat njih nego ove kojima se ne da. Ko zna mozda Kulašin zaigra mozda Drina zaigra. Kroz historiju uvijek smo gurali svoje igrace i sad mi dodje neki papak i govori kako ne trebamo davat sansu mladim igracima jok treba zvat Seju Bučana da se vrati iz penzije.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 23 maj 2021, 19:19

Samo da se sjetim familije premijeru fadilu. Nek si ti otišao na utakmicu pichko
moSa ljoŽe

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 23 maj 2021, 19:21

Vaš problem je sto kad vam neko napise Durakovic vi kontate to Ramos. Nećete da shvatite da imaju ljudi koji ih gledaju svaki dan na treningu, ljudi koji znaju procijeniti moze li neko igrati ili ne.

Nije stvar Durakovic nego je stvar da se prizivaju da igraju a nemaju kvaliteta. DaBogdom imamo sad 5 Hadziahmetovica, Bajića.
Najlakse je nesto napisati, šatro neke analize kako ce odigrati bolje ta djeca i slicno.

Oslanjanjem na djecu ispadamo iz lige to neka bude jasno svima.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 19:21

23 maj 2021, 19:18
delinjo je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE

ŽELJEZNIČAR IZNAD SVEGA

Ne treba se lagat, ne vidim ni ja neko znanje i borbenost ali brate moj draze mi je gledat(ako vec nemamo rezultatski imperativ) dijete od 18,19 godina koje mozda nekad bude fudbaler nego igraca kojem je prosjek golova po sezoni 1.4 ne kazem da su ova djeca novi Džeko ali bolje je gledat njih nego ove kojima se ne da. Ko zna mozda Kulašin zaigra mozda Drina zaigra. Kroz historiju uvijek smo gurali svoje igrace i sad mi dodje neki papak i govori kako ne trebamo davat sansu mladim igracima jok treba zvat Seju Bučana da se vrati iz penzije.
Pa pisao sam cesto,drazi su mi oni nego ovi polovnjaci ko Veseli,ali niti jedan kvalitet ja nisam vidio u Durakovicu,Gasalu,Sehicu..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 23 maj 2021, 19:28

slika

:shock: :( :( :(

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 maj 2021, 19:30

delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:21
23 maj 2021, 19:18
delinjo je napisao/la:

Pa pisao sam cesto,drazi su mi oni nego ovi polovnjaci ko Veseli,ali niti jedan kvalitet ja nisam vidio u Durakovicu,Gasalu,Sehicu..

Šehić je krampa teska, Duraković me danas razocarao napisao sam ne zbog dvije greske nego jer nisam vidio htjenje a ti sa 19 godina kad nemas htjenje neces ga imati nikad realno. Gasal mi je dobar ima dobar sut lijevom i nije los tehnicki. Gledao sam ovu djecu u juniorima i zaista su mi se bolje cinili od svoje generacije e sad da li je njima ovaj prelaz pretezak ili jednostavno pucaju pod pritiskom to ne znam moze bit i da nemaju dovoljan kvalitet za seniorski rang. Ja sam za da probavamo djecu da vidimo ko ce nam moc igrat iduce sezone nisam ni ja za to da nam igra 10 omladinaca ali 2,3,4 zasto ne ako budu mogli. **** i mi smo losi jako nadam se da ce se ovo izdorbit i zaista se nadam da ce prestat ove podjele da ce prestat ovo konstantno vrijedjanje izmedju navijaca znas da je za brku nikad nista lose nisam napisao jer cijenim sve sto je uradio za klub i hiljadu puta sam ponovio da mi je najvise srece u zivotu donio ali gadno mi je slusat kad neko vrijedja druge i njihovo misljenje da bi odbranio nesto a isto tako mi je gadno da mu neko prizeljkuje smrt i slicne stvari. ABd izdobrit ce se ovo. BIT CE ŽELJO OPET SAMPION.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 maj 2021, 19:31

delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:21
Jedino se Subasic izgombao od omladine, ali on je kao vrijeme. Sad mu se igra i gura fino, a vec sljedecu mozda mu se nece igrati i bit ce smlata. Nema konstantu u zelji da igra.
Djecu svu cemo psihicki unistiti jer nisu pripremljeni. Nema od njih nista sljedece sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 19:36

Durakovica su neki vidjeli gotovo u 3 ujutru sinoc,a covjek danas igra utakmicu,kako da ja podrzim to ponasanje ? Da je moje dijete treba ga pljunuti..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 23 maj 2021, 19:38

delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:36
Durakovica su neki vidjeli gotovo u 3 ujutru sinoc,a covjek danas igra utakmicu,kako da ja podrzim to ponasanje ? Da je moje dijete treba ga pljunuti..
Gdje to?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 maj 2021, 19:40

23 maj 2021, 19:38
delinjo je napisao/la:
23 maj 2021, 19:36
Gdje to?
Tesla

Mislim nemam ja nista protiv da sae izadje ali noc pred utakmicu je pljuvanje po klubu koji je ionako na koljenima..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pushko92 i 6 gostiju.