da bi bitaoMegamon je napisao/la:Alfa,zasto ti trljas oci kad se probudis?alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
da bi bitaoMegamon je napisao/la:Alfa,zasto ti trljas oci kad se probudis?alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?
nema buraz niko kao da je novaFaraon iz Visokog je napisao/la:sta ste se usutili![]()
Svi dobili virus Hpes6Faraon iz Visokog je napisao/la:sta ste se usutili![]()
Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?
Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la:Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?
ma kakav pesLBJ MVP je napisao/la:Svi igraju pes jbt ja sad malo odmaram na fejsu
Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
To ona sto si pisao na chatu da imas randevu s njomStivi_Dzi je napisao/la:Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
evo monkey ti se nudiStivi_Dzi je napisao/la:Nope !Monkey je napisao/la:Tražiš dečka?Stivi_Dzi je napisao/la:Prekino sam sa curom !and i fil guuuud !
nije ta, te se i ne sjecam hahahahaTo ona sto si pisao na chatu da imas randevu s njom
jel sam ti rekao za minesotu i oclahomulegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si ti![]()
bravo za Minesotu i Oklahomu![]()
jesi našo temu na kojoj nisi piso
a jos njemu pocrnila bila slika dok je pjevo, poštedio narodLBJ MVP je napisao/la:Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la:Osman jadan onDonnie Darko je napisao/la:mozel mi neko reci ko je ispo u zmbt veceras?![]()
Kako covjek ruzno pjeva ebote
jesialfarouqaminu je napisao/la:jel sam ti rekao za minesotu i oclahomulegenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,gdje si ti![]()
bravo za Minesotu i Oklahomu![]()
jesi našo temu na kojoj nisi piso
evo me smaram se
Vidio sam kad zove mene stara nema slike da joj namjestimFk_zeljo_1921 je napisao/la:a jos njemu pocrnila bila slika dok je pjevo, poštedio narodLBJ MVP je napisao/la:Jel konacnoFaraon iz Visokog je napisao/la: Osman jadan on![]()
Kako covjek ruzno pjeva ebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.