BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Moj naklon nakon ovih 9,5 minuta!!!!!!!
Također i mojpatrick_9 je napisao/la:Moj naklon nakon ovih 9,5 minuta!!!!!!!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Svaka cast BVB !!!
BVB maršira prema naslovu i ništa ih ne može zaustaviti!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bas sam usao da to napisem. HAHAHAHAHAHare_BvB je napisao/la:''Blitzkrieg''!!!
Ne mogu da vjerujem.

Gaze milioneri krupnim koracima prema tituli!El zna neko sta je sa Mohamedom Zidanom?
ja mislim da on sluzi vojsku u svojoj Domovini EgipatRajevac je napisao/la:Gaze milioneri krupnim koracima prema tituli!El zna neko sta je sa Mohamedom Zidanom?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Na klupi je!marsovac je napisao/la:ja mislim da on sluzi vojsku u svojoj Domovini EgipatRajevac je napisao/la:Gaze milioneri krupnim koracima prema tituli!El zna neko sta je sa Mohamedom Zidanom?
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
onda se vratio znam da je bio jedno vrijeme otsutan zbog vojskeFRANK RIBERY je napisao/la:Na klupi je!marsovac je napisao/la:ja mislim da on sluzi vojsku u svojoj Domovini EgipatRajevac je napisao/la:Gaze milioneri krupnim koracima prema tituli!El zna neko sta je sa Mohamedom Zidanom?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
GrandeCroce. Eto zasto ga najvise gotivim u timu iz rurske oblasti.
- mexy_whites
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Aferim. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
patrick_9 je napisao/la:Moj naklon nakon ovih 9,5 minuta!!!!!!!
Hvala hvala hvala i jos jednom hvala tata se sprema da odgleda jos jednom sad u pola 1

BvB Echte Liebe !!!
Odradjen pos'o u Leverkusenu rutinski
...ovo je postalo bezobrazno sta radimo po njemackoj...nemam sad vise vremena...mozda kasnije malo detaljnije o mecu...

Ocekujem naslov Bild-a
Blitzkrieg des BVB`s in Leverkusen
I od mene sve cestitke za prikazanu igru veceras i zasluzenu pobjedu. Dortmund je nastavio tamo gdje je stao prosle godine i od prve minute se vidjelo sta zele. Moj plan ce se izgleda ostvariti da ce biti sedam bodova iz prve cetiri utakmice.

Blitzkrieg des BVB`s in Leverkusen
I od mene sve cestitke za prikazanu igru veceras i zasluzenu pobjedu. Dortmund je nastavio tamo gdje je stao prosle godine i od prve minute se vidjelo sta zele. Moj plan ce se izgleda ostvariti da ce biti sedam bodova iz prve cetiri utakmice.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Odusevili su me veceras svaka cast!!!!!!!!!!!!Damir_BvB je napisao/la:patrick_9 je napisao/la:Moj naklon nakon ovih 9,5 minuta!!!!!!!
Hvala hvala hvala i jos jednom hvala tata se sprema da odgleda jos jednom sad u pola 1... Tako samo prati sine BvB znam ja da su oni tebi u srcu
...
Moze se mnogo tog sad detaljisati ova utakmica ali hajde evo u nekim kratkim crtama. Od prve minute smo pokazali vise i stvorili neke izglednije prilike stativa, pa jedan na jedan sansa bilo smo konkretniji, drugo poluvrijeme kao sto hare rece Hitlerov Blitz Krieg je izvrsen na Bay Areni, svaka cast za Kloppa i Buvaca koji su zasluzni za ovu formaciju i taktiku na danasnjem mecu po ko zna koji put Kloppo dokazuje da je super dobar takticar jer valja nadmudriti jednoh Juppa koji mu tata-babo moze bit ... Igrace ne bih nikog izdvajao svi su bili super nema sta sad moze se polemisat ovaj bolji onaj vakav nakav al nema potrebe ali kako god man of the match KG, i zasluzio da se njegovo ime ipak spomene dao je krv svoju na terenu i cak posttigao 2 gola i 1 asist... Idemo dalje nadamo se kiksu Bayerna sutra iako sumnjam ali eto moram se nadat jbg
, Sledeca tekma protiv Svaba trebali bi i tu izvuc 3 boda ! Pogotov ako titulu zelimo tu moraju past 3 boda ...
WER WIRD DEUTSCHER MEISTER ? BvB BORUSSIA !

WER WIRD DEUTSCHER MEISTER ? BvB BORUSSIA !
BvB Echte Liebe !!!
mene fascinira kagawa
ono ce biti igracina 

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Protiv onakve odbrane guzena i Buducnost iz Banovica bi napravila blitzkrieg..BvB me nije nesto impresionirala bice tu posrtanja def...inace cestitke na pobjedi..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.