P.S. Svaka čast Lech, nadam se da ćeš proći to

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
**** ga prohaSPY je napisao/la:Holanđani popizdili.
kvota 34Wallwjik - eindhoven 1
helmond - Den bosch ps1
Langnau - Fribourhg over 5
Poljska -4,5 h1
Scola over 19
Boston hendikep 1
Leverkuzen - Dort žk under 4,5
steta svaka cast na pogodjenim parovima mogo si mozda i sistem odigrati...lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
pa sta si igrao, over ili under?lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
under obojicumandraX je napisao/la:pa sta si igrao, over ili under?lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
vidje ,ali eto moje prognoze tačne da će proći grupu i tu im je kraj ,kao i Mađarska ,Španija ,Norveška pate se protiv nekih lijevi reprezentacija ,šta očekivati protiv jači protivnikaDevil je napisao/la:@legenda jesam ti rekao da nema sanse Srbija da udje hendi 1.
Danska pobedila 35 razlikr.![]()
![]()
![]()
i ja sam htio ,listić sve oba daju go i listić 3+ ,i ne odigravolimliverpool je napisao/la:Kiesslingu,ljubim ti nogu!
I tek sad vidjeh,hebote hošaf,neki lik stavi danas ispred mene u kladi 20KM na svu holandsku ligu 3+ i prošao je.Nisam vidio koliki je dobitak,no sigurno nije malo.A samo Cambuur nije išao PS 1,svi ostali jesu.
jaro moj halal vjera 1600 kvota... steta....lech je napisao/la:under obojicumandraX je napisao/la:pa sta si igrao, over ili under?lech je napisao/la:a evo izgleda da sam pao na Karabaticu mamu mu
jbg.. mozda je bolje ovako, ko zna na sta bi potrosio pareCitizen-X je napisao/la:jaro moj halal vjera 1600 kvota... steta....lech je napisao/la:under obojicumandraX je napisao/la:
pa sta si igrao, over ili under?
evo od mene BETIS 1mandraX je napisao/la:Stvarno šteta...
nego, krećemo li sa onom temom od jučer, da za sutra svi postavimo po taj jedan "sigurica" par?
Sorry, nisam upratio...Čestitkevolimliverpool je napisao/la:@MandraX što mi nisi čestitao na dobitku?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
muhovic je napisao/la:spanjolska-bahrein (+21.5) 2![]()
island-madjarska (+2.5) 1![]()
hrvatska-rumunija (+6.5) 2![]()
danska-australija (+30.5) 2 blokiran par bio,srecom pa ne odigrah![]()
srbija-alzir (+9.5) 2![]()
j.koreja-argentina (+3.5) 1![]()
poljska-slovacka (+4.5) 1![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.