tehnicar drumskog saobracaja...nisam jos zavrsio...maturant sam..EdinTM87 je napisao/la: A koju si srednju zavrsio?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
tehnicar drumskog saobracaja...nisam jos zavrsio...maturant sam..EdinTM87 je napisao/la: A koju si srednju zavrsio?
Meni je došao u folder Junk.Devil je napisao/la:Jbt je li ima neka fora, ne stizu aktivacioni mailovi nikako,prvo se regao na onaj pes6j jos ne stize,juce se preko bratovog maila na to isto nece,sinoc se regao na jos dva foruma jer sam zaboravio nick davno bio na njima,i da vidim sta se radi kada ponovo nema mailova.
Ovaj post je napisao Monkey i trenutno je na vašoj listi za ignorisanje. Prikaži ovaj post.
Welcome back!harry_90 je napisao/la:Da pitam ove iz Sarajeva,jel ima radnja na bascarsija koja se zove UZAR,sto covjek pravi mreze ja mislim itd.. treba ocu od mog druga nesto,pa ja koliko se sjecam,ta se radnja nalazi na bascarsiji ?
Edit: I jos nesto
Za net je prikljucak 1KM, televizija 180 a ne moze odvojeno !Samo F.K.S !! je napisao/la:Do 31.01.2011 prikljucak je 1 km !OTNYS_YNWA je napisao/la:Zvao sam ih, kazu da moram prvo prikljuciti na tv ( cini mi se rece 180 KM ) pa tek onda net.
Mislio sam da moze odvojeno net.
Hvala,imao sam jedan proble,mislio sam da ga necu dugo rijesit,al na svu srecu rijesen je brzoo..sikirica je napisao/la:Welcome back!harry_90 je napisao/la:Da pitam ove iz Sarajeva,jel ima radnja na bascarsija koja se zove UZAR,sto covjek pravi mreze ja mislim itd.. treba ocu od mog druga nesto,pa ja koliko se sjecam,ta se radnja nalazi na bascarsiji ?
Edit: I jos nesto
P.S. Ne stavljam ove nove smajlije.
Nema nista 0/0 sve je pobrisano sto sam imao.Koristim yahoo a brat mi koristi hotmail i ne stize uopste niti na jedan,kod mene je spam folder nema,a kod njega junk ni tamo nema.Puma je napisao/la:Mozda ti je inbox prepun ili nesto tako, probaj brisati
Megamon je napisao/la:Lici li vam ovaj smajlimalo na bika(kravu) .To mora da su ovi "spanci" trazili od admina da bi se ljudi osjecali kao u Pamploni
![]()
![]()
EPL=NBA
Alfa,zasto ti trljas oci kad se probudis?alfarouqaminu je napisao/la:di ste ljudi?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], VensanKasel i 10 gostiju.