Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
To vam je i ostalo jedino da pratite, i uzmete koji pehar za vitrinu, jer od ovih vasih vedeta mozete masinicu za sisanje dobiti samo, al i to je upitno
Tvom klubu taj dug u zadnje vrijeme samo raste sto vam je omca oko vrata, dok kod nas Grad otplacuje taj dug zato sto ima ogromnu odgovornost za unistenje kluba i za taj jako bitan dio za opstanak kluba su se navijaci godinama borili i izborili. Nije samo palo s neba.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 17:55Moj klub jos uvjek sam otplacuje porezni dugSteelman je napisao/la: ↑22 maj 2021, 15:42Fino pa znas sta kruzi zenickom gradskom upravom iako tamo ni njima samim nije jasno sta pricaju koliko se gube u svojim spinovimasvrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:40
Nisam mislio da je Celik zaduzen zbog Fude
Svi gradonacelnici Zenice su davali Celiku
Sam Fudo za svog mandata 2.5 miliona
Ima jedna recenica koja plovi hodnicima gradske uprave a prije opcine-UMORNI SMO OD CELIKA
Koliko se love i love prebacivalo Celiku
Vas problem je sto nikada niste izasli u Europu
Vas problem je sto nikada niste prodali igraca negdje vani
Jedino maďionicar sto je prodao Zahiragica u Rusiju
Al vi te pare niste vidjeli
To je vas problem
Zbog ovih sportskih stvari ti nemozes o Zeljeznicaru pricat nista
Koliko smo mi puta izasli u Europu
Koliko smo prodali igraca
I samim tim izlascima i prodajom smo punilo budzet kantona i opcine novcem iz vana
Zeljeznicar vam je uzeo reprezentaciju
Reprezentaciju koju ste preko politike doveli kod sebe![]()
Znam da nisi mislio, ali tako bi neko upucen mislio, a ne da ovako lupas kao da nam je neko ogromnu uslugu cinio. Smajlovic je davao Čeliku pare, tj. svojim kadrovima u klubu koji su ga zavaljivali, pa se klub zamalo nije ugasio prije usvajanja clanskog modela. Zbog njegove politike smo izvukli masu na ulice. Fudo je svojevremeno kao predsjednik kluba najvise zaduzio u jednoj sezoni klub, cca. 1.5 milion KM i imao je sansu taj svoj grijeh oprati, ali ono sto je sad za vrijeme ovog mandata kao gradonacelnik dao je nista u odnosu koliko je ostetio klub time sto mu treci put pokusava prokockati sansu za spas. Valjda ti ne dopire da je i on jedan od glavnih razloga sto igramo u kantonalnoj ligi. Prvi put za vrijeme svog mandata je napravio stetu 2017., drugi put sa Turcinom koji je zavalio klub opasno i treci put sad kad opstruise pozitivne promjene. I kad spominjes Fudu kao nekog naseg dobrocinitelja, a kojeg prozivam za lose stvari, jer je puno vise oteo klubu nego sto je dao odnosno htio nas je ugasiti, a unazadio nas je minimalno 10 godina, onda u tu jednacinu za svoj klub uzmi Koldzu koji je vama pomagao i za kojeg su se kadrovi u Zeljeznicaru koliko sam cuo cak opredijelili na proslim lokalnim izborima, pa koliko vidim da ih trenutno ovaj novi nacelnik Tanovic nesto ignorise. Medjutim, necu tvrditi da je sigurno tako, vi koji pratite svoj klub ste bolje upuceni, ali znam da ste saradjivali s Koldzom sto je uostalom normalno da saradjujete sa nacelnikom svoje opstine. Medjutim, problem bi bio da ste se opredijelili za neku politicku opciju, jer klubovi nemaju taj luksuz da se stavljaju politicki na neciju stranu. Ipak, ako se to desilo onda je to vasa stvar.
Dzaba i nama nase prednosti, a i vama sto ste Evropu igrali kad su trenutno oba kluba u veoma losoj situaciji. Ono sto je bitno i jednom i drugom klubu je da rjesavaju trenutne probleme s kojima se suocavaju. Mi smo se odbili od dna, dok vi tek trebate naci svoje rjesenje. Ti trebas skontati da su vasi rezultati isli pod ruku sa zaduzenjima. Prema tome, nisi ti punio budzet kantona i vase opstine koliko dzepove vasih lihvara i parazita, jer da nije tako sad ne biste bili u ovoj poziciji.
Kako je Zeljeznicar uzeo reprezentaciju ako ce repka na Grbavici igrati prijateljske, a na Bilinom polju kvalifikacione tekme?
Uostalom, bezveze rezon. Repka treba da igra gdje zeli, a ne da je neko svojata. Nije politicka odluka da repka igra u Zenici nego ta sto stadion ispunjava potrebne uslove, pa i kad se ulagalo u njega trebalo se najmanje uloziti da bi ispunio odredjene norme. Grad je tad bio na usluzi savezu u odnosu na vase gradske vlasti, koliko znam zbog tog je kamp u Zenici izgradjen, jer prva opcija je bila da kamp bude u Sarajevu. Znam da niste htjeli besplatno dati zemljiste. Medjutim, opet ponavljam, na repku ne treba gledati na taj nacin da se svojata. To je vjerovatno tvoj problem sto je zelis svojatati iako cinjenice govore da ne mozes ni to. Treba da se podrzava da se tekme igraju na svim stadionima diljem drzave. Primjera radi, bice mi drago da repka odigra neku utakmicu na stadionu Rodjeni kad se jos malo izgradi taj stadion. Bilo bi mi drago da repka igra i na Tusnju, pa i da odigra i Pod bijelim brijegom i u Banjoj Luci, ali to je sad vec sfera politike i nije mi cilj da se oko toga nastavi raspravljati.
Svrakino samo trebas znati da se mozes zadovoljavati ovim stvarima koje stavljas o privjescima, ali te stvari vam nece poboljsati situaciju dok se konkretno ne zabavite svojim problemima. Ti mozes pokusati nesto kao prcati mene za moj klub ovim losim argumentima iako ti nesto ne ide, ali bez obzira na sve zelim tebi kao nekom ko voli svoj klub da u neko buduce vrijeme budes zadovoljniji situacijom sa svojim klubom. Kad se Čelik nekad vrati zelim da se odmjeravamo sa svim klubovima u punoj snazi, pa i sa vama, a ne da gledam necije rasulo, jer nema tu drazi. Zaustavljam se, mosa ganola.
A tvom klubu porezni dug otplacuje Grad
Pametnom dosta
![]()
Fakat mi ti se ne da vise objasnjavati, posebno jer se zelis nadjebavati posto tebi druze izgleda nije dosta. Neka ovaj put bude dosta od mene. Ganola...
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Pitari ce bit sampioni.Borac ce odigrat nerjeseno protiv Tuzle i gube od Slobode sto ce komsije iskoristit i osvojit titulu.
Tako je, živi bili pa vidjeli
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
InshAllah. Azmir i ljiljani ne smiju izdati. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
InshAllahBeduin je napisao/la: ↑22 maj 2021, 18:42InshAllah. Azmir i ljiljani ne smiju izdati. ❤
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sutra samo pobijeda dokazi u obzir, idemo syebati festu !
Tuzla City / Sloga Simin Han
Da hoce Sabahudin Topalbecerevic Baho da prenosi zadnje dvije utakmice Borca, da osvojimo titulu u pm.
Mozemo li pitari kako to da proguramo ispod ruke dok ovi dogovaraju sudije?
Mozemo li pitari kako to da proguramo ispod ruke dok ovi dogovaraju sudije?
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije. Pejto je vrhunski sudija i gospodin za razliku od tog klosara iz Prijedora.
🔴⚫️
Grbić van neće dati centra preći. Za svaki slučaj, da nebi slučajno dali gol.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:05Sutra samo pobijeda dokazi u obzir, idemo syebati festu !

- svrakino1921
- Kontakt:
Pitari
Evo vam Sabre sa Slavkom u restoranu kod Seje na Ilidzi
Izgleda da vam je Slavko trener za iducu sezonu
Ja sa suprugom veceram
Sabra me dvaput dosad pogledala
Evo vam Sabre sa Slavkom u restoranu kod Seje na Ilidzi
Izgleda da vam je Slavko trener za iducu sezonu
Ja sa suprugom veceram
Sabra me dvaput dosad pogledala
-
- Kontakt:
Onda yebat grbica i borac, nema nam druge....fks74 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 20:57Grbić van neće dati centra preći. Za svaki slučaj, da nebi slučajno dali gol.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 maj 2021, 19:05Sutra samo pobijeda dokazi u obzir, idemo syebati festu !![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasro pitari nisu istupili iz premijer lige, oni najvise kukaju. Samo odaju postovanje Olimpiku i sute.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Odajemo postovanje olimpicku zato sto smo mi najavljivali iskorak a oni su eto iskoracili umjesto nas a mi se vratili u stvarnost, da ne kazem na fabricke postavkeMakabiTuzla je napisao/la: ↑22 maj 2021, 22:09Meni samo nije jasno zasro pitari nisu istupili iz premijer lige, oni najvise kukaju. Samo odaju postovanje Olimpiku i sute.

Teško

On je zaposlenik najvećeg oponenta mtela i BH Telecoma koji imaju prava na tekme

A Petrović dobi pozitivnu ocjenu i bi "nagrađen" time da bude četvrti sudija u 32. kolu.
Toliko klubova ima dugovanja prema igračima i trenerima, i samo Olimpik i Mladost ne dobiše licence za Premijer ligu BiH, a Olimpik dobi i suspenziju na kraju.
Toliko klubova ima dugovanja prema igračima i trenerima, i samo Olimpik i Mladost ne dobiše licence za Premijer ligu BiH, a Olimpik dobi i suspenziju na kraju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ti izgleda zaboravio ko vas je dva puta izbacio iz lige. Jednom casno, jednom necasno. Treci put vi castite

Jači od ratova, režima i partija !!!!
Tako je babooo
Prkosite bijedi, fenserima i losem fudbalu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.