Može li se pogledati utakmica kako

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kakav si sa bacanjem prvih mačića u vodu ?
Ovo je vec drugi mačić
Ma da, i današnji Pistonsi bi se borili sa Sixersima tada za #1 seed.
I realno i fakticki, ako ti je lakse.SF6 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 06:48Pričaš o faktima a oni kažu da je propustio čitavu sezonu zbog povrede. End.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 maj 2021, 06:20A vidi, ne znam da li covjek hejta ili ne, ali hajmo malo realno, pa me pokusaj opovrgnuti, ako grijesim!?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑22 maj 2021, 06:16
I pored tolikog hejta, na fantasyu ti je bio nedodirljiv,
Pričaš jedno a mislis drugo![]()
Prosla sezona.... Izgubili Duranta, znalo se da Klay nece igrati, dosta promjena u ekipi, ne bas neki start i bum, povreda Currya, koja realno ne moze biti season ending.Sta uradi GS?Hajmo malo tankirati.Jel tako?
@SF Fantastican igrac.Najozbiljnije to kazem.Cinjenica?Nema ga 2 god u POu, a niko nista ne garantuje ni za narednu.
U jednom postu ćeš koristiti fakte, a u drugom ćeš davati "realna" mišljenja. Odluči se.
I yebeni LBJ koji ulazi u raspravu za GOATA je propustio play off.
Pa dobro , @Azpi je napisao mačića doduše , biće ih još
Najlosiji igrac ekipe u zavrsnici regularnog dijela i produzetku.
Ma bi qurac izborili PO... Sa Stottsom bi bili lutrija. Sva sreca pa je ovo skoro pa sigurno zadnja sezona ovog laznog pokusaja od ozbiljnog trenera. Pateticna ofanziva a da o defanzivi ne pricam. Slusati njegovi pressice nakom poraza su ravne samoubistvu, covjek bez ikakve ideje i plane ali bukvalno. Samo daj Dameu ili CJu loptu pa uradite nesto.
Vise izgubljenih nego asistencija je imao i Stephtardi opet krive saigrace.
Mislim, mozda bi ispali u ovim playin utakmicama ali vjerujem da zdrav POR, bez Lillarda, moze uzeti 7u ili 8u poziciju. Za razliku od GSW koji tesko da im se i Klay vrati da bi bez Stepha upali u Top8ReX je napisao/la: ↑22 maj 2021, 14:09Ma bi qurac izborili PO... Sa Stottsom bi bili lutrija. Sva sreca pa je ovo skoro pa sigurno zadnja sezona ovog laznog pokusaja od ozbiljnog trenera. Pateticna ofanziva a da o defanzivi ne pricam. Slusati njegovi pressice nakom poraza su ravne samoubistvu, covjek bez ikakve ideje i plane ali bukvalno. Samo daj Dameu ili CJu loptu pa uradite nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.