FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne brinite se ahbabi, Karma je čudna stvar.
Vraca se i nama, vratit će se i njima i apsolutno svakome sve.
Vraca se i nama, vratit će se i njima i apsolutno svakome sve.
- forza_juve
- Kontakt:
Ajd yebo te sudija na nekim utakmicama na nekim ti je navukao, Borcu je navlacio moguće i nemoguće ali brate Slobodu i Mladost si morao dobiti i da budeš u toj utrci pa šta Bog ovaj pardon sudije daju. Znači ne znam ko da je igrao morao si i tu se priča završava.
U BL pred publikom u ovako važnom meču nemoj dobiti ili za TC nenoj izgubiti pa mrtva glava pada
U BL pred publikom u ovako važnom meču nemoj dobiti ili za TC nenoj izgubiti pa mrtva glava pada
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca pa Olimpik istupi da upisemo pobjedu. Inace bi bili bez pobjede do kraja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ne vidim razlog zašto ne. Na Koševu je pravilo socijalne distance već nekih 10 godina...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Mislis da je on to slucajno radio?! Vinko je jedan od kljucnih faktora borceve titule.LegendKiller je napisao/la: ↑21 maj 2021, 18:44Još uvijek ljudi pišu o sudijama.
Nikako ljudima da uđe u glavu da smo loši, užasno igramo, tacnije imamo igru bez igre, uz katastrofalnu fizičku spremu.
Jeste li vi gledali borac uopće, borac dobro igra, imaju finih igrača.
Titulu je odlučio meč protiv borca na Koševu, kada smo umjesto na +8, došli na +2, kraj priče, kakvi crveni kartoni kakve sudije.
Zapravo titulu je odlučila taktika Vinka, da protiv svih jačih timova ide na remi, misleći da će do utakmice sa slobodom imati par bodova prednosti, pobijediti zadnje 4 tekme i uzeti ligu. Međutim umjesto remija, dobili smo poraze.
Ma meni je gori Azmir od Vice.
Ne bi ovaj mogao ništa bez prodanih balija.
Ovdje nekom treba da leti glava !
Ne bi ovaj mogao ništa bez prodanih balija.
Ovdje nekom treba da leti glava !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pogane balije. Balija nema veze sa Bošnjacima, da ko ne reaguje, to je Bošnjački najgori otpad. I treba ih prozivati i pljuvati svuda i uvijek, i distancirati se od te gamadi.
- FKS -
Smrad dizao je pobune nekakve tuzbe podizao u svakoj tekmi sa Sarajevom sad ga nema nigdje. Nije se javljao nakon sto Oremusa iskljucise i svih ostalih lakrdija u ligi sto li Boze. Treba tuc balije na svakom koraku od Pilava,Sivca,Mulahasnovica do Sisoje gori su od Vice 10 puta
Peljto sudi i navijaci FKS sigurni u Kup
Pa sudio je i na Kosevu ker Mujic perfektno pa nas je Borac dobio( druge utakmice jesu pogurani a mi osteceni i to drasticno), al treba realno gledati mi izgledamo mlitavo, bez zelje , motiva, samopouzdanja, igre, ama izgledamo odron na terenu za razliku od njih, i kako se mozes Kupu nadati ? Sanse su 30-70% za njih po meni

Pa sudio je i na Kosevu ker Mujic perfektno pa nas je Borac dobio( druge utakmice jesu pogurani a mi osteceni i to drasticno), al treba realno gledati mi izgledamo mlitavo, bez zelje , motiva, samopouzdanja, igre, ama izgledamo odron na terenu za razliku od njih, i kako se mozes Kupu nadati ? Sanse su 30-70% za njih po meni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Da, mislim na naš otpad.
Očistiti vlastite redove(rješiti se kukolja među žitom) i onda na SVE načine gaziti ovu gamad.
Ne dati im mira, da ne smiju spavati, šetati !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Budimo realni, nismo zasluzili titulu nakon drugog dijela; stvarno je jadno da pretendujes na titulu a slobodu i mladost ne mozes pobijediti. Ides nesto sigurica, da ne primis gol. Mislim wtf?
Ovo ne znaci da je kriminalno postavljanje sudija i navlacenje za borac kasnije nezapazeno ali vecinom je bilo do nas.
Za sljedecu sezonu ocekujem da se vise trosi na stadion i Akademiju a da se igracki kadar procisti sa dodavanjem igraca iz Akademije.
Kup cemo osvojiti ako budemo bolji, do nas je sad!
Ovo ne znaci da je kriminalno postavljanje sudija i navlacenje za borac kasnije nezapazeno ali vecinom je bilo do nas.
Za sljedecu sezonu ocekujem da se vise trosi na stadion i Akademiju a da se igracki kadar procisti sa dodavanjem igraca iz Akademije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jel dosta više sa ovom pričom ?muhamedhulk je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:44Budimo realni, nismo zasluzili titulu nakon drugog dijela; stvarno je jadno da pretendujes na titulu a slobodu i mladost ne mozes pobijediti. Ides nesto sigurica, da ne primis gol. Mislim wtf?
Halo ljudi, BiH nam postaje tjesna, guši nas na svakom polju !
Jel ovo nova Jugoslavija ?
Ako vi to ne vidite, imate veliki problem !
Azmir je primjer onog najpoganijeg sto postoji među bosnjacima. Kupuje polupismenu sirotinju patetikom i fol grb cvijet Srebrenice, a za malo vlasti bi prodao guzicu i Dodiku i Drazi Mihajlovicu ako treba. Gora je ta pogan među nama, nego 100 Vickaste đikanadije...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel ovo nasim iz Kluba ne trebaju navijaci na stadionu ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne treba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala Bogu neko realan. Sudija nam je u tom finalu najmanji problem. Pa ljudi moji mi protiv Mladosti i Krupe nismo osutali loptu na gol i sad da vjerujemo u pobjedu protiv ekipe koja od 30 bodova osvoji 28.Inijesta je napisao/la: ↑21 maj 2021, 19:32Peljto sudi i navijaci FKS sigurni u Kup![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Da je titula tu, bilo bi. Ovako nece da se ne bi culo svasta..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ocigledno ! Da bar pokusaju s nekim dopisom ili nesta, al ocigledno im puca qurac za navijace, a ne kontaju da svakim ovakvim postupkom sve veci gnjev izazivaju kod navijaca
još pišete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.