Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sjevernokorejskipas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sjevernokorejskipas » 21 maj 2021, 17:12

Ovo sa Posušjem je jako realno...evo upravo javiše da su Mamići preuzeli Posušje....još će se i Gospa ukazati i tamo....

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 21 maj 2021, 17:13

Manijacima drago, ljudi ih ubijali ko mraz paprike 🤣
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 maj 2021, 17:15

Baader je napisao/la:
21 maj 2021, 17:11
Ok, Olimpik je izašao iz lige, ali možda Olimpic ostane.
:urnebes:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 maj 2021, 17:17

Sjevernokorejskipas je napisao/la:
21 maj 2021, 17:12
Ovo sa Posušjem je jako realno...evo upravo javiše da su Mamići preuzeli Posušje....još će se i Gospa ukazati i tamo....
Koji je to put da se ukazuje ?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 maj 2021, 17:18

AlemC85 je napisao/la:
21 maj 2021, 16:52
Harise je napisao/la:
21 maj 2021, 16:48
Svaka cast za Olimpika! Skidam kapu od vas, jedini koji imaju m.uda da napušta Vicinu ligu! Ja se nadam da ce nakon ovog poteza i Sarajevo, Zeljo, Velez, Radnik i Mladost DK reagovati. Upocetka sam znao cim se Zrinjski buni onda ce se nešto desiti, a na kraju su namirno krali Širokog Brijega da bi oslobodili mijesto za Zrinjski prema Evropu, jer su celnici iz Saveza bili pod pritiskom. Ja se nadam abd, da ce UEFA cijeli Savez suspendovati i ocistiti od ovi kriminalaca!
Vico je uništio fudbal. Bit će ovdje svega vjeruj mi.
Najgorje je kada se politika mješa u Sportu, a Dodiku nije dovolnjo bilo RS stoga se zeli miješati u unutrašnju politiku cijele zemlje. Mirza Teletović je predsjednik košarkaškog saveza malo po malo napredovamo. U Rukometu nije Savez sta više imao kazati selektoru i igraci pogotovo sto ima sad novi ljude u Savezu. Ali prija toga u Rukometu je bila najbolja stvar sto nisu nikakvu podršku imali od Saveza nego snjima, jer bi udruga uništila reprezentaciju poput cijelu ligu u Rukomet. Prija smo imali klubove kao RK Bosna Sarajevo i RK Ljubški koji su redovno na EHF Ligu Prvaka igrali. Savez od Futsala ide kako treba jer nema tu nikakve kradje i zato ide nam reprezentacija kako treba. A sad imamo Fudbal koji je jedan od najveci biznis na svijetu. a naš Savez sto se fudbal tice je jedan od najgorji da ne kazem najgorji Savez u Evropi. Sistematicki uništavaju klubove, a niti jedan klub ima pravo da se buni. Jedan klub ima pravo da navijaci pusti na Stadion samo što je u RS, a ne Federaciji pa j.ebote. Ovo je jedna drzava, a zakon je za svi isti i ne sto su iz RS imaju poseban zakon. :damn:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 maj 2021, 17:19

Harise je napisao/la:
21 maj 2021, 17:18
AlemC85 je napisao/la:
21 maj 2021, 16:52
Harise je napisao/la:
21 maj 2021, 16:48
Svaka cast za Olimpika! Skidam kapu od vas, jedini koji imaju m.uda da napušta Vicinu ligu! Ja se nadam da ce nakon ovog poteza i Sarajevo, Zeljo, Velez, Radnik i Mladost DK reagovati. Upocetka sam znao cim se Zrinjski buni onda ce se nešto desiti, a na kraju su namirno krali Širokog Brijega da bi oslobodili mijesto za Zrinjski prema Evropu, jer su celnici iz Saveza bili pod pritiskom. Ja se nadam abd, da ce UEFA cijeli Savez suspendovati i ocistiti od ovi kriminalaca!
Vico je uništio fudbal. Bit će ovdje svega vjeruj mi.
Najgorje je kada se politika mješa u Sportu, a Dodiku nije dovolnjo bilo RS stoga se zeli miješati u unutrašnju politiku cijele zemlje. Mirza Teletović je predsjednik košarkaškog saveza malo po malo napredovamo. U Rukometu nije Savez sta više imao kazati selektoru i igraci pogotovo sto ima sad novi ljude u Savezu. Ali prija toga u Rukometu je bila najbolja stvar sto nisu nikakvu podršku imali od Saveza nego snjima, jer bi udruga uništila reprezentaciju poput cijelu ligu u Rukomet. Prija smo imali klubove kao RK Bosna Sarajevo i RK Ljubški koji su redovno na EHF Ligu Prvaka igrali. Savez od Futsala ide kako treba jer nema tu nikakve kradje i zato ide nam reprezentacija kako treba. A sad imamo Fudbal koji je jedan od najveci biznis na svijetu. a naš Savez sto se fudbal tice je jedan od najgorji da ne kazem najgorji Savez u Evropi. Sistematicki uništavaju klubove, a niti jedan klub ima pravo da se buni. Jedan klub ima pravo da navijaci pusti na Stadion samo što je u RS, a ne Federaciji pa j.ebote. Ovo je jedna drzava, a zakon je za svi isti i ne sto su iz RS imaju poseban zakon. :damn:
Rekoh Vico je otvorio Pandorinu kutiju. Na kraju će najveći ceh platiti Borac. Vidjet ćeš.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 21 maj 2021, 17:20

Sviuodbranu je napisao/la:
21 maj 2021, 16:56
Kada Sarajevo uzima, i kada ostali kukaju ide bahatost, moze nam see, mi smo divoviii, Kada Zelji ide onda Amareee, gospodaru famalijee, ismijavaju se klizeci za zatvora i ragbi startovi (ko onda Sarajevo-Sloboda na Kosevu),idu pjesmice kupili smo haseta, sudije savez....
Sada prosuli 13 bodova, ne mogu opucat na gol Mladosti u 90 minuta i ide kmecanje o sudijama, savezu, Vici, Dodiku, svemir se urotio...
E jesmo narod odvratan u pm. Dok ide na moj mlin ok, a kontra je kriminal :D
I ovaj Olimpic nesto, pa tesko da ima klub kojem se toliko stelili opstanci u ligi i islo mu sudjenje na ruku od njih......
A kada Slobodi ide... ah, da.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 maj 2021, 17:20

Riziko je napisao/la:
21 maj 2021, 17:04
Sarajevo kuka jer nam sigurnih 9 bodova iduće sezone. Boli njih patka za Olimpicom.
Da je Velež ili Željo izašao, ovdje bi orgije bile od smajli briagde.
Al' zato tu je Krupa i Prijedor.

Vi ste kancer ne samo lige već države!

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 maj 2021, 17:21

Za nekoliko godina:

1. Borac
2. Posusje
3. Krupa
4. Siroki
5. Sloboda
6. Rudar Prijedor
7. Gosk
8. Tuzla City
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 maj 2021, 17:23

HordasOdMalena je napisao/la:
21 maj 2021, 17:20
Kada Sarajevo uzima, i kada ostali kukaju ide bahatost, moze nam see, mi smo divoviii, Kada Zelji ide onda Amareee, gospodaru famalijee, ismijavaju se klizeci za zatvora i ragbi startovi (ko onda Sarajevo-Sloboda na Kosevu),idu pjesmice kupili smo haseta, sudije savez....
Sada prosuli 13 bodova, ne mogu opucat na gol Mladosti u 90 minuta i ide kmecanje o sudijama, savezu, Vici, Dodiku, svemir se urotio...
I ovaj Olimpic nesto, pa tesko da ima klub kojem se toliko stelili opstanci u ligi i islo mu sudjenje na ruku od njih......
A kada Slobodi ide... ah, da.
Jedan od klubova koji je najvise ostecen u PL BiH ,i koji ima najgore sudjenje je Sloboda. Nema se nama sta reci. Nama je islo jednu sezonu, bili smo u borbi za oba trofeja, i svi su se bacali na glavu da nas polome i pobjede. Igrali smo i protiv ekipa, i sudija, i Saveza.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 21 maj 2021, 17:25

U prevodu... :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 21 maj 2021, 17:25

Jao saopštenju saveza, ni riječi o sudijskim lakrdijama

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 maj 2021, 17:26

Zoran28 je napisao/la:
21 maj 2021, 17:13
Manijacima drago, ljudi ih ubijali ko mraz paprike 🤣
Jel to znaci da ce oni ipak igrati Evropu?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 21 maj 2021, 17:27

ElCartel11 je napisao/la:
21 maj 2021, 17:07
Borcevci se uzdigli malo reci. Opet ce te u prvu ligu rs bez brige. Kad dodo i vicko ne budu vise imali koristi od vas.
Ma to je samo pitanje vremena. Borac bez politike je u rangu Slobode i Čelika. Ono samo tu reda radi.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 maj 2021, 17:27

Memara je napisao/la:
Riziko je napisao/la:
Sarajevo kuka jer nam sigurnih 9 bodova iduće sezone. Boli njih patka za Olimpicom.

Karma je čudo. Kad ih stigne bit će im kasno. Nek se raduju ali bit će im to knedla u grlu. Borac bitan haha. Vječiti drugoligaši u svim državama bili

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 maj 2021, 17:29

AlemC85 je napisao/la:
21 maj 2021, 17:27
Memara je napisao/la:
Riziko je napisao/la:

Karma je čudo. Kad ih stigne bit će im kasno. Nek se raduju ali bit će im to knedla u grlu. Borac bitan haha. Vječiti drugoligaši u svim državama bili
Nemoj igrali su 12 sezona u prvoj ligi Jugoslavije
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 21 maj 2021, 17:31

Olimpik i Radnik out,
Posusje i Rudar in.

Odlicno.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 maj 2021, 17:33

21 maj 2021, 17:07
feniksptica je napisao/la:
21 maj 2021, 17:02
Ne razumijem mrznju prema nekome gradu tek tako ?
Koju mrznju djecak :?:
To je suha istina, dok mlin ide vama u korist svi sutite, bahatite se, ismijavate druge, nekada i pucaju zastavice, jbg a kada to osjetite i vi i dobijete po p,ide kmecanje o postenju i neki pozivi na sastanke. Onda vam smeta sve zivo.
Jesi lse bunio u nasu korist kad Bjelcia svira penal u Mostaru. Kad Mujic ne svira cist penal za nas protiv Borca na Kosevu ?? Kad Bekric igrajuci za vas rukom skloni loptu i ne svira nam se penal ?? Npr..
Do ove sezone je bilo poguranaca al i kradje svakog. Od ove sezone je to 3 nivoa vise u korist samo jedne ekipe
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 21 maj 2021, 17:42

Finale Kupa: IRFAN PELJTO, Senad Ibrišimbegović, Davor Beljo i Miloš Gigović :D :tokralju:

Ovo kolo:
Sar-Rad (Njegomirović) :lol:
Bor-Tuz (Grbić) :rol:
Zri-Želj (mujić) opet :urnebes:
Šir-Mla (Peljto)
Vel-Slo (Šehović)
Kru-Oli bio planiran Bandić

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 21 maj 2021, 17:46

tm01hzne je napisao/la:
21 maj 2021, 17:42
Finale Kupa: IRFAN PELJTO, Senad Ibrišimbegović, Davor Beljo i Miloš Gigović :D :tokralju:

Ovo kolo:
Sar-Rad (Njegomirović) :lol:
Bor-Tuz (Grbić) :rol:
Zri-Želj (mujić) opet :urnebes:
Šir-Mla (Peljto)
Vel-Slo (Šehović)
Kru-Oli bio planiran Bandić
Znam da se zezas za Gigovica
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.