Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ovaj Cipetic je u posljednje vrijeme cesto klupiran u propaloj Lokomotivi, zasto je jos uvijek na spisku?
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Husara like this.

Zayebanciju na stranu, taj momak je jedino što vrijedi u raspalom vicešampionu i ne može na spisak pored kloca Pirića kojem ističe ugovor i mora mu se naći klub na ljeto..
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Pa nije se jos oprostio od repke ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ASD
- Kontakt:
Ali ovaj Husara je fenomen.
Jel ima iko živ da o njemu može lijepu riječ reći.
Ne vole ga navijači nijednog kluba u državi. Ne vole ga ni oni što ne prate klubove već samo repku pratem ne vole ga domaći. Ne voli ga dijaspora.
Jel ima iko živ da o njemu može lijepu riječ reći.
Ne vole ga navijači nijednog kluba u državi. Ne vole ga ni oni što ne prate klubove već samo repku pratem ne vole ga domaći. Ne voli ga dijaspora.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mozda je to do opisa posla. Inace su menadzeri omrazeni u svijetu sporta. Znam u mma da su najgrdnije face upravo menadzeri boraca. Vidio sam pratis boks pa bi trebao znati o King-u , Frank Warrenu i Eddie Hearnu.
Jednostavno za tog posla moras biti namazan.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
U boksu isto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:09Mozda je to do opisa posla. Inace su menadzeri omrazeni u svijetu sporta. Znam u mma da su najgrdnije face upravo menadzeri boraca.
Eddie Hearn je najomraženija osoba. Ali to su face koje odu na TV kako bi bili omraženi radi publiciteta.
Ovaj da se nikad sliko nije bio bi najomraženiji. Ima i boljih menadžera ali nisu omraženi kao on.
Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Napad: Miroslav Stevanović, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.
Zavidan spisak.
Ovi bi se sa Andorom i San Marinom napatili.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
King je milione izvukao iz Tysona, onog Frank Warrena je njehov bokser upucao iz pištolja u glavu.ASD je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:11U boksu isto.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:09Mozda je to do opisa posla. Inace su menadzeri omrazeni u svijetu sporta. Znam u mma da su najgrdnije face upravo menadzeri boraca.
Eddie Hearn je najomraženija osoba. Ali to su face koje odu na TV kako bi bili omraženi radi publiciteta.
Ovaj da se nikad sliko nije bio bi najomraženiji. Ima i boljih menadžera ali nisu omraženi kao on.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Taj Husara je značajan samo pojedincima na forumu a u menadzerskim krugovima je više od nule,toliko o njegovoj bitnosti!
Ako je Pirić ,Mešanović i sl.zvijezde igraci znacajnog menadžera onda se neko dobro šali.
Ako je Pirić ,Mešanović i sl.zvijezde igraci znacajnog menadžera onda se neko dobro šali.
Klijent mu golman sa parcijalno ne funkcionalnom rukom. Šta reći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- NerminFatic
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa to je taj neki rang, Azerbaijana i Moldavije. Mislim da bi nas Lux uzeo.Zra je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:13Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Zavidan spisak.
![]()
Vidjet ćemo i ovaj derby najgorih reprezentacija regije između nas i Crne Gore pa da vidimo ko će preuzeti tron.
⚜️~⚜️~⚜️
----------------------------Sehic---------------------------
----Hadzikadunic--Sanicanin/Jovicic--Ahmedhodzic
Gazibegovic--------Hadziahmetovic--------Kolasinac
-----------Stevanovic---Krunic---Demirovic------------
--------------------------Prevljak--------------------------
----Hadzikadunic--Sanicanin/Jovicic--Ahmedhodzic
Gazibegovic--------Hadziahmetovic--------Kolasinac
-----------Stevanovic---Krunic---Demirovic------------
--------------------------Prevljak--------------------------
Na jednoj strani Dejan Savicevic na drugoj VicoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:39Pa to je taj neki rang, Azerbaijana i Moldavije. Mislim da bi nas Lux uzeo.Zra je napisao/la: ↑21 maj 2021, 16:13Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Zavidan spisak.
![]()
Vidjet ćemo i ovaj derby najgorih reprezentacija regije između nas i Crne Gore pa da vidimo ko će preuzeti tron.

Odlican spisak gospodina Peteva. Da smo ranije imali ovako kvalitetnog selektora siguran sam da bi rezultati bili bolji. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mali Savic iz Cukarickog je mogao komotno bit na spisku
nikad bolji spisak za prijateljsku utakmicu, ali definitivno pozitivno iznenadjen ivaylom
Zato sto mu je konkurencija paklena i sto je ovaj novi hrvat Colak doveden kao veliko pojacanje, a tu je i povratnik Toivonen. Nalic pretezno igra napadaca, ne znam o kakvom krilu pricas, mislim da je to njegova pozicija i u repci. Ne treba izmisljati toplu vodu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 14:37Prilika da se Nalić proba na krilu, ne znam zašto češće ne igra kod Dahl-a u Malmo-u.
I oni eksperimenti sa Gojakom i Hodzicem na krilu su bili potpuni promasaj. Momci se izgube i onda od jednom na forumu citas kako su qarine. No shit.
@igrajlopte 🐦
ta svedska liga je bas smece. Gledam neki dan taj iz rijeke se gore pretvorio u ronalda.
Nalic rezerva, ne kontam koji je to kvalitet tuta vidio a da tomason nije.
Ahmedhodzic ako ne ode ovo ljeto, bice veliko razocarenje. Mada, njegova borba i dokazivanje tek pocinje prelaskom u jaci klub.
ja jos uvijek ocekujem nesto extra od svedjana u repki, do sada nista posebno.
Mladi su, vrijeme radi za njih a problem je sto su dosli u zivi haos i rasulo od ekipe, iz koje cak i igraci poput visce, bjeze:-)
Nalic rezerva, ne kontam koji je to kvalitet tuta vidio a da tomason nije.
Ahmedhodzic ako ne ode ovo ljeto, bice veliko razocarenje. Mada, njegova borba i dokazivanje tek pocinje prelaskom u jaci klub.
ja jos uvijek ocekujem nesto extra od svedjana u repki, do sada nista posebno.
Mladi su, vrijeme radi za njih a problem je sto su dosli u zivi haos i rasulo od ekipe, iz koje cak i igraci poput visce, bjeze:-)
Ako je morao neko iz Borca onda je trebao Zakaric biti na spisku umjesto Almedina. Bar po prikazanoj igri ove sezone kao najbolji igrac BH lige, ali odavno smo ustanovili da u nasoj reprezentaciji fudbalski kvalitet nije presudna stavka za pozivanje igraca 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, kakarut, lol89 i 44 gosta.