Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 maj 2021, 12:35

Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 12:31
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
Ali čekaj malo, šta ljudi očekuju? Pa ovo i jeste naš nivo, i ovo su najbolji dostupni igrači.

Jedino fale Begović, dvojica sto su u Kini. Osim toga ja ne vidim neki izostavljeni kvalitet.
Sto ne igraju dva najbolja igraca?
Druže, napisao sam dostupni, i uostalom zar nisu ovdje ljudi najavljivali Demirovića kao novog Džeku?

Hoće li mu Ermedin klupu grijati do 26-e? Ako je toliki talenat zašto se za Džekom cmizdri?

Ovo je po imenima, jako tanka reprezentacija.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 21 maj 2021, 12:38

Jebli ti Pirić i Husara ženu

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 12:38

21 maj 2021, 12:35
Tristan10 je napisao/la:
Ali čekaj malo, šta ljudi očekuju? Pa ovo i jeste naš nivo, i ovo su najbolji dostupni igrači.

Jedino fale Begović, dvojica sto su u Kini. Osim toga ja ne vidim neki izostavljeni kvalitet.
Druže, napisao sam dostupni, i uostalom zar nisu ovdje ljudi najavljivali Demirovića kao novog Džeku?

Hoće li mu Ermedin klupu grijati do 26-e? Ako je toliki talenat zašto se za Džekom cmizdri?
Pa u tome i jeste problem. Sta znaci biti dostupan i nedostupan. Nedostupan bi trebalo da znaci da si ozlijedjen ili imas bas neki validan razlog. Misimovic ti komunicira da je jako bitno da biljezimo jednu pobjedu radi samopouzdanja i nastavak kvalifikacija. A dva glavna ti igraca ne zele da budu dostupni.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 maj 2021, 12:41

Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 12:38
Tristan10 je napisao/la:

Pa u tome i jeste problem. Sta znaci biti dostupan i nedostupan. Nedostupan bi trebalo da znaci da si ozlijedjen ili imas bas neki validan razlog. Misimovic ti komunicira da je jako bitno da biljezimo jednu pobjedu radi samopouzdanja i nastavak kvalifikacija. A dva glavna ti igraca ne zele da budu dostupni.
Džeko je ionako nebitan igrač već duži period.

Iz saveza možda misle da će noviji igrači imati veću želju za borbom i dokazivanjem.

Ja već duži period govorim kako će Pjanić uskoro završiti sa reprezentacijom.
⚜️~⚜️~⚜️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 maj 2021, 12:41

Begović je ipak prevelika zvijezda da se nađe na ovakvom spisku. A možda ima takmičenje u dresuri konja u blizini.

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 21 maj 2021, 12:43

Demirovic je solidan napadac, trkac i borac...Zabija golove bogami i asistira. Ali cisto sumnjam da ce biti prvi izbor,iz ko zna kojih razloga....

Pjanic i onako nije odigrao postenu utakmicu ne zna ni on kada. On pod hitno treba rijesiti svoj status ili neka sjedi na klupi 3 godine a mi da se okrecemo nekim novim klincima (valjda).
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 12:45

21 maj 2021, 12:41
Tristan10 je napisao/la:

Iz saveza možda misle da će noviji igrači imati veću želju za borbom i dokazivanjem.

U tome i jeste problem. Sto strucnjaci preko foruma oprastaju Dzeku evo nekoliko godina, a koji u normalnim drzavama bi jos itekako valjao, Pjanic svakako, Visca se goni a covjek se sa 31. god napusta reprezentaciju, a dobar igrac. Ovako se i Lulic tjerao iz reprezentacije ranije.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 maj 2021, 12:47

Piric ispred Kovacevica :rol:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 maj 2021, 12:47

Tristan10 je napisao/la:
21 maj 2021, 12:45
21 maj 2021, 12:41
Tristan10 je napisao/la:

U tome i jeste problem. Sto strucnjaci preko foruma oprastaju Dzeku evo nekoliko godina, a koji u normalnim drzavama bi jos itekako valjao, Pjanic svakako, Visca se goni a covjek se sa 31. god napusta reprezentaciju, a dobar igrac. Ovako se i Lulic tjerao iz reprezentacije ranije.
Jeste druže, svi su oni predobri, godinu dana ne znaju za pobjedu.

Stvarno ne znam kako ćemo bez Džeke i Pjanića, krepat će repka. Najgori smo u regiji sa ili bez te dvojice.
⚜️~⚜️~⚜️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 maj 2021, 12:49

Visca se trebao oprostit i prije.Osim utakmica sa Izraelom i Juznom Korejom,covjek nije odigrao dobre utakmice za reprezentaciju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 12:50

Poslovna kultura nogometnog saveza bih:

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 21 maj 2021, 13:21

Ima dva minusa na ovom spisku: jedan je pozivanje Pirića (umjesto njega Kovačević recimo) i nepozivanje Kovača, koji je po mom mišljenju bolji igrač i od Beširovića i Šarića a uz to je mlađi. Ostalo je manje-više sve na mjestu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 21 maj 2021, 13:26

Minusi su nepozivanje Džeke i Pjanica ima da igraju,kakav odmor nisu ga zaslužili.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 maj 2021, 13:54

Mujkic je napisao/la:
21 maj 2021, 13:26
Minusi su nepozivanje Džeke i Pjanica ima da igraju,kakav odmor nisu ga zaslužili.
Tim treba uigravati u prijateljskim bez Pjanica i Dzeke. Kad ne igra Pjanic, nas vezni red bukvalno ne postoji, za to se treba naci opcija jer necemo ga uvijek imati na raspolaganju. Zato vise nego i ispravna odluka da se tim probava bez Pjanica.

Isto vazi i za Dzeku, pa nece vjecno Demirovic i Prevljak sjediti na klupi, momci su zasluzili pravu sansu u reprezentaciji.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 maj 2021, 13:55

Zbog cega poziv dobija Piric ?

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 21 maj 2021, 14:02

Ivaylo, haj iskreno, koliko si dobio za poziv Ziljkica?

Jedva cekam da ga ponovo vidim kako ulazi u 90+1'.

Podrzavam pozive novajlijama i mladjim igracima ali ovi pozivi Jovicicima, Besirovicima, Ziljkovicima, Cipeticima i slicnim su cista budalastinja. Kofol podmladjivanje. Hajd pa da su to igraci tipa Rahimic iz neki veci klubova/lige a ne ovi vukoyebina po Balkanu. Jel to nema nekog igraca do 21-23 godine koji bi mogli dobiti sansu.. :yawn:

Plus za pozivanje Gazibegovica I guess.

Spisak je pun failova ali Ivaylo nije prvi nit zadnji koji mora da radi po nacionalnom kljucu, koji je kancer svega. Jedini period kada se nije (koliko toliko) gledao nacionalni kljuc je period 2010-2014 kada, gle cuda, se ostvario odlazak na jedino svjetsko prvenstvno. Ko bi reko kada se gleda dobrobit reprezentacije da se ostvare i dobri rezultati. Magiic. :roll:
@igrajlopte 🐦

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 21 maj 2021, 14:13

jasmin10 je napisao/la:
21 maj 2021, 13:55
slika
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 maj 2021, 14:19

Skojevska je napisao/la:
21 maj 2021, 14:13
jasmin10 je napisao/la:
21 maj 2021, 13:55
slika
BiH in a nutshell, od ove ofucane fasade, kokuzluka, kicastog odjevanja, i talova. Da se barem prodaju za milione pa da hajruju nesto, a ono jedva prezivljavanje.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 21 maj 2021, 14:33

Sve dok se bude pozivao rekreativac Piric, a izostavljao najbolji golman u historiji ove zemlje i dok se kao izgovor za njegovo nepozivanje bude govorilo 'bitno mi je da igraci napreduju', nikad nikakvog hajra od ove reprezentacije nece biti. Stisni muda i reci zasto covjek nije pozvan, a ne da glumis nekakvog filozofa. I ovi novinarcici su ponovo prejaki s pitanjima. Pitaj ga jasno i glasno zasto se poziva golman koji je na tribinama u slovenskoj ligi (liga u rangu nase), a ne poziva zvanicno najbolji golman jedne od najjacih evropskih liga.

Djokanovic je pozvan da bi se smirile Sarajlije, jer Kovacevic nije mogao dobiti poziv pored Pirica, a momak je daleko najbolji igrac lige. Ziljkic ne igra ni u Borcu u zadnje vrijeme (mislim da ima neku povredu), ali on se svejedno morao naci na spisku. Ima ovdje i pozitivnih stvari i dobrih poziva, ali sve dok ima nekih katastrofalnih poteza, ja nikad necu vjerovati u iskrenu namjeru da se napravi sto bolja reprezentacija. Sta ce mu Cipetic, koji je izgubio mjesto startera u ekipi koja se bori za opstanak u HNL-u?! Vjerovat cu da Gazibegovic nije pozvan samo onako i da ce dobiti priliku prije njega, mada me nista ne bi iznenadilo.

Sto se tice formacije, ocekujem da se ponovo vrati na 4-2-3-1, mada bih volio da se ekipa nastavi uigravati u onoj formaciji protiv Francuza i da se proba s Demirovicem i Prevljakom kao dvojicom najisturenijih. Na desnom krilnom beku bih volio vidjeti i Stevanovica i Gazibegovica (po poluvrijeme obojici), a ovo ostalo je manje-vise poznato (Sehic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac, Cimirot, Hadziahmetovic i Krunic). Ovo je za utakmicu protiv Danske, a protiv komsija bih odmah isprobao ove nove.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 maj 2021, 14:37

Prilika da se Nalić proba na krilu, ne znam zašto češće ne igra kod Dahl-a u Malmo-u.
⚜️~⚜️~⚜️

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987, Google Adsense [Bot], jasmin10, kakarut i 23 gosta.