Beduin je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:50
Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:37
Da smo mi kojim slučajem ostali prvi i sad da je u pitanju utakmica na kojoj bi mogla biti proslava titule, garantujem da se sve i da federalni krizni štab da zeleno svjetlo savez ne bi dao za navijače na tribinama.
Nema problema, povlašteni ste, dopalo vas i to je ok.
Znam, dosta je bilo i našeg. Samo što mi nikad nismo ovako bahato, al dobro. Sve prođe pa će i ova ujdurma.
Hajmo biti realni, navijaci Sarajeva bi najmanje trebali osudjivati Vicu i Borac na osnovu prosle sezone. Upravo ste se vi nasladjivali onakvom titulom i prekidom lige zahvaljujuci RS. Zeljo, Sloga, Velez, Radnik, Siroki su osteceni klobovi u prosloj sezoni. Zeljo bio najefikasnija ekipa, razmontirao vas u 2 utakmice, bili na 3 boda od prvog mjesta, tako da barem s te moralne strane i na osnovu pisanja ovdje na forumu biste trebali malo stati na loptu, govorim o velikom broju forumasa iz vaseg tabora. Karma je nevjerovatna.
Kao što bi i komšije i bilo drugi. Nemojmo se praviti blesavi, svako bi slavio da je bio na prvom mjestu.
Zašto da stanem? Činjenica je da je Borcu odgovaralo da se prekine i da je od RS institucije došla inicijativa da se prvenstvo prekine.
Mi smo u momentu prekida bili na prvom mjestu i nama dopala titula.
Željo da nije izgubio od Veleža oni bi bili na našem mjestu. Tuzla City je isto čini mi se kolo prije neki penal fulila i tako izgubila poziciju.
I kup naravno, mi tu svakako nismo bili, ali je prekinuto sve i donesena odluka da se ne nastavi.
I sad bi mi kao trebali da šutimo jer smo eto profitirali titulu prošle sezone?! Jesmo samo zato što smo bili tu silom prilika, a misliš da su se iz Borca oko toga nešto zanimali....njima je bilo bitno da su oni na poziciji za Evropu, ostali kako im se potrefilo. Neko je popušio, neko dobio, al činjenica da su oni ti koji su diktirali savezu šta i kako da bude sa prošlom, a pogotovo ovom sezonom.
Pa zar nije smiješno da Širokom odbiju, a Borcu dozvole navijače? Šta je to ako nisu dvostruki aršini?