Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Shategabri
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Shategabri » 21 maj 2021, 11:37

Fighter1926 je napisao/la:
21 maj 2021, 11:29
Ljudima smetaa da se publika vrati na mjesto gdje i trebaju biti. :roll:
VICO UKRADI IM SVE!!! :tralala:
Sjo sad priče, što niste tu priču furali prošle sezone?

Činjenica je da vama u ovoj situaciji odgovara da se vrati publika pa je to i izdejstvovano.
Inače bi se moglo još malo sačekati da se razumijemo :cool:

Da smo mi kojim slučajem ostali prvi i sad da je u pitanju utakmica na kojoj bi mogla biti proslava titule, garantujem da se sve i da federalni krizni štab da zeleno svjetlo savez ne bi dao za navijače na tribinama.

Nema problema, povlašteni ste, dopalo vas i to je ok.
Znam, dosta je bilo i našeg. Samo što mi nikad nismo ovako bahato, al dobro. Sve prođe pa će i ova ujdurma.
Koševo Zapad

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 21 maj 2021, 11:38

Nisi pobjedio u ratu sad imaš ovo

maho_sa
Kontakt:

Post Postao/la maho_sa » 21 maj 2021, 11:45

Beduin je napisao/la:
21 maj 2021, 11:32
Fighter1926 je napisao/la:
21 maj 2021, 11:29
Ljudima smetaa da se publika vrati na mjeto gdje i trebaju biti. :roll:
VICO UKRADI IM SVE!!! :tralala:
Glupsone smaracki, kome smeta publika? Smeta nepovratak publike u Federaciji, a ne povratak u RS. Smeta podjela u svim segmentima, jednostranst, politika u sportu.
Džaba to ti njima pišeš. Oni svakako sve gledaju jednostrano i prema jednom aršinu kojeg su postavili od početka, od nastanka. Da je kako treba, Savez ne bi dozvolio jer jedan entitet ne dozvoljava. Tako bi trebalo biti legalno-pravno i kraj priče. Međutim ne, RS (ili ti SK - Sjeverna Koreja) funkcioniše tako da ako se tata Dodik zaigra sa nečim onda je u stanju se infiltrirati i preuzeti upravljačku palicu samog vrha (tada i za njega postoji BiH) pa upravljati po svom čejfu i svojim, naravno, finansijskim interesima. A specijalnost će im biti izvaditi ki** i pišati se po svima. A narodu daj hljeba i igara pa ovim tata daje ono drugo za glasove. Pretpostavljam da će se na proslavi titule u nedjelju desiti scensko-folklorni nastup u kojem će se krenuti od Kosova do herojske borbe i mirnog razdruživanja.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 maj 2021, 11:47

Regularnost prvenstva je upitna jer nemaju svi klubovi iste uslove.
Al ko te pita...Samo šutite, bordo, plave, a bogme i ostale qrve :thumbup:
Koševo Zapad

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 21 maj 2021, 11:48

Sreca pa u TK sjede ljudi iz sporta, zato je odluka jednoglasna.
"JOŠ OD 1926"

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 21 maj 2021, 11:49

Jednoglasno izglasano?! E u ovo ipak ne mogu da povjerujem...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 maj 2021, 11:50

90minut je napisao/la:
21 maj 2021, 11:38
Nisi pobjedio u ratu sad imaš ovo
Nema to veze sa tim, kriminalci u savezu su jednoglasno donijeli odluku.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 maj 2021, 11:50

Liga nije regularna već mjesec dana, ovo je samo nastavak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2021, 11:50

Shategabri je napisao/la:
21 maj 2021, 11:37

Da smo mi kojim slučajem ostali prvi i sad da je u pitanju utakmica na kojoj bi mogla biti proslava titule, garantujem da se sve i da federalni krizni štab da zeleno svjetlo savez ne bi dao za navijače na tribinama.

Znam, dosta je bilo i našeg. Samo što mi nikad nismo ovako bahato, al dobro. Sve prođe pa će i ova ujdurma.
Hajmo biti realni, navijaci Sarajeva bi najmanje trebali osudjivati Vicu i Borac na osnovu prosle sezone. Upravo ste se vi nasladjivali onakvom titulom i prekidom lige zahvaljujuci RS. Zeljo, Sloga, Velez, Radnik, Siroki su osteceni klobovi u prosloj sezoni. Zeljo bio najefikasnija ekipa, razmontirao vas u 2 utakmice, bili na 3 boda od prvog mjesta, tako da barem s te moralne strane i na osnovu pisanja ovdje na forumu biste trebali malo stati na loptu, govorim o velikom broju forumasa iz vaseg tabora. Karma je nevjerovatna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 21 maj 2021, 11:52

Kako nas sarajevske balije prodaju to je nevjerovatno ...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 21 maj 2021, 11:56

MortemHz je napisao/la:
21 maj 2021, 11:50
Liga nije regularna već mjesec dana, ovo je samo nastavak.
:rol:

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 21 maj 2021, 11:57

Ajde bunite se malo protiv kriznog staba federacije. :bih:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 maj 2021, 11:58

Beduin je napisao/la:

Hajmo biti realni, navijaci Sarajeva bi najmanje trebali osudjivati Vicu i Borac na osnovu prosle sezone. Upravo ste se vi nasladjivali onakvom titulom i prekidom lige zahvaljujuci RS. Zeljo, Sloga, Velez, Radnik, Siroki su osteceni klobovi u prosloj sezoni. Zeljo bio najefikasnija ekipa, razmontirao vas u 2 utakmice, bili na 3 boda od prvog mjesta, tako da barem s te moralne strane i na osnovu pisanja ovdje na forumu biste trebali malo stati na loptu, govorim o velikom broju forumasa iz vaseg tabora. Karma je nevjerovatna.
Kao što bi i komšije i bilo drugi. Nemojmo se praviti blesavi, svako bi slavio da je bio na prvom mjestu.
Zašto da stanem? Činjenica je da je Borcu odgovaralo da se prekine i da je od RS institucije došla inicijativa da se prvenstvo prekine.
Mi smo u momentu prekida bili na prvom mjestu i nama dopala titula.
Željo da nije izgubio od Veleža oni bi bili na našem mjestu. Tuzla City je isto čini mi se kolo prije neki penal fulila i tako izgubila poziciju.
I kup naravno, mi tu svakako nismo bili, ali je prekinuto sve i donesena odluka da se ne nastavi.
I sad bi mi kao trebali da šutimo jer smo eto profitirali titulu prošle sezone?! Jesmo samo zato što smo bili tu silom prilika, a misliš da su se iz Borca oko toga nešto zanimali....njima je bilo bitno da su oni na poziciji za Evropu, ostali kako im se potrefilo. Neko je popušio, neko dobio, al činjenica da su oni ti koji su diktirali savezu šta i kako da bude sa prošlom, a pogotovo ovom sezonom.

Pa zar nije smiješno da Širokom odbiju, a Borcu dozvole navijače? Šta je to ako nisu dvostruki aršini?
Koševo Zapad

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 21 maj 2021, 11:58

Svaka cast vici kapa do poda za sve, a ovi u federaciji su pokazali sitne interese prvo pitari prosle godine kad im je vico valjao pa zato i dns sute malo se jave kad su ugrozeni al nastave sa sutnjom

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 21 maj 2021, 12:00

**** Vico i ne vadi

Cirkus :lolno:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 maj 2021, 12:08

brig je napisao/la:
21 maj 2021, 12:00
**** Vico i ne vadi

Yebaće i vas samo dok dođete na red---oh wait pa zar nije već ove sezone :mrgreen:
Koševo Zapad

MANUTDTe
Kontakt:

Post Postao/la MANUTDTe » 21 maj 2021, 12:09

Dno dna, zasto Sirokom nije dozvoljeno prije par mj.? Isti slucaj bio

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 21 maj 2021, 12:10

MANUTDTe je napisao/la:
21 maj 2021, 12:09
Dno dna, zasto Sirokom nije dozvoljeno prije par mj.? Isti slucaj bio
Zato što neće titulu proslavljati :kafa:

I nije iz RS :beba:
Koševo Zapad

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 maj 2021, 12:14

21 maj 2021, 11:58
Beduin je napisao/la:

Kao što bi i komšije i bilo drugi. Nemojmo se praviti blesavi, svako bi slavio da je bio na prvom mjestu.
Zašto da stanem? Činjenica je da je Borcu odgovaralo da se prekine i da je od RS institucije došla inicijativa da se prvenstvo prekine.
Mi smo u momentu prekida bili na prvom mjestu i nama dopala titula.
Željo da nije izgubio od Veleža oni bi bili na našem mjestu. Tuzla City je isto čini mi se kolo prije neki penal fulila i tako izgubila poziciju.
I kup naravno, mi tu svakako nismo bili, ali je prekinuto sve i donesena odluka da se ne nastavi.
I sad bi mi kao trebali da šutimo jer smo eto profitirali titulu prošle sezone?! Jesmo samo zato što smo bili tu silom prilika, a misliš da su se iz Borca oko toga nešto zanimali....njima je bilo bitno da su oni na poziciji za Evropu, ostali kako im se potrefilo. Neko je popušio, neko dobio, al činjenica da su oni ti koji su diktirali savezu šta i kako da bude sa prošlom, a pogotovo ovom sezonom.

Pa zar nije smiješno da Širokom odbiju, a Borcu dozvole navijače? Šta je to ako nisu dvostruki aršini?
Ne kazem to, odigralo se dvokruzno i to je to, ali ste se toliko nasladjivali i podjebavali ovdje, a zahvaljujuci RS-u, tako da sad ipak trebate malo povuci rucnu kad je protio vas. Ili barem ne pjenite onoliko kad se vas prca. Ne govorim ovdje za tebe ili nekog pojedinacno, nego je vecina bila takva, bahata i samouvjerena.

0vo za Siroki je novi nivo bezobrazluka, sad imaju osnove tuziti Savez i da ostali klubovi stanu uz njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 21 maj 2021, 12:16

21 maj 2021, 12:08
brig je napisao/la:
21 maj 2021, 12:00
**** Vico i ne vadi

Yebaće i vas samo dok dođete na red---oh wait pa zar nije već ove sezone :mrgreen:
Pa i piše to da nas sve 'ebe iz federacije

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.