Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Gledaj sad spiska bez Begovića, nadam se da se ne varam i da neće opet neki čuvari klupa dobiti poziv umjesto ovoga gospodina.
Ma sta ce zvati Begovica kad se ovaj svakako ne bi odazvao jer su prijateljske, zbog opravdano neopravdanih razloga 

Ti bi se odazvao na njegovom mjestu?
Nedopustivo je na ovakav nacin ponizavati treceg najboljeg fudbalera kojeg imamo i sramota je sto ovakvi poput tebe opravdavaju postupke mafijasa iz saveza.
Daj nam ba Pirica, golmana svjetske klase!

Ne opravdavam...Trebao je biti na spisku u martu. Treba biti i sada.
Bilo je utakmica kada opravdano nije dobijao pozive i to je 100x prezvakana priča.
Objavljen je spisak bez Džeke i Pjanica
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff
Johan Cruyff
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar spisak. Blago rečeno šokiran sam nekim imenima. Nisam ni u snu očekivao Šarića, Nalića i BeširovićaGolmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Napad: Miroslav Stevanović, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 21 maj 2021, 11:10, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
Spisak je jako dobar, u stvari i bit onoga za sta prijateljske trebaju da posluze. Saric, Nalic i Besirovic velika iznenadjenja, ali konacno da ih vidimo na djelu.
I drago mi je za Gazibegovica
I drago mi je za Gazibegovica

Besirovic i Saric 

Odličan spisak. Treba sve što valja probati.
"We need to suffer. And we need to fight."
Eto docekali ste i to da se Visca oprosti, ionako je bio glavni razlog svih nasih neuspjeha...
Gdje je Gojak? - Izostao sto nikako ne igra, ili se smatra zvijezdom poput Dzeke i Pjanica, pa mu se dao zasluzeni odmor?
Isto vazi i za Duljevica.
Pohvale za poziv Djokanovicu i Besirovicu, a pogotovo Gazibegovicu i Nalicu. Zaboravih Jovicica, nije lose ni njega isprobati, mada ne bih zelio da se gura preko nekih menadzercica i da dvojica mladih Svedjana ispastaju. Kakav je ovaj Saric, ima li tu materijala za reprezentaciju? Ziljkic je suvisan, ali razumljivo je da i iz Borca mora biti bar jedan...
Moja zamjerka je Hajradinovic, koji mi eto prvi pade na pamet, mada se u onih nekoliko utakmica u dresu reprezentacije vidjelo da od njega i ne mozemo imati neku korist. Takodjer, Rahmanovic je tek sad postao standardan u klubu, a poziv je izostao. Malo je nelogicno da ga zove kad ne igra, a ne zove kad igra, mada mi taj izostanak ne smeta.

Gdje je Gojak? - Izostao sto nikako ne igra, ili se smatra zvijezdom poput Dzeke i Pjanica, pa mu se dao zasluzeni odmor?

Pohvale za poziv Djokanovicu i Besirovicu, a pogotovo Gazibegovicu i Nalicu. Zaboravih Jovicica, nije lose ni njega isprobati, mada ne bih zelio da se gura preko nekih menadzercica i da dvojica mladih Svedjana ispastaju. Kakav je ovaj Saric, ima li tu materijala za reprezentaciju? Ziljkic je suvisan, ali razumljivo je da i iz Borca mora biti bar jedan...
Moja zamjerka je Hajradinovic, koji mi eto prvi pade na pamet, mada se u onih nekoliko utakmica u dresu reprezentacije vidjelo da od njega i ne mozemo imati neku korist. Takodjer, Rahmanovic je tek sad postao standardan u klubu, a poziv je izostao. Malo je nelogicno da ga zove kad ne igra, a ne zove kad igra, mada mi taj izostanak ne smeta.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 21 maj 2021, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
U biti dobar spisak, jedino sto eto Begovica nema, da je makar Kovačević umjesto Pirića, ali eto, kao ja se pitam
Johan Cruyff
Johan Cruyff
-
- Kontakt:
Stručnjak , jesi živ

B - 13 (52%)DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 maj 2021, 11:07Dobar spisak. Blago rečeno šokiran sam nekim imenima. Nisam ni u snu očekivao Šarića, Nalića i BeširovićaGolmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić
Odbrana: Siniša Saničanin, Aleksandar Jovičić, Anel Ahmedhodžić, Dennis Hadžikadunić, Darko Todorović, Jusuf Gazibegović, Sead Kolašinac, Branimir Cipetić, Eldar Ćivić.
Vezni: Gojko Cimirot, Stjepan Lončar, Amir Hadžiahmetović, Andrej Đokanović, Rade Krunić, Dario Šarić, Adi Nalić, Dino Beširović, Almedin Ziljkić.
Napad: Miroslav Stevanović, Luka Menalo, Ermedin Demirović, Smail Prevljak.
S - 7 (28%)
H - 5 (20%)
Sve po popisu. Na sve se pazilo. Savez.

Mozda 1 kockasti vise, ali to je to.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Očekujem neki objektivan i nepristrasan odgovor našeg pouzdanog predstavnika sa TM-a.
Bolje da su Hiroša zvali.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 21 maj 2021, 11:39, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
Zna li neko kakav je ovaj Šarić, ima li hljeba tu? Beširevič je onaj mali sto je iz Radnika otisao u Hajduk, pa se povrijedio???
Johan Cruyff
Johan Cruyff
Saric igra za ekipu koja je 16 od 20 u drugoj ligi. ima 24 godina nasa buducnost 

Da se ja pitam prije bih dao priliku Stefanu Kovacu, nego Djokanovicu i Besirovicu. A Saric je ipak standardan igrac u Serie B, sto je ipak nivo iznad ovih ostali. Moze biti interesantan igrac.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.