Mnogo vise jaro...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znam, zato pitam, posto sampion dobija bonus 260.000..ali nesto sam nabrzinu iscitao da su ove godine isti fondovi u pretkolima, po 100.000..pa reko jel onda ispadne da si u minusu tih 260.000, moguce da sam zajebo nesto jer mi je mozak otupio od ovog proljeca
Eno ih sad zadovoljni i sicom od konferencijske lige, za mjesec dana ce pricati da smo htjeli ovo. Joj sa napacenim bosnjom cirkusu nikad kraja
je takodjer htio konferencijsku ligu, nesto slicno kao i bod na derbiju prvo kolo. Napade me forumski bataljon, kaze vinkara dosao po bod i uzeo bod, 4 mjeseca pauza sta si ocekivao, leprsavu igru je li
Cirkusanti

je takodjer htio konferencijsku ligu, nesto slicno kao i bod na derbiju prvo kolo. Napade me forumski bataljon, kaze vinkara dosao po bod i uzeo bod, 4 mjeseca pauza sta si ocekivao, leprsavu igru je li

Cirkusanti
NEMA NAZAD
Dosadan si,ponavljaš seholyman je napisao/la: ↑21 maj 2021, 02:04Eno ih sad zadovoljni i sicom od konferencijske lige, za mjesec dana ce pricati da smo htjeli ovo. Joj sa napacenim bosnjom cirkusu nikad kraja![]()
je takodjer htio konferencijsku ligu, nesto slicno kao i bod na derbiju prvo kolo. Napade me forumski bataljon, kaze vinkara dosao po bod i uzeo bod, 4 mjeseca pauza sta si ocekivao, leprsavu igru je li![]()
Cirkusanti
ISTINA ZA VEDRANA!
Ma opet kazem tesko je zajhebat sa mladjim igracima, tako da je to ok, u tim kategorijama uzmes najboljeg s loptom i ende...ako to uspiju zajhebat kapa dole...mogu postat bitni skauti za 10-20 godina...trenutni vrhunski skauti su svi 50+ godina sa 20g. posla iza sebe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pita se Italijan itekako. To mozda Zeka misli da se ne pita i tako ti sto su imali ugovore za stalno a nemozes ih puskom otjerati iz kluba.Denchi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:03Ma opet kazem tesko je zajhebat sa mladjim igracima, tako da je to ok, u tim kategorijama uzmes najboljeg s loptom i ende...ako to uspiju zajhebat kapa dole...mogu postat bitni skauti za 10-20 godina...trenutni vrhunski skauti su svi 50+ godina sa 20g. posla iza sebe...
Nema potrebe za spinom, Italijan je i pokrenuo sve oko rekonstrukcije omladinskog pogona, isao po skolama fudbala iz Sarajeva i dalje... On je šef svim ovim ljudima i pita se za SVE u omladinskom pogonu. On se okruzio ljudima sa kojima je mislio da treba i te rezultate cemo vidjeti.
Ma talijan se i jedino pita u Akademiji. Zato je i doveden.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:45Pita se Italijan itekako. To mozda Zeka misli da se ne pita i tako ti sto su imali ugovore za stalno a nemozes ih puskom otjerati iz kluba.Denchi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:03Ma opet kazem tesko je zajhebat sa mladjim igracima, tako da je to ok, u tim kategorijama uzmes najboljeg s loptom i ende...ako to uspiju zajhebat kapa dole...mogu postat bitni skauti za 10-20 godina...trenutni vrhunski skauti su svi 50+ godina sa 20g. posla iza sebe...
Nema potrebe za spinom, Italijan je i pokrenuo sve oko rekonstrukcije omladinskog pogona, isao po skolama fudbala iz Sarajeva i dalje... On je šef svim ovim ljudima i pita se za SVE u omladinskom pogonu. On se okruzio ljudima sa kojima je mislio da treba i te rezultate cemo vidjeti.
Zato ide i podrska, da uradi ono sto zna najbolje.
Zeka je pokazao obraz, pljuvao je i eto udje u Akademiju.
Takvi su ovi husrefovci.
Nemate vi pojma. Džaba pišete moji ljudi.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sta se pita?? Da Zeka i Hasancic budu "skauti"?? da nam koordinator bude neko za koga je cuo samo ako je forum citao?Da se zaposle bas oni koji su dizali glas protiv uprave? On oh je jedino mogao izabrati ako mu je dat spisak sa imenima ovom cetvoricom i jos 50 taraba i on sta ce, bar njih zna, pa hajde, kao izabrao je, da je on slobodno birao, ubjedjen sam da nije, ovi skauti su mogli biti i pojedini treneri koji su bez posla, Nalic, Jusufbegovic, koji bi sigurno bilo bolji izbor i koji imaju nesto iza sebe. Kako je ovaj forumas došao do posla to samo Bog dragi zna, ja jos ne vjerujem da su ljudi lika sa foruma zaposlili u klub.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:45Pita se Italijan itekako. To mozda Zeka misli da se ne pita i tako ti sto su imali ugovore za stalno a nemozes ih puskom otjerati iz kluba.Denchi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:03Ma opet kazem tesko je zajhebat sa mladjim igracima, tako da je to ok, u tim kategorijama uzmes najboljeg s loptom i ende...ako to uspiju zajhebat kapa dole...mogu postat bitni skauti za 10-20 godina...trenutni vrhunski skauti su svi 50+ godina sa 20g. posla iza sebe...
-
- Kontakt:
Nije problem u kritici. Mora je biti inače ćemo završiti kao Vardar. Ogromna je bruka napravljena time što nije titula uzeta. Ogroman udar na buđet i sada će se morati svi potruditi puno više da bi se uspjeo izbalansirati nestanak love od LP. Da li su sposobni, vidjet ćemo. Ne može niko nikome reći da je manji/veći navijač kluba zato što pljuje ili hvali. Greške se moraju ukazivati ali isto tako i pohvaliti. Jedna me stvar raduje a to je definitivno da Sabrinu ne možemo mi otjerati (ja bi prvi) i da bi pojedinci sa infa stavljali ljude koje oni misle da mogu obavljati poslove. Iskreno, i žao mi je malo Pante, jer znam da ima ogromne pritiske od mahalaca što je dobio "posao"(namjerno pod znacima navoda jer ne mislite da će uzeti veliku lovu). Momak ima fine namjere i nadam se da će doprinijeti napretku kluba.
Najviše od svega me raduje što znam da "vrla direktorica" najbolje radi kada je pod nevjerovatnim pritiskom sto je vec i pokazala.
Takođe neka se ne uzimaju u ozbiljno oni dušebriznici da mi moramo biti samoodrživ klub. To nikada nećemo postati niti možemo. Dakle, bez investitora, nama se buđet vraća u stanje iz 2015 godine to je to, druga je stvar ako taj investitor ostavi velike dugove i ako se na vrijeme ne bude vodilo računa o dugovima.
Tako da inače ja sam saburli insan. Dajte vremena ljudima da vidimo na šta će izaci reorganizacija u Akademiji, skautingu i omladinskom pogonu. Takođe moramo paziti da vidimo kako će se ulagati u Koševo. Puno stvari je pred nama i moramo dobro otvoriti oči da vidimo kako nam se klub vodi.
Onu priču da bi neki drugi mahalci bolje vodili klub a bez babe i mame nisu mogli naci zaposlenje ostavite nekom drugom. Ima puno boljih ljudi koji bi bolje radili od Sabrine ali nemojte da upadate u zamku da to mogu raditi ljudi koji nikada nisu bili u menađmentu neke firme...
- Shategabri
- Kontakt:
I baš ga zaposlilo sa foruma? Ono, u CV stoji forumaš ss.ba sa solidnim stažom 

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
I ova KL uopšte ne zvuči tako loše sa finansijskog aspekta.
Na milion KM si ako prođeš jedno pretkolo.
Na milion KM si ako prođeš jedno pretkolo.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Ama pili naopako koliko hoćes, ja sam ti rekao da se on pita za sve. Za Zeku i Hasančića se zna, ne pravi se budala. Ljudi imaju ugovore za stalno i ne možeš ih skloniti tek tako kako ti misliš. Stvarno svakakva balavurdija i interešđije pišu ovdje. Dogovor je da budu dati Cioffiu da njemu odgovoraju, Plakalo je doveden iz ŠF Sparta. Za Damira ste čuli nakon ovih utakmica dječaka oko Krajine i ostalog. Njemu odgovaraju i vidjet će se sve ubrzo kakav je posao urađen na tom polju.Arhitekt je napisao/la: ↑21 maj 2021, 08:37Sta se pita?? Da Zeka i Hasancic budu "skauti"?? da nam koordinator bude neko za koga je cuo samo ako je forum citao?Da se zaposle bas oni koji su dizali glas protiv uprave? On oh je jedino mogao izabrati ako mu je dat spisak sa imenima ovom cetvoricom i jos 50 taraba i on sta ce, bar njih zna, pa hajde, kao izabrao je, da je on slobodno birao, ubjedjen sam da nije, ovi skauti su mogli biti i pojedini treneri koji su bez posla, Nalic, Jusufbegovic, koji bi sigurno bilo bolji izbor i koji imaju nesto iza sebe. Kako je ovaj forumas došao do posla to samo Bog dragi zna, ja jos ne vjerujem da su ljudi lika sa foruma zaposlili u klub.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:45Pita se Italijan itekako. To mozda Zeka misli da se ne pita i tako ti sto su imali ugovore za stalno a nemozes ih puskom otjerati iz kluba.Denchi je napisao/la: ↑21 maj 2021, 07:03
Ma opet kazem tesko je zajhebat sa mladjim igracima, tako da je to ok, u tim kategorijama uzmes najboljeg s loptom i ende...ako to uspiju zajhebat kapa dole...mogu postat bitni skauti za 10-20 godina...trenutni vrhunski skauti su svi 50+ godina sa 20g. posla iza sebe...
Kakav Nalić i Jusufbegovic kao skauti, pa ljudi su treneri prvog tima. Nećes za skaute plaćati 5000KM da traže djecu. Pa to možemo i ja i ti raditi iz hobija preko vikenda. Bože dragi, stvarno svega ima kod nas.
Shategabri je napisao/la: ↑21 maj 2021, 08:46I baš ga zaposlilo sa foruma? Ono, u CV stoji forumaš ss.ba sa solidnim stažom![]()

Pa šta ako se spominju Vranješ i Grahovac, spominjali su se i kod nas Matavž, Velikonja, Beqiraj, Vukušić, Anel Hadžić... pa kurko.
Što se tiče ovih skauta, moje mišljenje je da je bitnije imat dobrog šefa akademije, koji daje finalnu riječ na sve. Skauti će vidjet talentovanu djecu, al tek Cioffi će odlučit da li su ta djeca za akademiju ili ne. Veliki klubovi ulažu u skauting, al je puno bitnija mreža skautinga, nego sam kvalitet ljudi koji gledaju djecu. Da barem FK Sarajevo ima po jednog prosječnog čovjeka u svakom selu u BiH gdje postoje lokalni klubovi, bolje nego imat pet vrhunskih skauta samo u Sarajevu. Čataković je nama došao iz Krajine, Cimirot, Anđušić iz Trebinja, Suljić iz Srebrenice... Mogu se tebi na grad Sarajevo fokusirat Ajaxovi skauti ako nema tu kvaliteta, a npr u Gabeli imaš dijete koje će sutra bit novi Nikica Jelavić, al nemaš čovjeka dole koji će ga vidjet. Bitnije je, za početak, širit mrežu skautinga na cijelu BiH.
Što se tiče ovih skauta, moje mišljenje je da je bitnije imat dobrog šefa akademije, koji daje finalnu riječ na sve. Skauti će vidjet talentovanu djecu, al tek Cioffi će odlučit da li su ta djeca za akademiju ili ne. Veliki klubovi ulažu u skauting, al je puno bitnija mreža skautinga, nego sam kvalitet ljudi koji gledaju djecu. Da barem FK Sarajevo ima po jednog prosječnog čovjeka u svakom selu u BiH gdje postoje lokalni klubovi, bolje nego imat pet vrhunskih skauta samo u Sarajevu. Čataković je nama došao iz Krajine, Cimirot, Anđušić iz Trebinja, Suljić iz Srebrenice... Mogu se tebi na grad Sarajevo fokusirat Ajaxovi skauti ako nema tu kvaliteta, a npr u Gabeli imaš dijete koje će sutra bit novi Nikica Jelavić, al nemaš čovjeka dole koji će ga vidjet. Bitnije je, za početak, širit mrežu skautinga na cijelu BiH.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Da li bi Kodro progutao knedlu i vratio se? Lik je ostvario historijski uspjeh sa malom ekipom, bio treci u drugoj Svicarskoj ligi. Siguran sam da boljeg izbora ne bi bilo, ako bi se moglo razgovarati i dogovoriti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
SLazem se u potpunosti, mogu ja se neslagat npr s pantelijom i sl ali ako ce nam naci neko dijete sa sela koje zna lopte, sto ga ne bih pdorzao.skoroalen je napisao/la: ↑21 maj 2021, 09:03Pa šta ako se spominju Vranješ i Grahovac, spominjali su se i kod nas Matavž, Velikonja, Beqiraj, Vukušić, Anel Hadžić... pa kurko.
Ovdje je sad takva atmosfera da se sve mora popljuvat u klubu od glave do repa. Pa cak i ovi sto bi ledzende u klubu nisu zadovoljni ponovo iako im je ledzenda turkovic dobio funkciju.
Eto ce cioffi doci iz italije da mu neko sefuje, jasta ce.
I jos glavna stvar, trebalo je naklixu iznijeti sve do u detalje sta je i kako je.
Kazu uprava laze Namu itd... A Nam se bukvalno pita za sve.
Ovo je onaj otrov koji se cuva na tamnom mjestu jos od kako je husref otjeran.
Na svaki los potez ili gresku samo isplivaju.
Najbolji pokazatelj je bio radnik nakon preokreta.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: Chony533, ErosViverosViv, Haksss, johntravolta123, pierce, robertkosar, samoFKS, spezial i 204 gosta.