Prošle godine smo mi i više para dobili , pa dobismo Cmiljanića u januaru , ko zna znaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:14Borcu 810000 eura, ako ispadne u prvom pretkolu Lige prvaka i odmah potom u drugom pretkolu Konferencijske lige![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Prošle godine smo mi i više para dobili , pa dobismo Cmiljanića u januaru , ko zna znaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:14Borcu 810000 eura, ako ispadne u prvom pretkolu Lige prvaka i odmah potom u drugom pretkolu Konferencijske lige![]()
Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori seSuki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:17Prošle godine smo mi i više para dobili , pa dobismo Cmiljanića u januaru , ko zna znaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:14Borcu 810000 eura, ako ispadne u prvom pretkolu Lige prvaka i odmah potom u drugom pretkolu Konferencijske lige![]()
![]()
![]()
Zna Sabrina i HadzijaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori seSuki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:17Prošle godine smo mi i više para dobili , pa dobismo Cmiljanića u januaru , ko zna znaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:14Borcu 810000 eura, ako ispadne u prvom pretkolu Lige prvaka i odmah potom u drugom pretkolu Konferencijske lige![]()
![]()
![]()
![]()
Klasičan primjer gdje se vidi da nema poštenog ekonomiste u klubu u tom dijelu , oko raspodjele para i svega.Mi smo svoju šansu sa januarom 2021. za budućnost uništili , to da znamo svi , za neki ozbiljan iskorak svakako.Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori seSuki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:17Prošle godine smo mi i više para dobili , pa dobismo Cmiljanića u januaru , ko zna znaHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:14Borcu 810000 eura, ako ispadne u prvom pretkolu Lige prvaka i odmah potom u drugom pretkolu Konferencijske lige![]()
![]()
![]()
![]()
Novac za ove početne faze bi se trebale dobiti do 31.12 , barem je to bilo za Europu uvijek do 2020.godine , jedino da se nešta nije to pomaklo za ovu godinu kasnije zbog korone.Možda je i to uzrok nedostatka novca , loša procjena kad će novac doći ....
Baš tako, potpisujem.U januaru/februaru 2021 smo sebi maltene potpisali smrtnu presudu.Borac na Koševu nas je samo sahranio.Suki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:26Klasičan primjer gdje se vidi da nema poštenog ekonomiste u klubu u tom dijelu , oko raspodjele para i svega.Mi smo svoju šansu sa januarom 2021. za budućnost uništili , to da znamo svi , za neki ozbiljan iskorak svakako.Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori se![]()
Tog kobnog Januara su Zip i Alfred svojim zivotima branili celavu neznalicu,jer vole Sarajevo vise od zivotaSuki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:26Klasičan primjer gdje se vidi da nema poštenog ekonomiste u klubu u tom dijelu , oko raspodjele para i svega.Mi smo svoju šansu sa januarom 2021. za budućnost uništili , to da znamo svi , za neki ozbiljan iskorak svakako.Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori se![]()
Borac nas je sahranio sa ovog fudbalskog aspekta i terena + neodlazak Vinka nakon te utakmice.Svi znamo da je korona i sve to , problemi svi klubovi imaju , ali ovakvi potezi jednostavno nemaju rezonskog razmišljanja aposlutno bilo kakvog.Jednostavno pomiriti se da će naš vrhunac biti da osvojimo nekad duplu krunu kao 2019. i play off Konferencijske lige nekada (prije EL).Lakše će nam svima biti , naravno dok pravi ljudi ne dođu na glavne pozicije gdje se vidi pravi rezon rada , pa će te nekad i sreća pogurati ako imas pošten "nijet" što bi rekliSuki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:26Baš tako, potpisujem.U januaru/februaru 2021 smo sebi maltene potpisali smrtnu presudu.Borac na Koševu nas je samo sahranio.Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22
Klasičan primjer gdje se vidi da nema poštenog ekonomiste u klubu u tom dijelu , oko raspodjele para i svega.Mi smo svoju šansu sa januarom 2021. za budućnost uništili , to da znamo svi , za neki ozbiljan iskorak svakako.
Ja koliko vidim ovo su extra pare i ovo nista manje placeno nije od pretkola EL.
Borac nas je sahranio sa ovog fudbalskog aspekta i terena + neodlazak Vinka nakon te utakmice.Svi znamo da je korona i sve to , problemi svi klubovi imaju , ali ovakvi potezi jednostavno nemaju rezonskog razmišljanja aposlutno bilo kakvog.Jednostavno pomiriti se da će naš vrhunac biti da osvojimo nekad duplu krunu kao 2019. i play off Konferencijske lige nekada (prije EL).Lakše će nam svima biti , naravno dok pravi ljudi ne dođu na glavne pozicije gdje se vidi pravi rezon rada , pa će te nekad i sreća pogurati ako imas pošten "nijet" što bi rekliHistoricar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:32Baš tako, potpisujem.U januaru/februaru 2021 smo sebi maltene potpisali smrtnu presudu.Borac na Koševu nas je samo sahranio.Suki46 je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:26Klasičan primjer gdje se vidi da nema poštenog ekonomiste u klubu u tom dijelu , oko raspodjele para i svega.Mi smo svoju šansu sa januarom 2021. za budućnost uništili , to da znamo svi , za neki ozbiljan iskorak svakako.Historicar je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:22
Milioner nam vlasnik, prošle godine uzeli preko dva miliona maraka od Evrope, a onda doveli Cmiljanića i dugujemo igracima nekoliko plata, a Pejovic hoce da tuži klub.Zemljo otvori se![]()
Prije si ispadao u 2 pretkolu Lige Europe, sad imas laganu sansu da dodjes do 3 pretkola Konferencijske lige, i tad su od UEFA zarade iste/priblizne,a imat ces mogucnost zaraditi jos vise jer imas utakmicu vise,pa ulaznice, sponzori... Takodjer, ukoliko se dovedu pravi ljudi na mjesta SD i trenera, te okupis dobru ekipu, imas ponovo veoma velike i realne sanse da zaigras grupnu fazu Konferencijske lige, jedino u PO nisi siguran nosioc. 3 pretkolo mozda neka preklapanja rezultata, 2 i 1 pretkolo si nosioc.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:36Ja koliko vidim ovo su extra pare i ovo nista manje placeno nije od pretkola EL.
Neki su ovdje pisali prije par dana da su zarade mizerne pa sam mislio da se dobija 40-50 hiljada eura za jedno pretkolo.
Druga je stvar sada sto bi u Ligi prvaka zarada bila veca ali ovo nisu losi iznosi uopste. A ono sto smo izgubili neigranjem u ligi prvaka nadomjestit ce ovo Krletovo donekle sa Eura.
Ne moze niko nadomjestiti novac od kvalifikacija lige prvaka 2 pretkola donose vise nego da udjes u konferencija ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:41Prije si ispadao u 2 pretkolu Lige Europe, sad imas laganu sansu da dodjes do 3 pretkola Konferencijske lige, i tad su od UEFA zarade iste/priblizne,a imat ces mogucnost zaraditi jos vise jer imas utakmicu vise,pa ulaznice, sponzori... Takodjer, ukoliko se dovedu pravi ljudi na mjesta SD i trenera, te okupis dobru ekipu, imas ponovo veoma velike i realne sanse da zaigras grupnu fazu Konferencijske lige, jedino u PO nisi siguran nosioc. 3 pretkolo mozda neka preklapanja rezultata, 2 i 1 pretkolo si nosioc.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:36Ja koliko vidim ovo su extra pare i ovo nista manje placeno nije od pretkola EL.
Neki su ovdje pisali prije par dana da su zarade mizerne pa sam mislio da se dobija 40-50 hiljada eura za jedno pretkolo.
Druga je stvar sada sto bi u Ligi prvaka zarada bila veca ali ovo nisu losi iznosi uopste. A ono sto smo izgubili neigranjem u ligi prvaka nadomjestit ce ovo Krletovo donekle sa Eura.
Toliko osvajač lige dobije , tako da smo toliko zijanili + 280.000 eura kao ekipa u 1 pretkolu = 540.000 eura odmah u startu bez bilo kakvog prolaska
Naravno da ne moze Ligu Prvaka nadomjestiti novac iz Europske lige ili Konferencijske lige, zato ona i jeste Liga Prvaka. Ali novac iz kvalifikacija Konferencijske lige i Europske lige je priblizan.bordobijeli je napisao/la: ↑21 maj 2021, 01:06Ne moze niko nadomjestiti novac od kvalifikacija lige prvaka 2 pretkola donose vise nego da udjes u konferencija ligu.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:41Prije si ispadao u 2 pretkolu Lige Europe, sad imas laganu sansu da dodjes do 3 pretkola Konferencijske lige, i tad su od UEFA zarade iste/priblizne,a imat ces mogucnost zaraditi jos vise jer imas utakmicu vise,pa ulaznice, sponzori... Takodjer, ukoliko se dovedu pravi ljudi na mjesta SD i trenera, te okupis dobru ekipu, imas ponovo veoma velike i realne sanse da zaigras grupnu fazu Konferencijske lige, jedino u PO nisi siguran nosioc. 3 pretkolo mozda neka preklapanja rezultata, 2 i 1 pretkolo si nosioc.ajdohordas je napisao/la: ↑21 maj 2021, 00:36
Ja koliko vidim ovo su extra pare i ovo nista manje placeno nije od pretkola EL.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Hajdeee, keli, makron, Proximic, sekac, Tatamata1946 i 176 gostiju.