Neće on više ni pisati ovdje....feniksptica je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:17Imat cemo info iz prve ruke. Ko hoce uvijek nesto pozitivno moze naci he he
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posebno se treba njima zahvaliti jer bez njih ovo ne bi bilo moguće.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Ipak se treba zaustavit na vrijeme. Lahko je ovdje ovako glumit moralnu vertikalu..govoriti drugom za uhljebljenje.
Samo skontajte da se vama ponudi prilika radit u takvom kluubu, relativno lagan i lijep posao. Parali isto tako. Drugacije bi svako pjevao.
Samo skontajte da se vama ponudi prilika radit u takvom kluubu, relativno lagan i lijep posao. Parali isto tako. Drugacije bi svako pjevao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako je pantelija uletio medju ove klosare to samo moze biti dobro za nas klub
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Što se tice uhljebljenja u klub, Muhamed Plakalo je na prvom mjestu, pa 100 praznih mjesta, pa onda neko drugi.
Ma ovo je sve cirkus zesci. Prozivali zipa (vjerovatno da on i ima neki interes) da je uhljebljen u klubu na kraju onaj ko se najvise kacio sa njim uvali se u klub.
Ludnica

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Evo jos jednog pametnog dijasporca, ooo siseee.Lecler je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:14Jesi ti glupHordanjezla1987 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 18:58Hahaahahahahaha standardno poslije najvece bruke u zadnjih 15 godina skrece se tema na sporedne stvari ,mahala daleko zeka turkovic i hasancic skauti pa oni mogu skautirati kerove u kladionici jedino ..
Sada malo dres malo maketa Koseva pa jovo na novo ..
Bitno je da uposlenik kampa provocira navijace pjesmama cetnika iz Banja Luke ,saznaces se klosaru raspali ko si ...
-
- Kontakt:
Pantelija legendo, uvijek sam te cijenio i poštovao, nadam se da ces nam redovno davati sočne informacije iz kluba, pogotovo o prelaznom roku.
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta vi znate kakve ko ima reference? Ovdje vas 5% ne poznaje Panteliju, niti ga ja osobno znam. Jbt upalili se ko kutnjaci oko hajmo reci ne toliko bitnih pozicija.
Sta mislite, da bi Kodro, Susic, Hadzibegic bili skauti? To im je ispodnizenja. Nabrojte mi jednog skauta iz Reala, Barce, Inter, Chelsea, Bayerna bez guglanja? Ako ne budu dobro radili i ako se budu talili nabiti ih nogom i gotovo.
Raduje, da za početak uopste imamo skaute i da konacno sirimo mrežu u Afriku.
Sta mislite, da bi Kodro, Susic, Hadzibegic bili skauti? To im je ispodnizenja. Nabrojte mi jednog skauta iz Reala, Barce, Inter, Chelsea, Bayerna bez guglanja? Ako ne budu dobro radili i ako se budu talili nabiti ih nogom i gotovo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Pantelija nije skautElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:49A sta vi znate kakve ko ima reference? Ovdje vas 5% ne poznaje Panteliju, niti ga ja osobno znam. Jbt upalili se ko kutnjaci oko hajmo reci ne toliko bitnih pozicija.
Svi u napad jedan je Hase!!
- feniksptica
- Kontakt:
Nisam ja nista rekao protiv njegove strucnosti. Mene onako iznenadi ono jedan od nas ode u klub na tako bitnu poziciju moze se reci. Nit mi drago nit zao. Nek pokaze je l za toga il nije. Dobio je priliku zivotnu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Cuo sam da Morto ulazi u klub, qurac cemo prosiriti skauting na afriku..
Kad vam krenem iznositi imena na ljeto, nemojte se cuditi, klub se okrenuo iskljucivo forumskim snagama
Kad vam krenem iznositi imena na ljeto, nemojte se cuditi, klub se okrenuo iskljucivo forumskim snagama

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kanite se unaprijed osudjivanja...to sto neko ima svoje misljenje a koje se ne podudara sa vecinom moze biti dobro, kriticki osvrt je pozeljan. 
Sretno njemu i drugima!
Jos Mortu u Klub (iako mi nesto zuji da je bio nekad u Klubu).

Sretno njemu i drugima!
Jos Mortu u Klub (iako mi nesto zuji da je bio nekad u Klubu).

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo je nepravda prema meni.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vidjeli ljudi da mi bolje znamo nego negi strucnjaciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:52Cuo sam da Morto ulazi u klub, qurac cemo prosiriti skauting na afriku..
Kad vam krenem iznositi imena na ljeto, nemojte se cuditi, klub se okrenuo iskljucivo forumskim snagama![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
I tamo trebaju redara na stranici da brise komentare da bude dupelizac kao i pantelijaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:52Cuo sam da Morto ulazi u klub, qurac cemo prosiriti skauting na afriku..
Kad vam krenem iznositi imena na ljeto, nemojte se cuditi, klub se okrenuo iskljucivo forumskim snagama![]()

Nego hoce li poslije uhljebljenja nastaviti sa ostrim jezikom da prica o poslodavcima

Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 20 maj 2021, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Normalno.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:54Vidjeli ljudi da mi bolje znamo nego negi strucnjaciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:52Cuo sam da Morto ulazi u klub, qurac cemo prosiriti skauting na afriku..
![]()
Ja sam kontaktiran za SD-a, pa Cartele ako hoces, bujrum samnom, svakako mi treba jedan covjek koji ce vrsiti skauting po nasoj ligi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.