FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Pantelija , svo njegovo pisanje postaviti ovdje

Dali će navijači Sarajeva ikada biti zadovoljni ? Šta god se uradi , mi nismo zadovoljni.
Objavljen spisak uspješnih omladinaca koje su njih četvorica prepoznali u prethodnom periodu:
https://dailygazette.com/wp-content/upl ... 40x940.jpg
https://dailygazette.com/wp-content/upl ... 40x940.jpg
JURIŠ
Jesi ti glupHordanjezla1987 je napisao/la: ↑20 maj 2021, 18:58Hahaahahahahaha standardno poslije najvece bruke u zadnjih 15 godina skrece se tema na sporedne stvari ,mahala daleko zeka turkovic i hasancic skauti pa oni mogu skautirati kerove u kladionici jedino ..
Sada malo dres malo maketa Koseva pa jovo na novo ..
Bitno je da uposlenik kampa provocira navijace pjesmama cetnika iz Banja Luke ,saznaces se klosaru raspali ko si ...
ISTINA ZA VEDRANA!
e pa jedino ako ima jos neko ko se isto zove onda moze biti da sam pogrijesio, ali koliko znam @pantelija odnosno na fksinfu @johnny je svakako jedne prilike mislim na fksinfu pisao to da je organizovao ili je imao neku vezu u organizaciji onih turnira za djecu sto su se organzovala prije nekih mjesec, dva, ne sjecam se sad vise ni u kojem gradu i na osnovu toga sam i povezao da je on u pitanju, a eto ako nije ja mu se izvinjavam

Pyro is not a crime !
A mene ostavili da ih branim na forumu za sicu, a neko ko ih je "pljuvao" dobio posao snova
Bosno moja napacena...

Bosno moja napacena...
Ja skauta
Ovo sve veća smijurija postaje

Ovo sve veća smijurija postaje
Teska su vremena pred nama, nek nam je Bog na pomoci
- feniksptica
- Kontakt:
Imat cemo info iz prve ruke. Ko hoce uvijek nesto pozitivno moze naci he he
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ovo s skautima je malo smirivanje mahale i mazanje ociju.
- LegendKiller
- Kontakt:
Rođak od Milice Pavlović, a priča se po kuloarima da su milica i sabrina pravo bliske, i to ono pravo

Što se tiče skauta, garantujem da u stupcanici ima boljih. Izgleda da italijan nije još uvijek sagledao cijelu situaciju, pa odlučuje na osnovu onoga što je čuo. Nadam se da vrlo brzo biti nogirani, čim ne bude rezultata, a sumnjam da će ih biti, svi oni već neko vrijeme vode mlađe kategorije, a rezultata nigdje.
Em je protiv pravila foruma, em je krajnje ružno nekom otkucavat identitet na taj način, sve i da ste 100% sigurni. Valjda je zato ovo forum, a ne facebook grupa, jer je sve anonimno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovdje sam pisao da većina ovdje piše iz nekog razloga. Samo korist i tjt.
Ko god da je bice bolji od zeke koji je dokazani taldzijaHistoricar je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:07Ko je Damir Pavlović ?? Samo se nadam da nema nikakve veze sa Dancem Pavlovićem.
-
- Kontakt:
Nisu ako se ufate posla kako treba. Ja im dajem do Septembra da se vidi sta ce pokupiti od omladinaca! Ima ovdje jos raje koja prati i Kantonalne lige. Tako da neka im ova negativnost bude podstrek za sto bolji rad.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa znala je raja i ranije pa nije niko a rekao. Kad udjes u klub kakav je Sarajevo logicno da ces bit promatran svugdje i sve ce ti se gledat..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Neka ga zivota vam samo nek ne pise ovde puko je zadnju godinu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.