Olimpik Sarajevo

LIvada
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la LIvada » 10 maj 2009, 21:55

Olimpik u srcu je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Pa kad ce se stadion poceti praviti?
kad bude para
:D :D :D :D
Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KM

pa fala bogu niste ŽELJO nit cete ikad biti blizu ŽELJE....
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 10 maj 2009, 22:25

Jedno pitanje ali ozbiljno da li se radi da Olimpik ima navijace???

P.s. Lagano da se vratimo temi!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 10 maj 2009, 23:51

Para se ima jarane moj,nismo mi Željo da prodaju utakmice onda pred bankrot,pa ulaznice kostaju 30 KM[/quote]

pa fala bogu niste ŽELJO nit cete ikad biti blizu ŽELJE....[/quote]

Para za stadion ima na nasu radost a tvoju zalost a vjeruj da nikako ne zelimo biti kao vi,sto bi pokojni Tomo rekao dotako sam dno zivota ne moze gore nego sto ste vi sada,deranje vam ne gine a vi se igrajte tastaturom i prijetite.Pola vam tima prizeljkuje poziv iz Olimpika a ti nas kao strasis Zeljom ne budi smijesan.Boli nas za vasu istoriju mi je pisemo.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 11 maj 2009, 07:31

Mislim da je netacna tvoja informacija bistikboy jer mislim da je 100% tacno da su sredstva vec odobrena od strane opcine i da se ceka samo zavrsetak sezone da bi se zapocela gradnja stadiona...nemoj pricati nebuloze i baljezgati svakojake gluposti...ti nisi nikakav navijac zelje ako mrzis treci gradski klub samo zbog toga sto hoce da prave stadion...treba da ti bude drago...al znam da neces sada shvatiti sta ti ja govorim...stce djetet je to nemoj te mu zamjeriti :D
OLIMPIK SAMO NAPRIJED MENI BI BILO DRAGO DA NAPRAVITE TAJ STADION KAKO STE ZAMISLILI I DA BUDETE USPJESNI U NASOJ P.L. :ugeek:
mB!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 maj 2009, 08:36

Mukiol je napisao/la:Mislim da je netacna tvoja informacija bistikboy jer mislim da je 100% tacno da su sredstva vec odobrena od strane opcine i da se ceka samo zavrsetak sezone da bi se zapocela gradnja stadiona...nemoj pricati nebuloze i baljezgati svakojake gluposti...ti nisi nikakav navijac zelje ako mrzis treci gradski klub samo zbog toga sto hoce da prave stadion...treba da ti bude drago...al znam da neces sada shvatiti sta ti ja govorim...stce djetet je to nemoj te mu zamjeriti :D
OLIMPIK SAMO NAPRIJED MENI BI BILO DRAGO DA NAPRAVITE TAJ STADION KAKO STE ZAMISLILI I DA BUDETE USPJESNI U NASOJ P.L. :ugeek:
Imas sluzbene novine opcine na internetu i mozes se i sam uvjeriri u ono sto sam rekao,i jos nesto mrzim svaki drugi klub ne samo Olimpik,al ti to ne mozes shvatiti... 8-) :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 11 maj 2009, 08:36

Mukoiol, ne navija svako za sve sarajevske klubove kao ti ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 11 maj 2009, 15:29

bistrikboy je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Mislim da je netacna tvoja informacija bistikboy jer mislim da je 100% tacno da su sredstva vec odobrena od strane opcine i da se ceka samo zavrsetak sezone da bi se zapocela gradnja stadiona...nemoj pricati nebuloze i baljezgati svakojake gluposti...ti nisi nikakav navijac zelje ako mrzis treci gradski klub samo zbog toga sto hoce da prave stadion...treba da ti bude drago...al znam da neces sada shvatiti sta ti ja govorim...stce djetet je to nemoj te mu zamjeriti :D
Imas sluzbene novine opcine na internetu i mozes se i sam uvjeriri u ono sto sam rekao,i jos nesto mrzim svaki drugi klub ne samo Olimpik,al ti to ne mozes shvatiti... 8-) :D
,para se ima i uvjek ce se imati.Mi necemo placati utakmice ko Željo, onda da se rjese dugova :evil: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Moderator EDIT:NEma psovanja i omalovazavanja drugih!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 maj 2009, 19:44

Ultras Olimpik,Semper Fidelis :lol: :lol: :lol:

Navedi jednu tekmu koju je Željo prodao ove sezone,unaprijed hvala 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 12 maj 2009, 01:05

Sta ti imas protiv Olimpika bistrikboy ,papak sa bistrika :D :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 maj 2009, 01:05

Papilon20 je napisao/la:Sta ti imas protiv Olimpika bistrikboy ,papak sa bistrika :D :D
E znam gdje zivis zvacu ti ovog "Olimpik u srcu" da ti dođe na vrata :P

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 12 maj 2009, 06:52

RK Gradacac je napisao/la:Mukoiol, ne navija svako za sve sarajevske klubove kao ti ;)
ah vidim i ja al meni su svi jednako dragi nisam neki vatrenin navijac da gubim vrijeme na te stvari...al mi je drago kada vidim tabelu na kojoj su sarajesvki klubovi u samom vrhu ili u sto boljoj poziciji :!: :)
mB!

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 16 maj 2009, 10:03

miky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako ;)
kako ce im se zvati navijacka grupa
Nije to jarane,govore da im je vođa njihove grupe bivsi vođa HZ :lol: :D hhh

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 maj 2009, 10:08

mislim da ce olimpik prodrmati iduce godine godine sarajevo i zelju koji jos zive od stare slave ako se ustvari moze zivjeti od toga. imaju trenera, dobru ekipu i plus da se pojacavaju. mrkela im je doveo jednoga igraca, kazu da je bio reprezentativac njihove mlade selekcije. kada smo kod mitra mrkele, sjetih se koji je to strasan igrac bio . kada on sa svojom ljevakom nabaci to je pola gola. na nasim prostorima je nestalo izrazitih ljevaka kao sto su nekada bili mrkela, tuce, mihajlovic , asanovic......

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 maj 2009, 10:12

bh hrvat je napisao/la:mislim da ce olimpik prodrmati iduce godine godine sarajevo i zelju koji jos zive od stare slave ako se ustvari moze zivjeti od toga. imaju trenera, dobru ekipu i plus da se pojacavaju. mrkela im je doveo jednoga igraca, kazu da je bio reprezentativac njihove mlade selekcije. kada smo kod mitra mrkele, sjetih se koji je to strasan igrac bio . kada on sa svojom ljevakom nabaci to je pola gola. na nasim prostorima je nestalo izrazitih ljevaka kao sto su nekada bili mrkela, tuce, mihajlovic , asanovic......
Mogao bi Olimpik sljedeće sezone biti i kao Zvijezda ove. Imaju dobar tim, dobrog trenera, pojačavaju se. Nadam se da će sljedeće sezone naša liga dobiti još jedan dobar klub.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 16 maj 2009, 18:44

Olimpik u srcu je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Izgleda da ce i Olimpik kada udje u Premier ligu dobiti svoju navijacku grupu...znam da pripremaju vec to,vodja im je mlad momak 19 godina ima kolko sam saznao...napreduju i u tom smislu samo tako ;)
kako ce im se zvati navijacka grupa
Nije to jarane,govore da im je vođa njihove grupe bivsi vođa HZ :lol: :D hhh
Nema sanse za pitare da budu vodje navijaca,pogotovo Mucini puleni. :D :D :D

Olimpik u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Olimpik u srcu » 16 maj 2009, 19:31

Nije sigurno,govore(mislim ja sam tako cuo) da im je bivsi vođa HZ(pozdrav za sve Horde Zla i Manijake)

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 16 maj 2009, 20:06

Olimpik u srcu je napisao/la:Nije sigurno,govore(mislim ja sam tako cuo) da im je bivsi vođa HZ(pozdrav za sve Horde Zla i Manijake)
To je Gracic davno rastjerao oko sebe.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 maj 2009, 10:46

procita da su za vas potpisali prlic iz posusja i neki simcevic iz srbije
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 17 maj 2009, 14:52

FK Sarajevo je napisao/la:procita da su za vas potpisali prlic iz posusja i neki simcevic iz srbije

http://****/cms/

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 maj 2009, 23:02

Mislim da fulate temu dosta tim nekim pricama o navijackim grupama i ko ce biti vodja itd itd, za pocetak mislim da od toga nema nista, jer je Olimpik i dalje klub koji ne moze konkurirat klubovima kao sto su Zeljo, Sarajevo, Celik, Zrinjski, Slavija itd. ovo kazem zato sto ih pratim svaku utakmicu koju igraju i mogu reci da me ne odusevljavaju puno, ali nadam se da ce se nesto promijenit i da ce dovodjenjem ovih pojacanja postat respektabilna ekipa u PL.

I zato vas molim da se pustite nekih glupih prica, prvo sacekajmo sljedecu sezonu pa cemo onda imat o cemu pricat, jer nisam ovu temu otvorio da bi se neko nasladjivao tim sto Olimpik jos nema stadion nego da razgovaramo o nekim drugim stvarima. pozz
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.